• 28 okt 2019

  Weekendtur til Island: 3 dage på et 3* hotel i Reykjavik fra kun 1.678 kr. inkl. fly

  Island er en nordatlantisk gave til rejsefolket! Den bjergrige, gletsjer-fyldte vulkan-ø er om vinteren en perfekt destination, hvis du gerne vil opleve det magiske nordlys! Og selvom der er koldt på Island, så sikrer den lune Golfstrøm, at rejsen ikke bliver en polarekspedition. Skulle det alligevel gå hen og blive en tand for koldt, så er der også råd for det – Islands berømte Blue Lagoon er nemlig moder jords egen version af en opvarmet pool. Her kan du sænke dig ned i badevand, der holder en konstant temperatur på mellem 37 og 39 grader!

  Weekend-getaway til Island
  januar - marts
  fra1.678 kr.
  København (og Billund)
  Reykjavik
  Billige fly til Island
  1.240 kr.
  Hotel i Reykjavik
  f.eks. det billige Hlemmur
  438 kr.
  Hotel
  438 kr.
  Fly
  1.240 kr.
  Total (pr.person)
  1.678 kr.

  Billige fly til Island

  Efter WOW Airs konkurs tidligere på året er det blevet markant dyrere at flyve til Island. Men til vinter (den perfekte årstid for nordlys) kan du finde rimeligt billige flybilletter hos bl.a. SAS og Icelandair. Hos begge selskaber koster tur/retur-billetter fra København mellem ca. 1.200 og 1.500 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en weekendafgang hos SAS fra lørdag den 7. marts til mandag den 9. marts til kun 1.240 kr. Hos både SAS og Icelandair må du frit medbringe håndbagage.

   

  Du kan også flyve fra Billund. Herfra er priserne dog markant højere, og du har ikke mulighed for at flyve direkte (i hvert fald ikke i vintermånederne). Fra Billund starter de billigste priser i skrivende stund fra ca. 2.200 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er fra den 07.03. til den 09.03. – herunder har du nogle andre billige flyafgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.01. – 11.01.
  • 10.01. – 13.01. – WE
  • 16.01. – 18.01.
  • 17.01. – 20.01. – WE
  • 23.01. – 25.01.
  • 01.02. – 04.02. – WE
  • 08.02. – 10.02. – WE
  • 15.02. – 17.02. – WE
  • 22.02. – 24.02. – WE
  • 29.02. – 02.03. – WE
  • 07.03. – 09.03. – WE
  • 14.03. – 16.03. – WE
  • 21.03. – 23.03. – WE
  • 28.03. – 30.03. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Reykjavik

  Island er ikke ligefrem det billigste sted at bo på hotel. Det er dog lykkedes mig at finde et godt tilbud på det 3* hotel Hlemmur Square (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet har en supercentral beliggenhed i Reykjavik og er faktisk både et hotel og et hostel i én og samme bygning. Tilbuddet jeg har fundet er for et economy-værelse, der godt nok ligger i hostelafdelingen – men som har privat badeværelse. Det er altså ikke et luksusværelse, men du får de basale faciliteter og en lækker beliggenhed til en god pris efter islandske standarder. I øvrigt har Hlemmeur Square også fået en rigtig flot anmeldelse i den britiske avis The Telegraph.

   

  Prisen for 2 nætter er 876 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 438 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Reykjavik, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Prisniveauet for lignende weekendophold svinger i skrivende stund mellem ca. 400 og 800 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Reykjavik, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Reykjavik Lufthavn oplyser, at busselskabet Gray Line Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle derfor altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen. Lufthavnen anbefaler samtidig, at man booker billet online på airportexpress.is. Jeg synes dog, at du bør overveje at leje en bil.

   

   

  Billeje

  Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon! Vil du leje en bil i ovenstående rejseperiode, kan du gøre det til kun 261 kr. pr. person. Og så har bilen endda fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  261 kr.

   

  The Blue Lagoon

  Lidt syd for Reykjavik ligger et af Islands helt store turistmål – The Blue Lagoon. The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som efter sigende skulle være godt mod psoriasis.

   

  The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. En comfort package, der inkluderer entré, en silica mud mask, en drink og brug af et håndklæde, koster fra 6.990 ISK (ca. 380 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

   

  Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

   

   

  Udover The Blue Lagoon er Island i det hele taget smækfyldt med især naturoplevelser. Og hvis du gerne vil have overblikket over alle dine muligheder (der bl.a. tæller hvalsafarier, jeep-ture i ishuler og meget mere),  så kan du kigge forbi getyourguide.dk herunder.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Weekendtur til Island: 3 dage på et 3* hotel i Reykjavik fra kun 1.678 kr. inkl. fly

  1. kirstine says:

   Ved du om det er muligt at tilkøbe billet til flyet, og seng til barn på hotellet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kirstine 🙂

    Ja, det er det 😉 Langt de fleste artikler jeg skriver er eksempler på rejser. Men man skal derfor altid være velkommen til at tilpasse rejsen til ens egne behov – fx ved at ændre rejselængden, antallet af rejsende eller selv finde et andet hotel osv. Hvis du klikker på fly-linket, kommer du ind på momondo, hvor du øverst i venstre hjørne slev kan justere antallet af flybilletter. Og hvis du klikker på hotel-linket, kommer du ind på trivago, hvor du i det øverste søgefelt selv kan tilpasse antallet af rejsende 😉

  2. Peter says:

   Til info; Blue Lagoon prisen på ISK 6,900 er altså kun for den sidste time (fra 20.00)….just sayin

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Peter 🙂

    Det har du helt ret i. I artiklen nævner jeg også, at det er en fra-pris 😉

    Nu har jeg selv været der, og jeg vil helt klart anbefale, at man enten tager derhen tidligt morgen eller om aftenen. Det er et rigtig populært turistmål, så der kan virkelig være mange mennesker. At tage derhen fra kl. 20.00 kan derfor være en fordel, hvis man gerne vil undgå alt for mange mennesker.

    • Peter says:

     Jeg har også været der (flere gange) og jeg synes 1 time er i underkanten ….. (så godt du nævnte ‘fra’, men næste trin på pris trappen er stort set dobbelt op). Uanset så er stedet helt klar et besøg værd.

  3. Lola says:

   Hej! Har i nogle bud på billige rejser til Island i juni, der strækker sig over 4-5 dage og hvor man kan opleve midnatssol? Vh Lola

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lola 🙂

    Jeg har ikke rigtig kigget på Island i juni, men det er da en glimrende idé med en rejse, hvor man kan opleve midnatssol! Det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på 😉

    Du kan evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  se fly se hotel