• 24 sep 2019

  Smuttur til Edinburgh: 2 nætter på et spritnyt 4* hotel lige i centrum fra kun 780 kr. inkl. fly

  Storbyferie i Edinburgh – det er lige så fantastisk, som det lyder! Edinburgh er det perfekte sted til en lille getaway, uanset om du er til shopping, hyggelige kroer og restauranter, historiske monumenter, muséer eller fantastisk natur. Skotlands hovedstad har det hele! Der er både mainstream butikker (f.eks. Primark), men byen byder også på små anderledes caféer og unikke shoppingmuligheder i de brostensbelagte og snævre gader. Og hvis du bliver træt af sightseeing og shopping, så kan jeg anbefale at tage på en whisky tour på The Scotch Whisky Experience eller besøge Edinburgh Slot og nyde afternoon tea i deres café. Ølentusiaster vil helt sikkert også sætte pris på ølstedet BrewDog!

  Smuttur til Edinburgh
  oktober - marts
  fra780 kr.
  København (og Billund)
  Edinburgh
  Hotel i Edniburgh
  f.eks. det helt nye 4* Yotel Edinburgh
  fra576 kr.
  Hotel
  576 kr.
  Fly
  204 kr.
  Total (pr.person)
  780 kr.

  Flybilletter til Edinburgh

  To timer er alt det tager. Så er du i den charmerende skotske hovedstad! Ryanair har direkte ruter til Edinburgh fra både København og Billund. Fra København er der flyafgange året rundt, mens du fra Billund desværre kun kan finde afgange mellem april og oktober. Derfor er der ikke så mange afgange fra Billund tilbage for i år. Herefter vil det kun være muligt at finde billige direkte fly fra København i vintermånederne. De er til gengæld også billige.

   

  Jeg har f.eks. fundet en superbillig afgang fra København fra mandag den 21. oktober til onsdag den 23. oktober til kun 204 kr. Prisniveauet ligger generelt mellem 200 og 500 kr. i oktober, november, december og januar.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetterne med prioritet. Dette koster ca. 45-75 kr. ekstra pr. flyvning (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Her er nogle andre eksempler på datoer, hvo flybilletter er billige (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 07.10. – 09.10.
  • 20.10. – 23.10.
  • 21.10. – 23.10.
  • 25.10. – 28.10. – WE
  • 28.10. – 30.10.
  • 31.10. – 04.11.
  • 04.11. – 06.11.
  • 07.11. – 10.11. – WE
  • 18.11. – 21.11.
  • 21.11. – 24.11. – WE
  • 02.12. – 04.12.
  • 05.12. – 08.12. – WE
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 06.10. – 10.10.
  • 20.10. – 24.10.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Edinburgh

  Glæd dig til hotellet! Jeg har nemlig fundet et superfedt tilbud på et af Edinburghs allernyeste hoteller – det 4* YOTEL Edinburgh. Måske har du hørt om YOTEL-navnet før. Hotelkæden står nemlig også bag et af New Yorks mest ikoniske hoteller – YOTEL Times Square. Og nu har de også åbnet et hotel i Skotland.

   

  Hotellet åbnede for første gang den 29. juli 2019, så det er ikke mange måneder gammelt. YOTEL-kæden har stort fokus på at levere moderne hoteloplevelser, hvor du får et relativt lille og minimalistisk men yderst funktionelt værelse – typisk med justerbare senge og lynhurtigt wi-fi. Herudover ligger YOTEL-hoteller som regel på centrale adresser, og her er YOTEL Edinburgh ingen undtagelse. Du kommer nemlig til at bo på den berømte Queen Street midt i byen! Stationerne ved Waverley og Haymarket ligger i gåafstand fra hotellet, hvilket blot er med til at sætte en tyk streg under, at beliggenheden ikke kunne være bedre. I øvrigt har YOTEL Edinburgh indtil videre fået en meget flot 4,5-ud-af-5-score på TripAdvisor.

   

  Alt i alt et fedt hoteltilbud! Især når prisen lige nu er rigtig god. Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra mandag den 21. oktober til onsdag den 23. oktober til 1.151 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 576 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 550 til 700 kr. pr. nat i både oktober, november, december og januar.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Edinburgh, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Nyt hotel på Queen Street midt i Edinburg

   

  Mulighed for selvbetjening ifm. indcheckning

   

  Moderne værelser med justerbare senge og lynhurtigt wi-fi

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du har forskellige muligheder ift. lufthavnstransport. Du kan både tage sporvogn, tog eller bus. Når du ankommer så sent, som du gør her, vil jeg anbefale AirLink-bussen, der kører døgnet rundt. En enkeltbillet koster kun 4,5 pund (ca. 38 kr.) og tur/retur 7,5 pund (ca. 63 kr.). Hvis du ikke er til offentlig transport, så er det selvfølgelig også muligt at hoppe ombord på en taxa. Der er 13 km mellem lufthavnen og hotellet.

   

   

  Oplevelser i Edinburgh

  Harry Potter-byvandring, Edinburgh Castle, udflugter til Loch Ness og meget mere! Edinburgh og Skotland har nok at byde ind med. Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvad du ellers kan opleve i Edinburgh.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Edinburgh

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Smuttur til Edinburgh: 2 nætter på et spritnyt 4* hotel lige i centrum fra kun 780 kr. inkl. fly

  1. Kim Kirch rasmussen says:

   Skal man bestille gennem rejsespejder eller hvordan gør man

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kim 🙂

    Nej, du kan teknisk set ikke bestille noget gennem Rejsespejder, da jeg “kun” driver en rejseblog og ikke et rejsebureau. Men du kan bestille rejsen gennem linkene i artiklen. Der er både et link til flybilletterne og et link til hotellet, som skal bestilles separat 😉

  se fly se hotel