• 12 dec 2017

  Smuttur til historiske Rom: 2 nætter på charmerende 4* hotel midt i byen til kun 853 kr. inkl. fly

  Rom behøver næppe den store introduktion fra min side. Har du brug for en pause fra hverdagens monotoni, så er Rom så afgjort det perfekte valg til en inspirerende storby-getaway! Her får du et par dage i en af Europas allerskønneste historiske storbyer. Hvad du bruger dem på, er fuldstændig op til dig. Men man kan vel ikke tage til Italien uden at spise (minimum) et par pizzaer og drikke et par kopper kaffe! Tilsæt en smule shopping og lidt sightseeing, og du har en ualmindelig lækker storby-getaway!

  Alle veje fører til Rom
  januar - februar
  853 kr.
  København
  Rom
  Hotel i Rome
  f.eks. det 4* Duca d'Alba midt i byen
  525 kr.
  Billige fly til Rom
  inkl. 10 kg håndbagage
  328 kr.
  Hotel
  525 kr.
  Fly
  328 kr.
  Total (pr.person)
  853 kr.

  Hotel

  Til en hyggelig smuttur til Rom bør man se, om man kan finde et charmerende hotel centralt i byen. Og det har jeg gjort her! På Trivago har jeg nemlig fundet det super hyggelige 4* Duca d’Alba (4 ud af 5 på TripAdvisor), som har en suveræn placering – 450 meter fra Colosseum (og 15 minutters gang fra Trevi-fontænen)! Hvis du foretrækker at bo på et hotel i centrum, så behøver du ikke at lede videre. Sjovt nok er hotellets beliggenhed et tilbagevende tema, når du læser tidligere gæsters meget tilfredse anmeldelser.

  Duca d’Alba har en døgnåben reception, gratis wifi og nogle elegante og komfortable værelser. Metrostationen Cavour ligger kun 50 meter fra hotellet, så transport til resten af Rom bliver heller ikke et problem.

  Prisen for 2 nætter på et dobbeltværelse i dette lækre 4* hotel midt i Rom er 1.049 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 525 kr. pr. person.  Vil du hellere selv finde det rette hotel i Rom, skal du også være velkommen til det. For at danne dig et overblik kan du se mere her. Og er du på udkig efter enkeltværelser, så kan du finde et her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter til Rom på skyscanner.dk – du kan rejse billigt fra København i januar og februar til priser mellem 300 – 400 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 22.01. – 24.01. til kun 328 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Fordi Ryanair kun flyver fra Billund til Rom i sommerhalvåret, er det desværre ikke rigtigt muligt at flyve fra Billund, da priserne er markant højere. Og du finder ingen direkte flyruter.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.01. – 24.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.01. – 10.01.
  • 08.01. – 11.01.
  • 22.01. – 24.01.
  • 29.01. – 31.01.
  • 05.02. – 07.02.
  • 19.02. – 21.02.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun 1 stop på ruten, Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel