• 21 jan 2020

  Smuttur til historiske Rom: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 877 kr. inkl. fly

  Rom behøver næppe den store introduktion fra min side. Har du brug for en pause fra hverdagens monotoni, så er Rom så afgjort det perfekte valg til en inspirerende storby-getaway! Her får du et par dage i en af Europas allerskønneste historiske storbyer. Hvad du bruger dem på, er fuldstændig op til dig. Men man kan vel ikke tage til Italien uden at spise (minimum) et par pizzaer og drikke et par kopper kaffe! Tilsæt en smule shopping og lidt sightseeing, og du har en ualmindelig lækker storby-getaway!

  Alle veje fører til Rom
  januar - juni
  fra877 kr.
  København og Billund
  Rom
  Billige fly til Rom
  406 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Rom
  f.eks. det 3* B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni
  471 kr.
  Hotel
  471 kr.
  Fly
  406 kr.
  Total (pr.person)
  877 kr.

  Fly

  Italiens hovedstad ligger kun små 2,5 times flyvning fra Danmark, og du kan heldigvis både flyve billigt fra København og Billund. Fra København kan du flyve året rundt, mens du kan finde direkte billetter fra Billund fra april til oktober. Fra begge lufthavne tilbyder Ryanair typisk de billigste billetter til priser mellem 400 og 700 kr.

   

  Jeg har i eksemplet her fundet en afgang fra København fra torsdag den 5. marts til søndag den 8. marts til kun 406 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (daglige afgange)

  • 05.02 – 08.02
  • 17.02 – 20.02
  • 05.03 – 09.03 – WE
  • 18.03 – 21.03
  • 25.04 – 29.04
  • 15.05 – 19.05 – WE
  • 23.05 – 27.05
  • Og flere

   

  Fra Billund (afgange tirs-, tors- og lørdage)

  • 18.04 – 21.04 – WE
  • 05.05 – 07.05
  • 09.05 – 12.05 – WE
  • 23.05 – 28.05
  • 06.06 – 09.06 – WE
  • 06.06 – 11.06
  • 18.06 – 23.06

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel

  Til en hyggelig smuttur til Rom bør man se, om man kan finde et charmerende hotel centralt i byen. Og det har jeg gjort her! Jeg nemlig fundet det budgetvenlige 3* B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), der ligger i den sydlige del af det centrale Rom.

   

  Hotellet har en døgnåben reception og pæne, rene og moderne værelser med wi-fi og aircondition. Fra hotellet har du kun 300 meter til Tuscolana-stationen og kun 700 meter til metrostationerne Furio Camillo and Ponte Lungo. Samtidig kører bus 85 lige uden for døren (den kører bl.a. til Colosseum). Så du får virkelig optimale forhold til at udforske Rom!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra torsdag den 5. marts til søndag den 8. marts til 941 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 471 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 400-600 kr. pr. nat i marts, april og maj.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun ét stop på ruten, nemlig Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested. Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.euNår du er ankommet til Termini, skal du blot videre med den røde metrolinje A (med retning mod Anagnina) og stå af ved stoppestedet Ponte Lungo.

   

   

  Oplevelser i Rom

  Måske har du allerede en masse idéer til, hvad du skal se og opleve i Rom. Men hvis ikke du har det, eller hvis du gerne vil inspireres yderligere, kan du smutte forbi getyourguide.dk. Her finder du alt fra guidede ture (bl.a. Vatikanet og Colosseum) til hop-on-hop-off-busbilletter.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Smuttur til historiske Rom: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 877 kr. inkl. fly

  1. Julie says:

   Hej rejsespejder.
   Jeg sidder og kigge på jeres tur til Rom, jeg gerne vil gir min kærste i fødselsdagsgave i næste ugen. Men jeg kan få få hotel’s tilbud frem men når jeg så begynde med kig på flyver så kan jeg ikke få tilbudet med.
   Vi to der vil rejse og det skal være en gang i aug, fra Billund af. Hvordan kan jeg så få tilbudet frem ??
   Vh Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Det kan måske skyldes, at du vælger nogle datoer, hvor der ikke er billige fly. Hvis I fx gerne vil afsted fra BLL i august, kan I finde en billig rejse fra den 20.08. – 22.08. På disse datoer koster fly 472 kr. og hotel kun 370 kr. pr. person. Det giver således en rejse til kun 842 kr. pr. person 🙂

  2. Dorte says:

   Hej rejsespejder
   Min mand har 25 års jubilæum i starten af juni og jeg vil gerne give ham et ophold sådan et forlænget weekend ophold bare en 3-4 dage. Det kan være alle lande i Europa tænker Rom, Paris, London, Amsterdam, Athen osv. men det skal først være i midt september eller slut september eller starten af oktober. Kan du finde et godt tilbud hertil?
   Hilsen Dorte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorte 🙂

    Tillykke med din mands nærtforestående jubilæum. Det er da helt på sin plads, at den slags bliver fejret med manér 😉

    Du skal altid være velkommen til at ændre på rejsedatoerne på de rejser, jeg skriver om. Du kan nemlig i mange af tilfældene finde billetter året rundt (i hvert fald til de store hovedstæder, som du er interesseret i). Du kan selvfølgelig også vente lidt endnu, for jeg kan garantere dig, at der om ikke alt for længe også begynder at komme artikler om storbyrejser i netop september og oktober 🙂 Og så gælder det blot om at slå til, når du finder en rejse, du synes om 🙂

  se fly se hotel