• 31 jan 2017

  Smut fra kulden: billige fly tur/retur til Tenerife til kun 799 kr.

  Trænger du til, at komme væk fra det danske vintervejr og hektisk hverdag? Så tag på en afbudsrejse til vulkanøen Tenerife og nyd 20+ grader og 9 solskinstimer. Tenerife er den største af de syv Kanariske øer, og ligger ud for Afrikas nordvestlige kyst. Lig ved poolen og slap af med en drink i hånden, eller tag ud og udforsk det kopieret terræn og den dramatiske natur!

  Spies.dk kan du lige nu få billige direkte fly til Tenerife. Der findes forskellige datoer i februar og begyndelsen af marts. F.eks. med afrejse fra København fra d. 23.02 til d. 02.03 til kun 799 kr.

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

  Rejsedatoer

   

  Obs! Da der kan være rigtig mange, som klikker ind på tilbuddet, kan det blive vist som udsolgt – bare kom tilbage lidt senere og prøv igen.

  Hos Spies er håndbagage inkluderet i prisen. Hvis du vil have mere bagage med, koster det kun 250 kr. oveni for hele turen. Sørg for at bestille hjemme fra, da prisen er højere i lufthavnen.

   

  Hoteller på Tenerife

  Der findes et stort udvalg af hoteller på Tenerife. For at få et overblik over de mange hoteller, kan du klikke på linket nedenunder.

  HOTELLER PÅ TENERIFE

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgelser.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Smut fra kulden: billige fly tur/retur til Tenerife til kun 799 kr.

  1. Diana Bukkehave says:

   Hej. 

   Har du nogen gode råd om transport fra lufthavnen til hotellet??. 

   Mvh Diana