• 25 apr 2017

  Smukke Sardinien: billige fly tur/retur til kun 398 kr.

  Sidder du og mangler inspiration til din næste rejse, eller er du på udkig efter et godt tilbud? Så skal du til Sardinien! Jeg har nemlig fundet nogle rigtig billige flybilletter. Det er ikke uden grund, at denne ø bliver kaldt ’Europas Caribien’. Her finder du nemlig krystalklart vand og smukke strande, hvor du kan snorkle blandt koralrev og farvestrålende fisk, vandre i bjergene og gå på opdagelse i de underjordiske grotter. Mød de lokale og smag på et af verdens absolut bedste køkkener.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet meget billige fly med afgang fra København i maj. Du flyver med TUI, og her har jeg f.eks. fundet en afgang d. 16.05 – 23.05 til kun 398 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes også andre afgange, dog til en anelse højere pris, men stadig gode priser.

  SE FLY-TILBUD HER Obs! Rejsen er inkl. håndbagage. Ønsker du at medbringe indtjekket bagage koster dette 600 kr. for hele turen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.05. – 17.05.
  • 16.05. – 23.05.
  • 17.05. – 24.05.
  • 17.05. – 31.05.
  • Og andre

   

   

  Hoteller

  Der findes rigtig mange fine hoteller på Sardinien, både gode standard værelser og 5* luksus hoteller. Du kan se en oversigt over hoteller på Sardinien her.

  HOTELLER PÅ SARDINIEN

   

  Lejebil

  På Sardinien skal man næsten have en bil. Der findes simpelthen så mange smukke strande og områder, som man ellers vil gå glip af! På rentalcars.com kan du sammenligne alle store udlejningsfirmaer!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Smukke Sardinien: billige fly tur/retur til kun 398 kr.

  1. Dilan says:

   Hej.

   jeg kan altså ikke finde den billige pris, med datoen 16-23 maj. 

   Den kommer op på 1400kr 

   kan du hjælpe mig ? 

   • Rejsespejder_JB says:

    Hej Dilan.

    Jeg skrev artiklen for nogle dage siden, og det ser ud til, at prisen på denne dato desværre er steget til 1.048 kr. Men hvis du er lidt fleksibel med datoerne, kan du komme afsted den 10.05 – 17.05 til 448 kr. 🙂