• 31 aug 2017

  Maltas skønne søster-ø: 4 nætter på Gozo på et skønt 3* hotel til kun 1.601 kr. inkl. fly

  Trænger du lige til at hive et par dage ud af kalenderen og slappe af i smukke og solrige omgivelser? Så skal du helt klart til skønne Malta. Øen er en fantastisk feriedestination og Malta er ikke større end det tager lidt over en time at komme fra den ene ende til den anden. Lige nu venter 25 grader, krystalklart vand og afslapning bare på dig .. 

  4 nætter på smukke Malta
  september - oktober
  1.601 kr.
  Billund
  Malta
  Hoteller på Malta
  F.eks. 3* Murella Living
  1.119 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne d. 25.09. - 29.09.
  Du kan vælge værelse med/uden morgenmad, hvis I vil have morgenmad inkluderet koster det kun 140 kr. ekstra pr. person
  Fly til Malta
  inkl. håndbagage
  482 kr.
  Hotel
  1.119 kr.
  Fly
  482 kr.
  Total (pr.person)
  1.601 kr.

  Hotel

  tripadvisor.dk har jeg i dag fundet det super lækre 3* Murella Living (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i det hyggelige område Marsalforn på øen Gozo, der ligger lige ved siden af Maltas hovedø. Det er super nemt at komme med færgen fra Malta til Gozo. Hotellet ligger 2 minutters gang fra stranden og der er gratis WiFi. Du kan lige nu bo på dette skønne hotel til kun 1.119 kr. pr. person ved en rejse for 2, dvs. kun 2.238 kr. for værelset i 4 nætter. Hvis du vil have morgenmad med koster det kun 140 kr. ekstra pr. person, dvs. i alt 1.259 kr. pr person. Når du booker via TripAdvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoerne – i dette priseksempel er der tale om d. 25.09. – 29.09.

  Der findes rigtig mange andre skønne hoteller på Malta. Så tag et kig på listen over hoteller her, og find det hotel, der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du gerne vil se en liste over hoteller med enkeltværelser, så kan du indstille søgningen til dette øverst på bookingsiden.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Malta. Du flyver fra Billund og finder de billigste billetter i september og oktober fra 480 kr og op efter. Der er direkte afgange fra Billund både mandag og fredag, dvs., at du også kan rejse over weekenden (fredag-mandag), men her er priserne lidt dyrere. Nedenfor har jeg fundet eksempler på nogle afgange fra mandag – fredag, du kan mikse billetterne som du vil og du kan også sagtens være afsted en hel uge, eller længere.
  Du kan f.eks. tage af sted d. 25.09. – 29.09. til kun 482 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Hvis du vil flyve fra København, så har Norwegian afgang hver fredag fra 1.500 kr. og op efter.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 25.09 – 29.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 18.09. – 22.09.
  • 25.09. – 29.09.
  • 02.10. – 06.10.
  • 09.10. – 13.10.
  • 23.10. – 27.10.
  • og flere

   

  Transport til hotellet

  Den nemmeste måde at komme til Gozo er formentlig ved at leje en bil og så er der en lille færge der sejler mellem Malta og Gozo med nogle forskellige intervaller hele døgnet rundt. Du kan læse mere om afgangstiderne samt priser her.

  Hvis du ikke er interesseret i at leje en bil, så vil jeg anbefale dig at bestille en shuttle, der kører dig fra lufthavnen til hotellet. Du kan booke transfer via. skyscanner.dk og det koster kun omkring 73 kr. pr. person t/r med en delt-shuttlebus – du skal bare være opmærksom på, at turen kan tage lidt længere tid, da det er en delt-bus.

   

  Lejebil

  Hvis du hellere selv vil køre rundt og opleve lidt af øen, så kan du også vælge at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på rentalcars.com. Du kan f.eks. leje en bil alle 5 dage til kun 559, dvs. kun 280 kr. pr person ved en rejse for 2. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer på Malta (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Maltas skønne søster-ø: 4 nætter på Gozo på et skønt 3* hotel til kun 1.601 kr. inkl. fly

  1. Kenneth Stampe Grann says:

   Hejsa.

   i skriver det er 4 nætter og datoerne man kan booke er en hel uge.

   Kan I gøre os klogere på dette?

   på forhånd tak

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kenneth,

    Altså rejseeksemplet jeg har skrevet om er fra mandag til fredag (4 nætter) og det er også udfra disse datoer jeg har forslået hotel 🙂 Under “Eksempler på billige rejsedatoer” kommer jeg med forskellige eksempler på datoer, hvor det er billigt at rejse – dette behøver nødvendigvis ikke kun at være 4 nætter. Jeg håber det giver mening, ellers er du velkommen til at skrive 🙂