• 28 apr 2017

  Smukke Madeira: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 1.574 kr. inkl. morgenmad og fly

  Hvis du er til smuk natur, solrige kyster og dejlige strande, så er Madeira stedet for dig! Øen, der ligger i Atlanterhavet, har den smukkeste natur med blandt andet klippeskråninger, frugtplantager og frodig skov. I slutningen af maj – start juni kan du forvente sol og omkring 22 grader. Hvis du er glad for at vandre i fuldstændig fantastiske omgivelser vil jeg anbefale, at du prøver at tage på en levada-vandring, hvor du i timevis kan gå gennem bjerge og dale langs vandingskanaler. Konceptet er fra de oprindelige indbyggere, og det er de samme stisystemer, der benyttes i dag. Ellers er der også rig mulighed for at ligge på stranden, få noget sol og måske spotte delfiner.

   

  Hotel

  Der findes et stort udvalg af hoteller på Madeira – jeg har f.eks. fundet det skønne 3* Residencial Pina (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers’ choice 2017”). Hotellet ligger kun 16 minutters gang fra stranden og fra hotellets terrasse, der har en skøn pool, kan du nyde den smukkeste udsigt, hvilket tidligere gæster i særdeleshed roser. Hotellet ligger også meget centralt i Funchal, blot 500 meter fra centrum. Et dobbeltværelse inkl. morgenmad i 7 nætter koster kun 2.150 kr., dvs. 1.075 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du se hoteller med enkeltværelse, så se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Som sagt er der et stort udvalg af hoteller på den skønne ø – på trivago.dk kan du danne dig et overblik og finde det hotel, der passer bedst til dig.

  HOTELLER PÅ MADEIRA

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter til Madeira på spies.dk – med dette eksempel rejser du fra København d. 29.05. – 05.06. til kun 499 kr. Der findes også en anden afgang (d. 15.05. – 22.05.) til samme pris. På momondo.dk kan du finde en tidligere afgang med et tui-fly (d. 02.05. – 09.05.) til kun 698 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Prisen er pr. person når du kigger på oversigtskalender. Men når du trykker ind på selve flyafgangen for at booke, så bliver prisen dobbelt, da det vises for 2 personer – hvilket du bare kan lave om alt efter, hvor mange personer, der rejser. Hos Spies og Tui er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. (spies) og 600 kr. (tui) oveni (for hele turen).

   

  Hotel

  1.075 kr.

  Fly

  499 kr.

  TOTAL (per person)

  1.574 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan tage enten bus eller shuttle fra lufthavnen til hotellet. På skyscanner.dk kan du booke shuttle-transfer – du kan f.eks. komme med en shuttlebus for ca. 70 kr. t/r. Du kan også tage bussen. Du skal med bussen fra lufthavnen mod ”Avenida do Mar” – busturen tager lidt under 40 minutter og koster ca. 38 kr. Fra stoppestedet er der 1,4 km. til hotellet.

  Hvis du har alligevel tænkt dig at opleve lidt af øen på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com. Her kan du leje en bil hele ugen for kun 1.094 kr., dvs. 547 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan selvfølgelig også vælge at booke lejebil i noget af perioden. Husk, de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *