• 14 jul 2017

  Shopping og wellness: forlænget weekend i Gdansk på et skønt 3* hotel til kun 763 kr. inkl. fly

  Trænger du til at hive et par dage ud af kalender og bruge dem på total afslapning med mulighed for wellness, pool og spa? Så skal du helt klart tage på en forlænget weekend til Gdansk. Denne by er en rigtig god kombination af storbyferie med billig shopping, spændende sightseeing med arkitektur, historie og kultur og muligheden for dejlige wellness-oplevelser. Gdansk ligger i forlængelse af de 2 byer Sopot og Gdynia, der også byder på masser af spændende oplevelser. Så trænger du til et afbræk fra den travle hverdag, så burde du besøge smukke Gdansk.

  Forlænget weekend i Gdansk
  slut juli - oktober
  763 kr.
  Billund
  Gdansk
  3* Mercure Posejdon
  Certificate of Excellence
  509 kr.
  Billige fly
  inkl. håndbagage
  254 kr.
  Hotel
  509 kr.
  Fly
  254 kr.
  Total (pr.person)
  763 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et super godt tilbud på det dejlige 3* Mercure Posejdon (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). På dette hotel får du en skøn indendørspool, fintesscenter og et spaområde, hvor du har mulighed for diverse behandlinger (mod gebyr). Har du børn med, så kan de benytte sig af gratis børneklub og så er der også en legeplads på stedet. Hotellet ligger i et grønt område med 3 minutter til en sandstrand og du har 10 km til Gdansk centrum. Et dobbeltværelse i 3 nætter koster 1.018 kr., dvs. 379 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Der findes rigtig mange muligheder for skønne hoteller i denne storby – om du er på udkig efter noget helt centralt eller et hotel i naturskønne omgivelserne, så skal du nok finde det i Gdansk – du kan se det store udvalg her. Leder du efter enkeltværelser, så finder du dem her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Gdansk på momondo.dk. Du rejser billigst i slutningen af august – oktober, men du kan også komme afsted i skolernes sommerferie med priser mellem 450 – 750 kr. og i august – oktober ligger priserne fra 211 – 400 kr., også med mulighed for at rejse i efterårsferien. Jeg har f.eks. fundet en afgang, så du får en forlænget weekend d. 16.09. – 19.06. til kun 254 kr. inkl. håndbagage (42x32x25).

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 16.09. – 19.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.07. – 27.07.
  • 01.08. – 03.08.
  • 10.08. – 12.08.
  • 12.08. – 15.08.
  • 22.08. – 24.08.
  • 07.09. – 09.09.
  • 23.09. – 26.09.
  • 17.10. – 21.10.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 16 km – du kan enten vælge at tage en taxi, men det er også muligt med offentlig transport. Hvis du vælger denne mulighed skal du med et tog fra ”Gdansk Port Lotniczy” til ”Abrahama” og derefter med en sporvogn (linje 6) til ”Jelitkowo” og derfra har du lidt over 400 meter til hotellet. Turen tager ca. 45 minutter og koster mellem 30 – 50 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Shopping og wellness: forlænget weekend i Gdansk på et skønt 3* hotel til kun 763 kr. inkl. fly

  1. Krestine says:

   Hej Rejsespejder! 🙂

   Jeg har bestilt flybilletter til Gdansk den anden dag, da der var tilbud på Rynair.. Jeg er lige nu i gang med at lede efter hotel og har forelsket mig i det hotel der hedder ‘Almond Business og SPA’, vi vil gerne bo på et lækkert wellness hotel. Kender du noget til det?
   Derudover vil jeg spørge om man skal gøre sig selv den tjeneste at leje en bil? Eller skal man bare klare det med offentlig transport?

   Tak for en fantastisk blog!!!!!!!!!

   • Rejsespejder says:

    Hej Krestine,
    jeg kender desværre ikke til dette hotel. Men det får gode anmeldelser på TripAdvisor (4,5 ud af 5 fra 135 anmeldelser) så tænker nok at det er et godt sted!
    Ang. lejebil. Det kommer selvfølgelig an på, hvad du vil lave der. Hvis I kun vil blive i Gdansk, så vil jeg anbefale at bruge offentlig transport, som er billig og god!

  2. Sarah says:

   Hvordan kan man bestille.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sarah,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel