• 02 aug 2015

  Drømmerejse: tur/retur fly til Sydafrika og efterfølgende til Seychellerne til kun 4.124 kr.

  Grand Anse, La Digue, Seychelles

  Hvem har ikke drømt om en rejse til Seychellerne? Disse paradisøer ligger øst for det afrikanske fastland i Det Indiske Ocean og syd for Maldiverne. Seychellerne består af 115 øer med en betagende smuk og uspoleret natur og klimaet er behageligt året rundt. Øgruppen byder på nogle af verdens smukkeste strande og bladet National Geographic har kåret stranden Anse Source d’Argent til verdens smukkeste flere år i træk. Men Seychellerne er meget mere end kun smukke strande og koralrev. Knap 1000 meter høje bjerge og et unikt dyre- og planteliv gør Seychellerne til noget helt specielt.

  budgetair.co.uk har jeg fundet nogle rigtig billige fly til Seychellerne, så du kan komme drømmen en lille smule nærmere. Og det bedste er, at du på vej dertil kan opleve et andet helt fantastisk land: Sydafrika.

  Med flyet, jeg har fundet, flyver du først til Johannesburg i Sydafrika og så videre til Seychellerne, før du vender hjem igen. Du kan selv bestemme, hvor længe dit ophold i både Sydafrika og Seychellerne skal være. Jeg har f.eks. fundet fly, hvor du har en uge begge steder.

  Med mit rejseeksempel rejser du fra d. 10.02.2016 til d. 24.02.2016. Alle flybilletter koster samlet kun 389 pund (4.124 kr.). Det er en super pris, når man tænker på, at billetterne normalt koster omkring 12.000 kr.

  bruss

  Du flyver fra Bruxelles i Belgien, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. kan du flyve fra både København og Billund tur/retur til Bruxelles til kun 258 kr. Kig ind på Skyscanner.dk for at finde den billigste forbindelse.

  Der findes flybilletter fra september 2015 til marts 2016. Leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på budgetair.co.uk.

  BOOK FLYET HER

  rsz_la-digue-seychelles_te3m5t0

  For at finde de billigste hoteller i Sydafrika og Seychellerne anbefaler jeg at søge hos Trivago.dk.

  Hvis du har brug for en lejebil kan du kigge ind på Skyscanners.dk.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *