08 dec 2017

Se F.C. Barcelona på Camp Nou: 2 nætter på et 3* hotel i Barcelona til kun 998 kr. inkl. billetter til en Barca-hjemmekamp

Her er rejsen til fodboldfanatikeren, der drømmer om at se Messi, Suarez, Iniesta og co. udfolde deres blændende fodboldtalent på Camp Nous grønsvær! F.C. Barcelona er (et af) verdens bedste hold – med fodbold-magikeren Messi i spidsen. Messis mageløse bedrifter på fodboldbanen har allerede nu sikret, at han fremover vil blive husket som (en af) verdens bedste fodboldspiller(e) nogensinde! Han er efterhånden blevet 30 år, så hvis du skal opleve ham live på Camp Nou, skal det til at være. Og du finder næppe et bedre tidspunkt end nu!

Fodboldrejse til Barcelona
med 3* hotel og billetter til en Barcelona-hjemmkamp
998 kr.

Takeoffer.dk har lige nu tilbud på en lækker fodboldrejse til den catalonske storby (og storklub) Barcelona. Med dette tilbud får du 2 nætter på et uspecificeret 3* hotel i Barcelona og billetter til en Barca-hjemmekamp i La Liga. Prisen afhænger naturligvis af, hvilken kamp du gerne vil se. Den billigste rejse, du kan finde, er fra den 06.01. – 08.01., hvor Barca møder Levante. Her koster hotel og fodboldbilletter kun 998 kr. pr. person (i alt 1.996 kr. ved en rejse for 2)!

Udover kampen mod Levante kan du faktisk finde en del rigtig billige rejser, hvor du kan se nogle superspændende kampe! Jeg vil bl.a. fremhæve kampen mod Atletico Madrid (03.03. – 05.03.) – som meget vel kan blive en afgørende kamp ift. mesterskabet – til kun 1.798 kr. pr. person. Og så er der kampen mod Valencia (14.04. – 16.04.) til 1.998 kr. pr. person, som også kan gå hen og blive en gyser, hvis Valencia formår at fastholde deres gode form til foråret.

Skal det være helt vildt, kan du også komme ned og se El Classico (05.05. – 07.05.)! Men så bliver prisen også 6.998 kr. pr. person …

 

Fodboldbilletter

Camp Nou-billetterne er Category 3 General Admission. Det betyder, at du sidder på en af de øverste rækker ved et af hjørnerne mellem endetribunerne og den ene langside. Jeg har selv engang set en kamp på de pladser – en kamp mod Sevilla i 06/07-sæsonen. Barca vandt 3-1 og Ronaldinho scorede 2 mål på hhv. straffe og direkte frispark! Og så scorede en ung 19-årig argentiner ved navn Messi faktisk det tredje! I og med Camp Nou er så stort et stadion sidder man et stykke væk fra banen, men du har et fantastisk overblik og oplever den fantastiske steming på Camp Nou!

Takeoffer oplyser dog også, at det er muligt at opgradere kampbilletten til anden kategori ved at kontakte Goaltix, som du booker rejsen ved, når du har modtaget Takeoffers værdibevis.

 

Fly

Til den usædvanligt lave pris på 998 kr. er fodboldrejsen selvfølgelig uden fly. Det er dog ikke noget problem. For du kan tit komme rigtigt billigt fra København til Barcelona med Vueling og Norwegian. F.eks. fra den 06.01. – 08.01. kan du f.eks. finde billetter til 863 kr. hos Vueling. Det giver en samlet pris for fly, 3* hotel og Barcelona-billetter på 1.861 kr.!

Fly til Barcelona
inkl. 10 kg håndbagage
863 kr.

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til centrum af Barcelona. Du kan f.eks. tage toget (linje L2) fra Barcelona Airport terminal 2 til Passeig de Gracia på 16 minutter for ca. 20 kr.

Du kan læse mere om togtransporten her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *