• 25 jun 2018

  Billige fly til fantastiske Puerto Rico: tur/retur til kun 2.535 kr. inkl. bagage

  Udforsk Puerto Rico – besøg Culebra, den lille ø med den fantastiske flamenco-strand, eller tag en tur i regnskoven og bad i et vandfald. Gå ikke glip af fortet El Morro, der har beskyttet byen siden 1500-tallet og nyd den fantastiske udsigt herfra! Hvis du ikke kender Puerto Rico, så er det en lille fristat underlagt USA, der ligger mellem Den Dominikanske Republik og De Dansk-Vestindiske Øer. Ligesom alle de andre caribiske øer har Puerto Rico super smukke strande og masser af solskin. Øen er cirka på størrelse med Sjælland og befolkningen tæller omkring 4 mio. Hovedstaden San Juan byder på en perfekt kombination af gamle historiske bygninger fra kolonitiden side om side med moderne arkitektur, shopping og restauranter til livsnyderne og hele øen byder på alt fra regnskove til fantastiske lækre strande på mange af småøerne rundt om hovedøen, så du kommer ikke til at kede dig!

  Oplev Caribien
  september - marts
  2.535 kr.
  København
  San Juan
  Billige fly til Puerto Rico
  inkl. 23 kg bagage
  2.535 kr.

  skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly til Puerto Rico. Du flyver med British Airways fra København til Puerto Ricos hovedstad San Juan. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra d. 19.11. – 30.11. til kun 2.535 kr. inkl. 23 kg bagage. Der findes mange datoer til samme eller lignende priser fra september til marts 2019 i prislejet 2.500-3.100 kr. – hvilket også gør det muligt for dig at rejse i noget af vinterferien. Hvis du vil rejse hen over jul og nytår, så skal du regne med en lidt højere pris – du kan f.eks. rejse d. 28.12. – 07.01. til 3.714 kr., dog med en lang flytid dertil.

  Der findes desværre ingen billige afgange fra Jylland, så turen til København kan godt betale sig.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.09. – 21.09.
  • 24.09. – 05.10.
  • 22.10. – 02.11.
  • 05.11. – 16.11.
  • 26.11. – 07.12.
  • 03.12. – 14.12.
  • 10.12. – 21.12.
  • 16.01. – 30.01.
  • 30.01. – 11.02.
  • 06.02. – 16.02.
  • 20.02. – 04.03.
  • 06.03. – 18.03.
  • og mange andre

   

  Hoteller

  Der er mange forskellige muligheder for hoteller, så jeg anbefaler, at du kigger på skyscanner.dk og finder det, der passer bedst til dig og dine ønsker.

  Hoteller på Puerto Rico

  Puerto Rico efter hurricane Maria

  Puerto Rico blev i september 2017 ramt af en ødelæggende orkan. I følge en update fra starten af juni måned skulle øen være nogenlunde sig selv igen og helt klar til at modtage turister. De smukke strande ser ud som de gjorde før og det samme med de fleste hoteller og strømmen er også tilbage i de fleste områder – naturen ser næsten ud som den plejer og du kan stadig opleve lidt huller i nogle af vejene. Du kan læse mere om situationen her.

   

  Pas og visum

  Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering og tjekke din ESTA-status på dette link.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til fantastiske Puerto Rico: tur/retur til kun 2.535 kr. inkl. bagage

  1. Amalie says:

   Jeg vil lige gøre folk opmærksom på at selvom flybilletter er enormt billige, så er Puerto Rico er ret dyrt sted at holde ferie i forhold til andre lande i Mellem Amerika. Det er en amerikansk “stat”, så der er taxes på ALT udover de priser der står, også skal man give ca. 20% oveni i tips. Så en burger til 10 dollars bliver ca. til 20 dollars 🙂

   Desuden så er der ingen offentlig transport på øen. Man skal leje en bil (som ikke er dækket af ens egen forsikring herhjemme typisk), så det løber hurtigt op til et par tusinde mere. Og hvis man er i San Juan, så er der ingen mulighed for parkering.

   Men ellers et fedt sted at besøge med lækre strande. Jeg ville dog anbefale Dom. Republik i stedet. Det er dyrere at flyve, men vi bruge ca. 4500 kr. på 2 uger derhenne med mad, hoteller og transport. Meget mere eksotisk og man føler man er i Karibien. I PR føler man stadig man er i USA.

   • Rejsespejder says:

    Hej Amalie,

    tak for dine gode tips! Enig – Puerto Rico er (grundet den høje dollar kurs) ikke helt så billigt. Dog synes jeg at man stadig får meget for penge – men hel enig, hvis man har et stramt budget så er Den Dominikanske Republik nok en smule mere prisvenlig.

  Se fly-tilbud her