• 22 mar 2017

  Ryanair-udsalg: fly til kun 37 kr. – f.eks. 2 dage i Bruxelles med centralt 3* hotel og fly til kun 278 kr.

  Så holder Ryanair udsalg og har fly til 37 kr. (og tur/retur-billetter til kun 74 kr.) – der findes desværre ikke så mange datoer til denne pris, men alligvel er jeg faldet over et par stykker med gode flytider, som man så kan kombinere med hotel for at lave en storbyferie til næsten ingen penge.

  Du kan komme til kun 37 kr. til både Bruxelles og London. Desværre ligger langt de fleste fly til/fra London på ret dårlige rejsetider – så jeg synes ikke at man de kan rigtig bruges. Men til gengæld kan du komme til tur/retur til Bruxelles til kun 74 kr. i april og med gode flytider.

   

  2-dags-tur til Bruxelles

  Med så billige fly er det næsten oplagt at tage på en lille storbyferie til meget få penge. Bruxelles er en meget dejlig by at besøge og efter min mening en total undervurderet storby. Der findes masser af kultur, fantastiske madoplevelser og ikke mindst et godt natteliv!

  Du kan få mange gode hoteller i Bruxelles til meget gode priser. F.eks. har jeg på trivago.dk fundet det dejlige 3* Hotel Belvue (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger meget centralt i Bruxelles og byder på alt man skal have til en storbyferie. Rene værelser, eget bad og en meget god beliggenhed. 1 nat her koster 409 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 204 kr. ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Som skrevet findes der rigtig billige fly til både London og Bruxelles – på grund af ret dårlige rejsetidspunkter med de fly til London holder jeg mig kun til de fly til Bruxelles – men du kan tjek Ryanairs lavpriskalender, for at se om du evt. kan bruge de billige billetter til London!

  Fra København kan du komme tur/retur til Bruxelles til kun 74 kr. F.eks. fra d. 4. til d. 5. april (se andre muligheder nedenfor). Det er desværre kun fra København man kan komme afsted til denne pris – fra Billund kan du flyve med Bruxelles Airlines til omkring 500 kr. tur/retur.

  FLY FRA KØBENHAVN Obs! Som med de billige fly til London i sidste uge går der ikke lang tid inden billetterne er udsolgt!

   

  Eksempler på rejsedatoer

  • 04.04. – 05.04.
  • 04.04. – 06.04.
  • 19.04. – 20.04.
  • 21.04. – 24.04.
  • 24.04. – 25.04.
  • 25.04. – 26.04.

   

  Hotel 

  204 kr.

  Fly (KBH)

  74 kr.

  TOTAL (per person)

  278 kr.

   

   

  Transport fra lufthavnen

  Der kører shuttle-busser fra Charleroi lufthavn (hvis du flyver fra KBH) hver 30. minut fra lufthavnen ind til byen til kun 14 Euro (ca. 104 kr.) og du kan købe billetterne her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *