• 06 apr 2016

  Rundrejse i Tyrkiet: 8 dages rundrejse på 4* og 5* hoteller til kun 1.489 kr. pr. person inkl. ballontur, fly, morgenmad og al transport

  rsz_1hot-air-ballooning-436442_1280

  Tilbage i februar skrev jeg om et super fedt tilbud på en rundrejse i Tyrkiet, og da jeg synes det er så vildt spændende en tur til prisen, vil jeg lige gøre opmærksom på tilbuddet endnu en gang.

  Travelbird.dk kan du komme på en rundrejse i Tyrkiet hvor du kommer på opdagelse langs den tyrkiske riviera og Kappadokiens eventyrlige landskab. 

  På rundturen kommer du til at opleve nogle af landets mest imponerende naturlige og menneskeskabte seværdigheder. Turen starter og slutter på luksusresort ved stranden i Antalya og indimellem får du både set årtusindgamle byer, vanvittige klippelandskaber og ægte tyrkisk håndværk. Derudover får du også en ballontur udover Kappadokiens smukke landskab.

  Hvis du går ind på tilbuddet, kan du se et mere udførligt rejseprogram, som beskriver turen dag for dag.

  rsz_tyrkiettravelbird

  SE REJSE-TILBUD HER

  Husk, priserne inde på Travelbird er pr. person

   

  Tilbuddet inkluderer bl.a. overnatning kun på 4* og 5* hoteller, fly t/r fra enten Billund eller København (inkl. 20 kg bagage + 5 kg håndbagage), alt transport under rundrejsen, engelsktalende guide og morgenmad.

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 7 – 14. maj til kun 1.489 kr. pr. person. Men der findes også andre datoer til kun lidt flere penge på alle lørdage i maj og juni, samt flere lørdage i september, oktober og november.

  Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst. Man kan i øvrigt også opgradere til halvpension og 2 ekstra udflugter for 1.189 kr. pr. person.

  Bemærk i øvrigt at der tillægges et ekstra gebyr, hvis man rejser alene, på 825 kr. samt en obligatorisk turistskat på ca. 290 kr. ved ankomst.

   

  Fra: København eller Billund

  Rejsedatoer: Maj – Juni og September – November

  Rejselængde: 8 dage

  Flyselskab: Pegasus (inkl. 20 kg bagage og 5 kg håndbagage)

  Til: Antalya, Tyrkiet

  Hotel: 4* og 5* hoteller

  Måltider: Morgenmad (evt. halvpension)

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *