• 01 dec 2016

  Rundrejse i Portugal: 8 dage til Azorerne med stop i Lissabon og Porto til kun 1.306 inkl. alle hotel og fly

  rsz_shutterstock_467351966

  Har du nogensinde hørt om Azorerne? Denne øgruppe som ligger næsten halvvejs mellem Europa og Nordamerika byder på den mest smukke natur du kan se verden over! Øerne er flere gange blevet kåret til de mest besøgsværdige steder i verden af National Geographic, og det er ganske let at forstå! Desværre plejer rejser (især flybilletter) til Azorerne være rigtig dyre. Men i dag har jeg fundet på en lille rejse til meget billige penge til en af verdens mest fortryllende rejsedestinationer!
  Jeg har fundet en lille rundrejse, der tager dig til Azorerne med et lille stop i Portugals spændende hovedstad Lissabon og et stop i Porto!

  Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel og du kan opbygge rejsen helt efter dine egne behov! Der findes billige billetter til Lissabon og Azorerne på næsten alle datoer fra januar til marts (og kun lidt dyrere fra april til juni).

  rsz_1shutterstock_254435464

   

  Lissabon

  Turen starter i Hamborg (se nedenfor for billige transport muligheder), hvorfra du flyver til Lissabon. Du kan f.eks. rejse d. 11.01 til kun 151 kr. med Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage). Der findes billige fly på momondo.dk til denne pris og lidt flere penge fra januar til marts 2017. 

  fly-1SE FLY-TILBUD HER

   

  Efter du er landet i Lissabon går turen til hotellet. På trivago.dk har jeg fundet et super dejligt hotel, The Imperial Guesthouse (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 93 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet ligger dejligt centralt, så du ikke skal bruge alt for meget tid på transport. Desuden er der kun 6 km til lufthaven, som er oplagt da du dagen efter flyver videre til naturparadiset Azorerne!

  hotel-1-lissabonSE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person

   

  rsz_shutterstock_214920154

  Azorerne

  Efter du har spist morgenmad på en hyggelig café i Lissabon, hopper du på flyet og turen går videre til Azorernes hovedstad Ponta Delgada. På momondo.dk kan du finde super billige billetter mellem Lissabon og Azorerne. De billige billetter findes på næsten alle dage fra januar til marts 2017.

  fly-2SE FLY-TILBUD HER

   

  trivago.dk har jeg fundet et super lækkert 4* hotel til kun 580 kr. pr. person ved en rejse for 2. VIP Executive Azores (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) ligger blot 15 minutters gang fra stranden og mindre end 1 km. fra marinaen i Ponta Delgada. Fra hotellets restaurant og solterrasse kan du nyde en panoramaudsigt over havet eller tage en dukkert i svimmingpoolen. 

  hotel-pdlSE HOTEL-TILBUD HER

   

  rsz_shutterstock_250528258

  Porto

  Efter 5 dage på Azorerne går turen tilbage mod Danmark. Men ikke uden et stop i Portugals andenstørste og kulturelle centrum, Porto. Du flyver fra Ponta Delgada til Porto til kun 128 kr. – på momondo.dk kan du finde billige billetter mellem disse 2 steder på mange datoer mellem januar til april.fly-3SE FLY-TILBUD HER

   

  Her har du en dagstid til at nyde den skønne by. På trivago.dk har jeg fundet endnu et dejligt og centralt hotel. Residencia Pedra Antiga (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) har som sagt en helt perfekt placering i Porto og den nærmeste metrostation er kun 200 meter fra hotellet. Her kan du bo for 104 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. 

  hotel-portoSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fra Porto går turen til hjem igen. På momondo.dk har jeg fundet billige billetter og du rejser f.eks. tilbage d. 17.01 til kun 151 kr. 

  fly-4SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel (Lissabon)

  93 kr.

  Hotel (Azorerne)

  580 kr.

  Hotel (Porto)

  104 kr.

  Fly (HAM-LIS)

  151 kr.

  Fly (LIS-PDL)

  99 kr.

  Fly (PDL-OPO)

  128 kr.

  Fly (OPO-HAM)

  151 kr.

  TOTAL (per person)

  1.306 kr.

   

  Hvordan du kommer til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil til Hamborg. Alternativt kan man tage bussen fra København, hvor du kan rejse med FlixBus. Du kan tage toget fra Jylland tll Hamborg, da Rødbillet ikke kører til Hamborg før foråret 2017 igen. Toget koster omkring de 430 kr. Du kan finde billetterne på DBs hjemmeside.  

   

  Transport fra lufthavnen i Lissabon

  Du kan tage med offentlig transport (bus nr. 5, 8, 22, 44, 45 eller 83) fra lufthavnen og ind til Lissabon by. Det koster omkring 1,40 Euro (10,50 kr.). Du kan også tage en taxa ind til centrum – det skulle gerne koster omkring 15 Euro (112 kr.). 

   

  Transport fra lufthavnen i Ponto Delgada

  Du kan både tage en shuttlebus eller taxa fra lufthavnen til midtbyen. Shuttlebussen (UTC Azores) koster 5 Euro (ca. 38 kr.) og en taxa skulle gerne koste omkring 10 Euro (ca. 75 kr.).  

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Rundrejse i Portugal: 8 dage til Azorerne med stop i Lissabon og Porto til kun 1.306 inkl. alle hotel og fly

  1. Gaspar says:

   Det ser rigtigt godt ud på billederne , men de er taget om sommeren og jeg vil anbefale Azoerne fra Maj til Aug. resten af året er det regn vejr og meget tåget med dårlig sigt ned til 1 m.  

   Azoerne er dejlige og en rundtur med besøg på midter gruppen og Sao Michel er bestemt at anbefale. 

   Mad/drikke er god og alt er billigt i Portugal.

   Jeg har boet der i 2,5 år ! 

  2. Poul Andersen says:

   Du tager fis på os, Rejsespejder! Hvordan kan du kalde et vandrehjem i Porto med lokum på gangen for et super dejligt hotel??? Jeg gad ikke læse videre, det kan også blive for billigt!

  3. Lucas says:

   Hvor vamt er der i Portugal i januar? 🙂 🙂

  4. Frederik says:

   Yderligere synes jeg at det vil give mening at oplyse, at der kan flyves fra København til Lissabon for ca. 450 kr.
   Samt fra Billund (eller Århus) til London, og herefter til Lissabon for ca. 350 kr.
   Så er alle der ikke har lyst til at tage til Hamborg dækket ind. 🙂

  5. helle nikolajsen says:

   Hejsa. Fedt tilbud…skal man selv finde dine tilbud eller er det dig, som booker hele rejsen for mig?

   vh Helle

   • Frederik says:

    Han har fundet tilbudene, du skal selv booke dem inde på de links der bliver henvist til. 🙂 De stror knapper "Se fly-tilbud her" og "Se hotel-tilbud her" er links til hvor du kan booke. 🙂

  6. Kasper says:

   Hep!! Hvor varmt er det i Portugal .. Januar – Marts…

   Hvor skal man ellers tage hen i Europa i marts med familen og være sikker på nogenlunde varme…