• 28 okt 2018

  Rundrejse i De Forenede Arabiske Emirater: 1 uge med 4* og 5* hoteller til kun 3.319 kr. inkl. fly og lejebil

  Dubai og Abu Dhabi kender nok de fleste – men De Forenede Arabiske Emirater byder på så meget mere end bare de to kendte megabyer. Faktisk består landet af i alt 7 emirater, som er utrolig spændende og kontrastfyldt – lige fra smukke strande, golde ørkenlandskaber og imponerende arkitektur til pulserende storbyer med kæmpe shoppingcentre og vilde forlystelsesparker.

  Men et roadtrip….her? Jeg siger JA DA! Landet er meget sikkert og har en super infrastruktur – og med benzinpriser på omkring 4 kr. pr. liter, bliver måske også den billigste roadtrip du nogensinde kommer til at tage på.

  Og ja – og så er det også det perfekte vinterrejsemål. Temperaturerne i vinterhalvåret ligger på meget behagelige 20-25 grader og masser af sol!

  Rundrejse i De Forenede Arabiske Emirater
  november - marts 2019
  3.319 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  1.597 kr.

  Billige fly til Dubai

  Norwegian tilbyder lige nu meget billige direkte fly til Dubai, som er udgangspunktet for hele rejsen. Du kan rejse billigt fra november – marts 2019 med priser fra 1.597 – 1.898 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 12.03. – 19.03. til kun 1.597 kr. inkl. håndbagage. Men der findes rigtig mange andre. Jeg anbefaler at bruge Norwegians lavpriskalender for at få et overblik. Vær opmærksom på at priserne henover jul og nytår er betydeligt dyrere. Og så er det (desværre) kun fra København du kan finde disse billetter. Hvis du skal flyve fra Jylland kan du finde billetter til omkrign 2.500 – 3.000 kr. (med omstingner), så efter min kan turen til København under alle omstændigheder betale sig!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.11. – 22.11.
  • 20.11. – 29.11.
  • 27.11. – 04.12.
  • 29.11. – 06.12.
  • 01.12. – 06.12.
  • 04.12. – 11.12.
  • 08.12. – 13.12.
  • 08.01. – 15.01.
  • 15.01. – 20.01.
  • 19.01. – 24.01.
  • 22.01. – 29.01.
  • 26.02. – 05.03.
  • 07.03. – 14.03.
  • 16.03. – 21.03.
  • Og flere

   

  Lejebil i De Forenede Arabiske Emirater

  Det næste ting du har brug for er en lejebil. Og her har du et KÆMPE udvalg i Dubai. Priserne starter på omkring 1.000 kr. Jeg har f.eks. fundet en bil i en hel uge til kun 995 kr., dvs. 498 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Tilbuddet er ranked 10 ud af 10 på Skyscanner, som betyder at den kommer med ubegrænset kilometer, fuld til fuld brændstofspolitik og bliver leveret af en af verdens største udlejningsfirmaer, Europcar. Desuden har den også forsikring med selvrisiko (Husk at de fleste rejseforsikringer dækker selvrisiko-delen!).

   

  Du skal i øvrigt være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i De Forenede Arabiske Emirater (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  kr.

  Rundrejse i De Forenede Arabiske Emirater

  Når du har hentet din bil i lufthavnen, så er det bare med at komme afsted. Med denne rundrejse har jeg valgt at du først kører til Abu Dhabi, til Fujairah, så til Ras al Khaimah og slutter i Dubai. Dette skal blot ses som inspiration og det er helt op til dig, hvordan du vælger at sammensætte din rundrejse.

   

  Abu Dhabi

  I Abu Dhabi får du både afslapning med strande, luksus ved dejlige pools, shopping på lokale markeder, ørkensafari, en af verdens største indendørs forlystelsesparker, lækre madoplevelser og meget mere. Gå på eventyr og besøg verdens 3. største moske Sheikh Zayed Moske – så smuk en bygning.

   

  Du overnatter 2 nætter i Abu Dhabi. Jeg har fundet det dejlige 5* Jannah Burj Al Sarab (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her er der både pool og fitnesscenter, endda med panoramaudsigt over havet. 2 nætter her koster 932 kr., dvs. 466 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Abu Dhabi
  f.eks. 5* Jannah Burj Al Sarab
  466 kr.

  Fujairah

  Efter et par dage i Abu Dhabi, sætter du nu kursen mod Fujairah. Området ved Fujairah er perfekt til dig, der elsker strand og hav. Her er der lavvandede strande og rig mulighed for at komme ned i gear og slappe helt af. Her har du også gode forhold til snorkling og dykning.

   

   

  I Fujairah kommer du til at bo på det fine 4* Novotel Fujairah (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers’ Choice 2018“). Med dette hotel har du en perfekt beliggenhed i Fujairah centrum og på hotellet er der faciliteter såsom en skøn pool og fitnesscenter. For 2 nætter på dette hotel skal du give 592 kr., dvs. 296 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Fujairah
  f.eks. 4* Novotel Fujairah
  296 kr.
  Totalprisen er 592 kr.

  Ras Al Khaimah

  Så er turen kommet til Ras Al Khaimah. Her står den også på sol, varme og strandbesøg. Det er den nordligste emirat og her får du strande ud til Den Persiske Golf. Dykning, markeder, shopping og ellers bare afslapning, det er hvad du får her.

   

   

  Nu skal der lige lidt ekstra luksus på inden rejsen snart slutter, så du kommer til at bo på det 5* The Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her er der fitnesscenter, et skønt poolområde og en privat strand. En nat i de her skønne omgivelser koster 636 kr., dvs. 318 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Ras Al Khaimah
  f.eks. 5* The Cove Rotana Resort
  318 kr.
  Totalprisen er 636

  Dubai

  Så slutter turen i skønne Dubai. Dubai byder på alt fra hvide, palmefyldte sandstrande til enorme skyskrabere og imponerende shoppingcentre. Her finder du luksushoteller, forlystelsesparker og vilde bygninger.

   

   

  Jeg har fundet det 4* Ramada Hotel & Suites Sharjah (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Som navnet måske allerede afslører, så ligger hotellet i Sharjah, men kigger du nærmere på kortet, så er det bogstavelig talt kun en gade til du er i Dubai og så er det tæt på lufthavnen, ret praktisk når du flyver næste dag kl. 10. Der er indendørspool, børnepool, sauna, fitness og spa på hotellet. En enkelt nat koster 287 kr., dvs. 144 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Dubai
  f.eks. 4* Ramada Hotel & Suites Sharjah
  144 kr.
  Totalprisen er 287 kr.

  Prisoversigt

  • Fly t/r til Dubai: 1.597 kr.
  • Lejebil: 498 kr.
  • Abu Dhabi hotel: 466 kr.
  • Fujairah hotel: 296 kr.
  • Ras al Khaimah hotel: 318 kr.
  • Dubai hotel: 144 kr.
  • I alt (pr. person): 3.319 kr.

   

  Visum og pas

  Visumfrit ophold i maksimalt 90 dage. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen.

   

  Vaccination til De Forenede Arabiske Emirater

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *