• 10 maj 2016

  Roadtrip i USA: Fly and drive i den “Gyldne Trekant” til kun 4.182 kr. inkl. fly, bagage og lejebil

  rsz_street-351481_1280

  Der findes vist ikke mange som ikke kunne tænke sig, at rive et par uger ud af kalenderen og tage på rendyrket eventyr på 4 hjul, i et af de smukkeste, mest spændende og varierende områder i verden.

  Landet er USA og eventyret foregår i "The Golden Triangle" som det populært kaldes. Navnet kommer af at de tre store byer Los Angeles, Las Vegas og San Francisco, danner en geografisk trekant som er indenfor en rimelig afstand.

  Årsagen til at denne rute er så populær, skyldes selvfølgelig et ophold i tre så vidt forskellige og fantastiske byer som de må siges at være. Men ikke nok med det, så kan du på din vej opleve noget så smukt som naturreservatet Big Sur, nationalparkerne Yosemite og Zion National Park med det smukkeste landskab, hvor du kan risikere sne på vejene samt det golde ørkenlandskab i Joshua Tree og Death Valley – det varmestede sted på jord.

  Kombinér dette med en tur langs den amerikanske vestkyst, Highway 1, og et meget venligt, imødekommende og hjælpsomt folkefærd, så har du vist det man kan kalde det perfekte roadtrip!

   

  Idag har jeg fundet nogle fly, som vil gøre sådan en tur muligt, endda til en overkommelig pris!

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde billige fly til Los Angeles fra København, med en lille omstigning i Düsseldorf. Du flyver med AirBerlin og prisen er 2.882 kr. inkl. 23 kg. bagage. I dette eksempel rejser du fra d. 6 – 20. juni, men der findes også andre datoer som jeg vil komme ind på længere nede.

  flylax

  SE FLY-TILBUD HER

  Andre datoer

  Som før nævnt, findes der også andre billetter til samme pris eller lidt højere i juni – jeg har lavet et par eksempler her:

  • 01.06. – 16.06.
  • 05.06. – 17.06.
  • 09.06. – 29.06.
  • 13.06. – 30.06.
  • 16.06. – 29.06.
  • Og andre

  Der findes billige afgange de fleste dage, så der er også god mulighed for at kombinere længden af rejsen som du har lyst. Dog vil jeg anbefale at have minimum 14 dage hvis du vil hele vejen rundt. Tag et kig i lavpriskalenderen her.

   

  Hoteller

  I det store byer kan det være en fordel rent prismæssigt, at booke hotellerne i forvejen. Jeg har derfor lavet en liste med hoteller i de tre store byer, som du kan tage et kig på.

  LOS ANGELES

  LAS VEGAS

  SAN FRANCISCO

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Lejebil

  For at sådan et roadtrip kan lade sig gøre, er du selvfølgelig nødt til at have en bil. På Rentalcars.com har jeg fundet en lejebil til kun 2.600 kr. i de 2 uger som eksemplet ovenfor viser. Ved en rejse for 2, bliver prisen altså kun 1.300 kr. pr. person.

  rsz_lejebilusa

  SE LEJEBIL HER

   

  Skal du gøre det helt efter bogen, så kan du faktisk også få en Ford Mustang Cabriolet til 4.452 kr. for de 2 uger. Eller 2.226 kr. pr. person, hvis i rejser 2.

  rsz_lejebilmustang

  SE LEJEBIL HER

   

  Fly inkl. 23 kg. bagage

  2.882 kr.

  Lejebil (v. 2 personer)

  1.300 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.182 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *