• 31 maj 2016

  Roadtrip i Montenegro: 1 uge med fly og lejebil til en af Europas hippeste destinationer til kun 1.164

  rsz_shutterstock_157116407

  Det lille land på Balkan, Montenegro, kan kun prale af godt og vel 14.000 kvadratkilometer, men her er alligevel storslået natur med bjerge og store variationer i naturen. Landet opnåede i 2006 uafhængighed fra Serbien og er idag et af de hippeste nye rejsemål. Landet ligger ud til Adriaterhavet og her er smukke strande i alle udformninger langs kysten, med krystalklart vand og smukke klipper i baggrunden. Maden er i top, det samme er vinen og det hele kan fås til en rigtig fornuftig pris, da Montenegro er et forholdsvist billigt land at leve i. Ifølge Lonely Planet topper Montenegro listen over de mest spændende rejsemål og det på grund af både dejlige strande, spændende historie og ikke mindst den storslåede natur, som fx kløften Tara, der efter Grand Canyon i USA, er verdens største kløft. En anden god grund til at landet er blevet så populært et rejsemål, skyldes bl.a. også de gode muligheder for at have en action-præget ferie med gode forhold til dykning, klatring og vandsport med og uden hestekræfter.

   

  Idag har jeg fundet er super tilbud på et roadtrip til den spændende og hippe rejsedestination på Balkan samt et par rejsetips nederst!

   

  Fly

  Apollorejser.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Montenegro med afrejse fra København d. 3 – 10. juni eller d. 10 – 17. juni. Prisen er kun 498 kr. pr. person og du flyver med Montenegro Airlines (inkl. 23 kg bagage + 10 kg. håndbagage).

  flymonte

  SE FLY-TILBUD HER

  Rejsedatoer

   

  Lejebil

  Vil du gerne leje en bil i Montenegro, hvilket jeg på det kraftigste må anbefale til at udforske den smukke natur og alle de spændende steder, så kan du på Rentalcars.dk leje en bil i hele ugen til kun 1.332 kr., altså kun 666 kr. pr. person, ved en rejse for 2.

  rsz_lejebilmonte

  SE LEJEBIL-TILBUD HER

   

  Hoteller i Montenegro

  Der findes på trivago.dk mange lækre hoteller i Montenegro til rigtig gode priser. Her kan du udforske mulighederne for hoteller til dit roadtrip.

  rsz_hotelmonte

  HOTELLER I MONTENEGRO

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  498 kr.

  Lejebil (v. 2 personer)

  666 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.164 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: 03.06. – 10.06.
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Montenegro Airlines
  • Til: Petrovac, Montenegro

   

  Seværdigheder i Montenegro

  Der er masser af spændende oplevelser der bare venter på at blive udforsket i dette spændende land. F.eks. den smukke gamle by Kotor som er på UNESCO's verdensarvsliste. Eller Budva, som med sine lange sandstrande er et meget yndet rejsemål for de turister som har opdaget landets skønhed. Eller kør til kløften Tara, der efter Grand Canyon i USA, er verdens største kløft. Vil du opleve det ægte Balkan må du også en tur forbi Perast, der ligesom Kotor, er på UNESCO's verdensarvsliste, med kun omkring 500 indbyggere og tilmed er bilfri. Cirka 40 minutters kørsel fra Kotor, finder du Lovcen Nationalpark hvor du kan vandre til toppen på trapper og nyde den smukke udsigt over bjergene, mens du laver et lille stop på Njegos Mausoleum.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *