24 maj 2017

Rhodos i skolernes sommerferie: 1 uge på et fremragende 3* hotel til kun 2.314 kr. inkl. fly

rsz_shutterstock_215211361

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer og i flere årtier har den været Grækenlands mest populære ferieø. Rhodos er en af de mest solbeskinnede pletter på det europæiske landkort, men den friske brise fra vest bevirker, at temperaturen som regel føles behagelig. I forhold til sin størrelse, byder Rhodos på en meget varieret natur. Det mest kendte naturområde på Rhodos er sommerfugledalen, hvor der i sommermånederne er mulighed for at opleve flere tusinde sommerfugle.

Idag har jeg fundet et super tilbud til dejlige Rhodos lige i skolernes sommerferie!

 

Hotel

På trivago.dk kan du lige nu bo på det lækre 3* lejlighedshotel Filoxenia Apartments (5 ud af 5 på TripAdvisor ud fra 328 anmeldelser og "Certificate of Excellence"). Filoxenia Hotel Apartments ligger i feribyen Tholos, midt i en olivenlund, så du får en fornemmelse af at komme tilbage til naturen. Den nærmeste strand ligger ca. 600 meter fra hotellet. Theologos, eller Tholos som det også kaldes, ligger på den nordvestlige side af Rhodes og har et udvalg af butikker, barer, restauranter og tavernaer fordelt ud over hovedgaden. Der er to swimmingpools og en børnepool. Poolområdet er omgivet af en terrasse med gratis solsenge. Derudover går bussen til Rhodos by lige udenfor hotellet. Et studio i 7 nætter koster 2.229 kr., dvs. 1.115 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er også muligt at booke hotellet med 1 barn. Her bliver prisen så (uanset barnets alder 2.646 kr. dvs. 882 kr. pr. person. Rejser du alene så kan du se hoteller med enkeltværelser her.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller på Rhodos kan du får et overblik her.

HOTELLER PÅ RHODOS

 

Fly

Jeg har fundet billige fly til Rhodos fra slut maj og i juni – jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 28.06. – 05.07. til kun 1.199 kr. inkl. håndbagage – hvis du vil have mere bagage med koster det 250 kr. t/r med spies. Det er også muligt at rejse fra Billund, og der er en enkelt afgang fra Aalborg.

OBS: Prisen er vist for 2 personer

SE FLY-TILBUD HER

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 28.06. – 05.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 

Fra Billund

 

Fra Aalborg

 

Hotel

1.115 kr.

Fly (København)

1.199 kr.

TOTAL (pr. person)

2.314 kr.

 

Transport til/fra lufthavnen

Hotellet ligger kun ca. 6 km fra Rhodos lufthavnen, så taxa vil nok være det hurtigste og nemmeste. Ellers kan du også vælge at booke transfer på skyscanner.dk – turen koster 76 kr. tur/retur, men vær opmærksom på, at det kan tage op til 45 min. da det er en delt shuttle-bus.

 

Lejebil

Har du brug for en lejebil, anbefaler jeg at kigge forbi rentalcars.dk – her kan du se et stort udvalg af lejebiler. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *