Ingen rejse uden det rette rejseudstyr. Derfor kan du på denne side se de bedste tilbud på rejseudstyr. Konceptet er det samme som på resten af hjemmesiden – her kan du finde markedets guldkorn – og det er lige meget, om du leder efter en ny kuffert, rejseudstyr til din næste bade- eller skiferie eller det nyeste rejseudstyr til din campingtur. Du finder det hele her på siden.

 

 


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– Fornuftigt begynder SUP til under 1.000 kr.
– 2 års garanti


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– Passer i enhver taske
– 12 timers batterilevetid
– Vandtæt!
– God lyd


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det
– Vanvittig billig pris
– Vandtæt
– 2 års garanti
– Stødsikker
– Passer i enhver taske


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– 4 hjul
– Top kvalitæt fra top brand
– fornuftig pris
– Bedst i test


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– En af de laveste priser på kabinetasker
– Lav vægt
– 4 hjul


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– Godt brand
– God pris
– Regnslag følger med
– Masser af små lommer


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– Danmarks mest solgte solcreme
– God pris


i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor jeg valgt det:
– Vanvittig pris

Det rette rejseudstyr kan i den grad gøre din rejse nemmere eller ligefrem bedre. Så her kan du læse lidt om rejsegear til forskellige rejseformer.

 

Rejseudstyr

Tasker og kufferter

Det allerførste stykke rejseudstyr, der ikke er til at komme udenom, er kufferter og tasker! En god kuffert eller taske gør bare rejselivet så meget nemmere.

 

I forbindelse med rejseudstyr som tasker og kufferter vil pris og kvalitet ofte hænge sammen, og der er naturligvis også et element af smag og behag.

 

Uanset hvad du er på udkig efter, vil jeg dog altid råde dig til at være opmærksom på kuffertens størrelse. Især hvis du har tænkt dig at bruge tasken eller kufferten som håndbagage, skal du være opmærksom på, om din taske/kuffert overholder flyselskabernes  krav til håndbagagens størrelse (længde, bredde, højde). Så næste gang du leder efter en ny og rejsevenlig taske eller kuffert, bør du huske at notere dig taskens størrelse.

 

Rygsække

Vil du gerne på backpacker-rejse, er en god rygsæk naturligvis også et stykke uundværligt rejseudstyr! Der findes en masse forskellige rygsække på markedet, så sørg for at vælge en, der passer til den ferie, du har planlagt.

 

Kamera

Går du op i at få gode billeder med hjem fra din ferie, vil et godt kamera være din bedste ven. Selvom de fleste moderne mobiltelefoner tager ganske flotte billeder nu om dage, får du stadig de bedste og mest professionelle resultater med et “rigtigt” kamera.

 

 

Rejseudstyr til badeferier og vandaktiviteter

På en badeferie skal du selvfølgelig bruge badetøj. Men herudover kan du også overveje at investere i lidt mere spændende udstyr – f.eks. et SUP board eller et surfboard.

 

Herhjemme i Danmark – omgivet af vand – har vi alletiders muligheder for at prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter som windsurfing og paddle boarding. Mange bruger efterhånden også disse former for udstyr som træningsudstyr.

 

 

Rejseudstyr til natur- og campingrejser

Elsker du naturrejser, camping og friluftsliv, så kommer man ikke udenom et godt telt som det primære rejseudstyr. Når du leder efter telt, vil pris og kvalitet ofte hænge sammen.

 

Har du planer om at give teltferie en chance, vil du gøre klogt i at investere i et godt, vandtæt telt og lade det slidte festivalstelt blive derhjemme. Telstferie i det forkerte telt er nemlig ikke en rar oplevelse! Har du et godt telt, kan det til gengæld være en fantastisk rejseoplevelse.

 

 

Rejseudstyr til skirejser

Skiferier med vintersport på programmet kræver i den grad også en smule rejseudstyr. Skiudstyr til skiferien kræver ofte både skitøj, skiundertøj, handsker, hue, skisokker, skibriller og selvfølgelig hjelm, støvler og ski og/eller snowboard.