• 30 jun 2015

  Rejsetip til afrejser fra Tyskland: 746 kr.-værdikupon for kun 74 kr. **OPDATERING**

  rsz_accessories-84528_1280

  I dag har jeg et super tilbud til dig, som er interesseret i ferie med afrejse fra Tyskland. På Tysklands største rejsehjemmeside ab-in-den-urlaub.de findes der lige nu en ”værdikupon-deal”. Værdikuponen, man kan købe, har en værdi på 100 Euros (746 kr.) og koster kun 9,90 Euros (74 kr.).

  Kuponen kan bruges på alle rejser på ab-in-den-urlaub’s hjemmeside og har en mindstebeløb på 100 Euros (kunonens værdi). Jeg har selv brugt denne ”værdikupon-deal” på en tidligere rejse og har været meget glad for det.

  Når man har bestilt kuponen, får man en mail med kuponens kode, som man bare indsætter, når man booker rejsen. Beløbet bliver ikke trukket fra, men i stedet får man beløbet udbetalt, efter man har rejst.

  Det eneste man skal holde øje med, er, at man skal booke rejsen inden den 31.07.2015 (selve rejsen kan dog sagtens foregå senere end denne dato).

  Så hvis du planlægger en rejse fra Tyskland og fordi jeg hver dag kigger forbi ab-in-den-urlaub.de for dig, er det en nem måde at spare gode penge på.

  **OPDATERING**

  Det ser ud som ab-in-den-urlaub.de har dealen kørende i hele juli måned.

  Tilbuddet gælder kun indtil d. 02.07. eller indtil de løber tør for værdikuponerne, så man skal skynde sig, hvis man er interesseret.

   

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

   

  HER KAN DU KØBE VÆRDIKUPONEN

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Rejsetip til afrejser fra Tyskland: 746 kr.-værdikupon for kun 74 kr. **OPDATERING**

  1. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog