• 27 apr 2018

  447 kr. = din sommerferie! Tur/retur til Mallorca i sommerferien til under 500 kr.

  Er du stadig på udkig efter en sommerferie? Så har jeg fundet noget til dig! Der er udbrudt en priskrig syd for grænsen på fly til Mallorca. Der er i alt 6 flyselskaber, som lige nu kæmper om kunderne på ruten mellem Hamborg og Mallorca og det gør, at priserne bliver presset helt i bund. Og derfor kan du flyve tur/retur for under 500 kr. på rigtig mange datoer i både juni, juli og august. Vil man flyve fra Danmark, kommer man hurtigt til at betale det tre- eller firedobbelte, så turen til Hamborg kan sagtens betale sig, uanset hvor i landet man bor.

  Mallorca
  juni - august
  fra447 kr.
  Hamborg
  Mallorca

  Lige nu kan du finde billetter til Mallorca til under 500 kr. i sommermånederne. Jeg har fundet fly til omkring 450 kr. i både juni, juli og august. Det er primært Ryanair og Laudamotion, som har de billigste billetter. F.eks. har jeg fundet billetter fra d. 18. til d. 26. juni til kun 423 kr. Vil du afsted i skolernes sommerferie, kan du f.eks. rejse fra d. 2. til d. 10. juli til kun 447 kr. Og også i august findes der priser til ca. denne pris. Det er selvfølgelig ikke på alle datoer, man kan komme afsted for under 500 kr. Men prislejet ligger på omkring 400 – 800 kr.

  Som hos alle andre flyselskaber i Europa er der kun håndbagage inkluderet i prisen. Vil man have mere med, koster det lidt oveni. Obs! Lige nu henviser momondo til SuperSaver – som også har den laveste pris. Men hvis du vil booke turen med bagage, anbefaler jeg, at du booker turen direkte gennem flyselskabet – det er tit meget billigere.

   

  Hoteller på Mallorca

  Så mangler du bare et sted at bo på Mallorca. Nedenfor kan du sammenligne alle hoteller på øen.

  Hoteller på Mallorca
  kr.

  Rejser du sammen med familie, så kører Iberostar lige nu en kampagne, hvor børn overnatter gratis (gælder også all inclusive!). Jeg har kigget på det, og man kan virkelig spare nogle penge (nogle gange over 10.000 kr. billigere, end hvis man f.eks. booker gennem Booking.com el. lign.). Jeg skal nok skrive en separat artikel om det i løbet af de næste dage – men her er i hvert fald linket.

  Der er forskellige regler om, hvor mange børn, der rejser gratis med, og i hvilken periode det gælder (hos langt de fleste gælder tilbuddet også i skolernes sommerferie!). Her er en liste over alle hoteller, som man kan booke og de forskellige regler.

  Iberostar kampagne
  børn overnatter gratis!
  kr.

  Og så kan du selvfølgelig også kigge forbi andre sider, som f.eks. Airbnb, hvor du kan leje lejligheder, feriehuse osv. fra privatpersoner.

   

  Lejebil

  Mallorca har et meget velfungerende offentligt transport-netværk – så en lejebil er ikke et must. Men vil du opdage øen på egen hånd og komme lidt væk fra turistmasserne ved kysterne, så kan det varmt anbefales. På Skyscanner kan du sammenligne alle store udlejningsfirmaer. Og så koster det ikke så meget. Det billigste tilbud ligger på under 400 kr. for en uge. Skyscanner er faktisk virkelig god til at bedømme de forskellige tilbud, og jeg anbefaler altid at booke et med “fair brændstofpolitik”, ubegrænset kilometerantal og evt. også fuld forsikring. Hvis du skal have alt det, kan du få en bil til omkring 500 kr. i en uge – ikke galt :).

  Billeje
  kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Billige rejser til Mallorca med all inclusive

  Drømmer du om en ferie til det solrige Mallorca? Jeg er kommet i besiddelse af både billige afbudsrejser, charterrejser og all inclusive ferier, til det populære turistmål, som jeg gerne vil dele med dig. Ønsker du masser af solskinstimer, kilometerlange sandstrande og spændende seværdigheder, så er Mallorca helt sikkert det oplagte feriemål.

  Det eneste du skal gøre er at bestille den rejse, der passer lige præcis til dig og dine nærmeste, pakke kufferten og hoppe på flyet – jeg har allerede sørget for, at du får de billigste flybilletter og de bedste hoteller og ferielejligheder at vælge imellem. Siger du nej til en kun 3 timers flyrejse til en strandstol på én af Mallorcas hvide sandstrande med udsigt over turkisblåt havn?

  Mallorca, en ø i det vestlige Middelhav, som er kendt for sine grisefester tilbage i 70’erne, er meget mere i dag, hvor druk og helstegt pattegris er skiftet ud med hvide sandstrande, hyggelige strandpromenader, lækre tapasbarer og alt det andet som Spanien har at byde på – såsom sangria og paella. Mallorca er den oplagte rejsedestination, hvis du er en familie eller et kærestepar, der har brug for en ferie, hvor man kan slappe af og ikke tænke på så meget andet end samværet med hinanden og afkobling fra hverdagen derhjemme. På den solrige ø er du garanteret mange solskinstimer og masser af familiehygge, hvad end du er til en all inclusive ferie på langs ved poolkanten, eller ønsker en ferie, der også tillader ture til de mere kulturelle seværdigheder, som øen byder på.

  Flyveturen til Mallorca tager 3 timer og du lander i lufthavnen lige uden for hovedstaden Palma de Mallorca – eller bare Palma, som den oftest bliver kaldt. Palma ligger på den vestlige side af øen, og vælger du at bo i byen kan du opleve en storbyferie i en by, der har et pulserende byliv, større butikscentre og mindre shoppinggader, samt flere historiske bygninger, som er klar til at blive udforsket.

  Vælger du derimod at bo i det nordlige Mallorca tæt på byen Alcúdia, ligger hotellerne tæt og der er masser af turister. Du vil støde på flere all inclusive hoteller og familievenlige ferieboliger, men du vil også opleve en 14 kilometer lang sandstrand ledsaget af en ligeså lang strandpromenade, der bugter sig langs kysten. Drager du længere sydpå, kommer du ned i nærheden af byen Cala d’Or, som er en smuk ferieby og en oplagt feriedestination, når det gælder charterferier. Omkring byen Cala d’Or finder du både smukke strande til de badelystne og forskellige tapasbarer, samt restauranter til de gastronomiske oplevelser, men er du derimod til det mere kulturelle skal du ikke rejse ret meget længere nordpå langs kysten for at opleve Europas største drypstenshule: Dragegrotterne i nærheden af byen Porto Cristo.

  Øen er kun en lille smule større end Fyn, så det er oplagt at leje en bil, mens du opholder dig på øen. Med en bil er du garanteret en oplevelsesrig ferie, fordi du har mulighed for selv at tage på opdagelse rundt på øen og udforske steder, som ikke tillades på fod. På samme måde som ved billeje har du også mulighed for at leje cykler og derved udforske øen på to hjul – cykle langs strandpromenader eller tage turen op i det bjergfyldte landskab. På cykel er der store chancer for at støde på områder du ellers ikke ville være stødt på, og er du heldig falder du måske over ét af de berømte markeder, hvor der typisk sælges kunst, smykker, tøj og tasker. Er du til golf er der også rig mulighed for at spille på én af de mere end 20 golfbaner, placeret rundt omkring på øen.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til 447 kr. = din sommerferie! Tur/retur til Mallorca i sommerferien til under 500 kr.

  1. Pernille says:

   Halløjsa

   Du nævnte, at du ville skrive en artikel om overnatningsmuligheder på Mallorca. Har jeg overset den eller hvornår kommer den?

   Hilsner fra Pernille

  2. brian c says:

   Hej. jeg er ved at booke bil udfra hvad du skriver i artiklen. Jeg skal til mallorca og lander i palma.
   Når jeg ser efter bil leje ser det MEGET billigt ud MMMEENNN storset alle firmare jeg kommer frem til via dit link får sindsyge! dårlige anmeldeser på trustpilot og mange danskere skriver “hold dig langt væk”.

   Hvor kan du anbefale jeg lejer bil altså igennem hvem?

   • Rejsespejder says:

    Hej Brian 🙂

    Tak for din kommentar. Det er stort set alle biludlejningsfirmaer, som får meget dårlige anmeldelser (f.eks. får Avis, som er et af Europas største og mest seriøse udlejningsfirmaer, kun 2,3 ud af 10 på TrustPilot https://dk.trustpilot.com/review/www.avis.dk). Det er til dels deres egen skyld, men til dels også tit forbrugerenes skyld, at det blev en dårlig oplevelse. Mange af de dårlige oplevelser skyldes nemlig, at forbrugerne ikke har læst alle betingelserne igennem. Så her er mine tips til at få en god lejebilsoplevelse:

    1. Brug et kreditkort (ikke Dankort), når du bestiller din lejebil (husk også at tage det samme kort med på rejsen). De fleste udlejningsfirmaer i udlandet accepterer ikke Dankort.
    2. Tjek om din rejseforsikring dækker selvrisikoen – mange af de “billige” tilbud har nemlig en selvrisiko. De fleste danske rejseforsikringer dækker dog denne selvrisiko, så man behøver ikke at tilkøbe ekstra forsikringer (min egen forsikring dækker f.eks. en selvrisiko op til 5.000 kr.).
    3. Hvis din forsikring ikke dækker selvrisikoen, så anbefaler jeg at tilkøbe forsikring.
    4. Denne er ret vigtig: Selv hvis du har bestilt fuld forsikring, så prøver de forskellige udlejningsfirmaer næsten altid at “sælge” dig yderligere forsikringer, når du ankommer. Og de prøver virkelig at presse én med alle mulige metoder. De kan f.eks. finde på at sige: “vi accepterer ikke denne forsikring, du har tegnet – du skal tegne vores forsikring”, “Det er kun 10 euro mere om dagen, og så skal du ikke bekymre dig”, “Ja, du har forsikringen, men den dækker ikke, hvis der er en elektronisk fejl i bilen”, “Okay, det er din beslutning, men vi reserverer 500 euro på dit kreditkort nu og trækker pengene, hvis der skulle være noget i vejen med bilen, når du afleverer den – vil du virkelig det? Fordi det skal du ikke, hvis du tegner vores forsikring” osv. (Jeg har virkelig hørt ALT). Mit råd er dog: GLEM ALT DET DE SIGER og bliv ved med at fortælle dem, at du har en forsikring, og at du gerne vil have bilen, som du har bestilt den.
    5. Tjek bilen igennem og tag evt. en video af bilens tilstand
    6. Brug Skyscanner. De gør det virkelig FANTASTISK. De sammenligner nemlig ikke kun priserne, men de vurderer også tilbuddenes vilkår og ranker dem fra 1 til 10. 10 ud af 10 er tit med fuld forsikring, god brændstofpolitik (hent med fuld tank – aflevér med fuld tank) og ubegrænset kilometer.

    Håber at det kan bruges :).