25 mar 2016

12 dages rundrejse til Puerto Rico og Miami til kun 2.774 kr.

 rsz_beach-634040_1280

Puerto Rico, den lille fristat underlagt USA, ligger mellem Den Dominikanske Republik og De Dansk-Vestindiske Øer. Ligesom alle de andre caribiske øer, har Puerto Rico super smukke strande og masser af solskin. Øen er cirka på størrelse med Sjælland og befolkningen tæller omkring 4 mio. I Puerto Rico tales der spansk, men fordi det er et af USA's territorier, kan de fleste også kommunikere på engelsk og der er rigtig god infrastruktur. Hovedstaden San Juan byder på en perfekt kombination af gamle historiske bygninger fra kolonitiden, side om side med moderne shopping og restauranter til livsnyderne. Puerto Rico byder på alt fra regnskove til fantastisk lækre strande på mange af småøerne rundt om hovedøen, så du kommer ikke til at kede dig her.

 

Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud på en tur til Puerto Rico med et efterfølgende bonus-visit i lækre Miami.

Dette er selvfølgelig kun et eksempel og du kan sammensætte rejsen helt efter dit behov. Der findes billige billetter til Puerto Rico næsten hele begyndelsen af marts

 

København – Puerto Rico

8 – 15. april

 

Skyscanner.dk har jeg fundet en enkeltbillet med Norwegian, direkte til San Juan fra København med afgang d. 8. april til kun 799 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage).

puertofly

SE FLY-TILBUD HER

 

Hoteller

Jeg har på øen fundet 2 super lækre bud på hoteller, som du kan tage et kig på. Det ene er det 3* Parador MaunaCaribe (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 375 kr. pr. person, pr. nat, ved en rejse for 2. Det lækre hotel ligger lige ud til Los Pinos stranden og der er infinity-pool til hotellet. Derudover er der restaurant og fitnessrum. Tidligere gæster roser især hotellets beliggenhed og den fremragende mad.

hotelpuerto

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Alternativt kan du tage et kig på det 3* Inn on the Blue Horizon (4 ud af 5 på TripAdvisor) hvor du kan bo til kun 377 kr. pr. person, pr. nat, ved en rejse for 2. Hotellet ligger på den lille ø Isla de Vieques, som kun er 34 km lang og 6 km bred. Her er ligeledes direkte adgang til stranden samt til pool og tidligere gæster roser især hotellet for den idylliske fred og ro og igen den gode beliggenhed og fantastiske udsigt.

hotelpuerto2

SE HOTEL-TILBUD HER

 

 

Puerto Rico – Miami

15 – 19 april (alternativt 21)

 

Efter en dejlig uge i Puerto Rico flyver du til Fort Lauderdale i Florida, som ligger cirka en times kørsel fra Miami.

puertofll

SE FLY-TILBUD HER

 

Her kan du vælge at leje en bil hos fx Holidaycars.com, hvilket jeg vil anbefale, da den offentlige transport i USA er knap så velfungerende.

Om du vil tilbringe tiden i Miami, Fort Lauderdale, Key West eller et helt fjerde sted er selvfølgelig op til dig, men vær opmærksom på, at returbilletten til Danmark er fra Orlando (med mindre du flyver d. 21 fra Miami), så der skal du lige fragte dig selv til. Det tager cirka 3 timer i bil, fra Fort Lauderdale.

HOTELLER MIAMI

HOTELLER FORT LAUDERDALE

HOTELLER KEY WEST

 

Orlando – København

19. april (eller 21. april fra Miami)

 

Efter et dejlig bonusvisit i Florida går turen atter hjem. Her har du faktisk to muligheder, da jeg har fundet to billige afgange.

 

Orlando – København d. 19. april

orlcph

Miami – København d. 21. april

miacph

 

 

København – San Juan (8. april)

799 kr.

San Juan – Miami (15. april)

380 kr.

Orlando – København (19. april)

1.595 kr.

TOTAL (pr. person)

2.774 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *