• 10 aug 2015

  Storbyferie: 3 dage i Prag på et super lækkert 4* hotel inkl. morgenmadsbuffet og fly til kun 882 kr.

  rsz_prague-433979_1280

  Hvad tænker du om en lille tur til Prag? Prag er ikke kun en af Europas smukkest byer, men også et sted, hvor man får meget kvalitet til en lav pris. Besøg Karlsbroen, tag en tur gennem Prags gamle by eller lej en vandcykel og sejl ned ad floden Moldau.

  På den tyske side af hotelsøgemaskine HRS findes der lige nu en super deal! Du overnatter på det meget lækre 4* Hotel Ambiente (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger lige i centrum af Prag. Tidligere gæster roser især hotellets meget gode service og den perfekte beliggenhed.

  2 nætter koster kun 39 Euro (291 kr.) pr. person ved en rejse for 2 personer. I prisen er der inkluderet morgenmadsbuffet og gratis WiFi på værelset. Du kan booke hotellet til denne pris fra slutningen af oktober til slutningen af december. Hvis du vil, kan du selvfølgeligt blive længere eller kortere tid i Prag.

  prag

  BOOK HOTELLET HER

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Skyscanner.dk har jeg fundet nogle meget billige fly til Prag. Med Norwegian kan du flyve fra København til kun 591 kr. til Prag. Jeg har f.eks. fundet billetter fra d. 26.10. til d. 28.10. Men kig selv forbi Skyscanner.dk og find de datoer, som passer dig bedst. Ellers kunne det også være en god idé at gøre brug af lavpriskalenderen direkte på Norwegians hjemmeside.

  prag2

   

  BOOK FLYET HER

   

  Fly med Norwegian

  591 kr.

  Hotel Ambiente inkl. morgenmad

  291 kr.

  TOTAL (per person)

  882 kr.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *