• 22 mar 2016

  Mega tilbud til Phuket eller Krabi: 15 dage på et lækkert 3* hotel til kun 3.693 kr. inkl. fly

  rsz_romance-69514_1280

  Tidligere idag skrev jeg om rejseselskabernes udsalg af fly til deres vinterdestinationer, og derfor synes jeg lige i skal have tilbuddene til Phuket og Krabi også.

  Trænger du lige til et afbræk fra det noget brogede forårsvejr her i Danmark, så kunne det måske være en ide, at tage til tropeklima, kridhvide strande og fantastisk mad i smukke Thailand.

  I dag har jeg fundet nogle fremragende tilbud til Phuket og Krabi.

   

  Hoteller i Phuket

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel ”Phuket Paradise” (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 695 kr. pr. person ved en rejse for to (14 nætter). Her bor du i et roligt område, kun 5 minutters gang fra den hvide sandstrand i Patong Beach. Tidligere gæster roser hotellet for at være godt til pengene og den gode beliggenhed.

  phukethotel2

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Alternativt, har jeg fundet et super tilbud på det lækre 3* Meir Jarr (4 ud af 5 på TripAdvisor), hvor du kan bo i 2 uger for kun 1.322 kr. pr. person, ved en rejse for 2, inkl. morgenmad. Det lækre hotel med udsigt over vandet ligger kun få minutters gang fra Patong Strand og ligger smukt på en skråning med udsigt over hele området. Tidligere gæster roser især stedet for de lækre poolområde, den gode beliggenhed og udsigten.

  Læs mere om hotellet her

  phukethotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Hotel Krabi

  Flyver du til Krabi, har jeg på trivago.dk fundet det lækre 3* strandhotel Thip Residence Boutique (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), hvor du kan bo i 2 uger til kun 1.419 kr. pr. person, ved en rejse for 2.

  Læs mere om hotellet her

  krabihotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Eller du kan vælge at tage til den smukke nærtliggende ø, Koh Lanta, hvor du kan bo lige ud til vandet på det 3* resort Andaman Lanta Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.522 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i 14 dage.

  hotellanta

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Startour.dk kan du som sagt finde de sidste vinterdestinations-fly til gode priser. Fx fra København til Phuket d. 29 marts og 15 dage frem, til kun 2.998 kr. eller til Krabi d. 30 marts og 15 dage frem, til samme pris. Men skynd dig, der er kun 5 pladser tilbage på flyet til Phuket!

  flythailand

  SE FLY-TILBUD HER

  Bemærk: Ønsker man 20 kg. bagage kan dette tilkøbes for 400 kr. i alt, tur/retur.

   

  Hotel Phuket Paradise

  695 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (per person)

  3.693 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 29.03. – 13.04.2016
  • Rejselængde: 15 dage
  • Flyselskab: TUIfly Nordic
  • Til: Phuket, Thailand
  • Hotel: 3* Phuket Paradise
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Gennemsnitstemperatur: 27⁰ C

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger ca. 50 minutter køresel fra lufthavn. Jeg anbefaler at tage en taxa til hotellet (ca. 100 kr. pr. person).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *