• 15 mar 2017

  Paradisferie: 12 dage på Boracay i Filippinerne på et 3* resort til kun 4.856 kr. inkl. morgenmad og alle fly

  Hvad siger du til kridhvide bountystrande, krystalklart vand, massage mens du kan høre bølgernes brusen, afslapning i en hængekøje med en smoothie i hånden? Alt dette og mere kan du opleve på Boracay i Filippinerne. Øen er kun 7 km lang og 3 km bred og hvis du forestiller dig et ferieparadis, så er det cirka sådan Boracay ser ud. Der er rig mulighed for at afprøve dykning, snorkling eller andet vandsport og et besøg på ”White Beach”, der er på listen over de smukkeste strande i verden, må du ikke snyde dig selv for!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Turtle Inn Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers’ Choice 2017”). Hotellet ligger nærmest lige på stranden – du har kun 2 minutters gang dertil, og 5 minutter til ”White Beach”. Der er gratis WiFi og hvert værelse har balkon. Et dobbeltværelse i 11 nætter koster 2.704 kr. inkl. morgenmad, dvs. 1.352 kr. pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser se her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Se her for en liste over hoteller på Boracay.

  HOTELLER I BORACAY

   

  Fly

  Som en del af Thai Airways udsalg (der officielt slutter d. 17.03.) har jeg fundet billige flybilletter fra København til Manila, Filippinerne. Du kan rejse billigt fra maj – oktober (untagen juli). Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 04.09. – 16.09. til kun 3.148 kr. inkl. 30 kg. bagage.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.05. – 23.05.
  • 15.05. – 30.05.
  • 08.06. – 29.06.
  • 10.08. – 21.08.
  • 18.08. – 31.08.
  • 04.09. – 16.09.
  • 09.10. – 23.10.
  • Og flere

   

  Når du lander i Manila skal du videre til Kalibo (Boracay). Det er meget billigt at flyve indenrigs i Filippinerne, hvilket også giver dig mulighed for at planlægge lige præcis den tur du vil. Jeg har som sagt fundet billetter til Boracay f.eks. d. 05.09 – 16.09. til kun 356 kr. med Air Asia (20 kg. bagage koster 45 kr. oveni). Du kan også vælge at flyve fra Manila til Caticlan (Boracay) – jeg har f.eks. fundet billetter til kun 364 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.352 kr.

  Fly (CPH-Manila)

  3.148 kr.

  Fly (Manila-Kalibo)

  356 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.856 kr.

   

   

  Transport

  Når du lander i Kalibo skal du videre til Boracay. Du kan enten købe en pakkeløsning, eller du kan tage en bus fra lufthavnen til Caticlan Jetty – dette tager ca. 2 timer og koster ca. 200 PHP (ca. 28 kr.). Herfra kan du enten tage en færge eller båd – det tager ca. 15 min. Tager du den offentlige færge koster det ca. 200 PHP inkl. færge- og miljøgebyr. Så turen vil i alt koste omkring 56 kr.

  Hvis du flyver fra Manila til Caticlan er du meget tættere på selve Boracay og slipper derfor for køreturen. Det tager ca. 5 minutter at blive kørt fra lufthavnen til Caticlan Jetty og koster ca. 50 PHP (7 kr.) efter det kan du tage samme færge- eller bådtur som tidligere nævnt.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Paradisferie: 12 dage på Boracay i Filippinerne på et 3* resort til kun 4.856 kr. inkl. morgenmad og alle fly

  1. Daniel Christensen says:

   Hej, 

   Du nævner denne periode 10.08. – 21.08, som en billig løsning, men jeg får den billigste i netop denne periode til 5.198, det er ikke så tæt som på dit resultat til 3.148, hvordan kan det være?

    

   Mvh. Daniel

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Daniel,

    Artiklen er skrevet for en måned siden og på den tid kan der desværre nå at ske meget ved priserne. De billetter jeg skrev om dengang var en del af Thai Airways udsalg (der sluttede d. 17.03.) – så derfor er flybilletterne også det dyrere nu 🙁

  2. Camilla says:

   Finder du også af og til tilbud på fly-camping? Tak for altid gode tilbud! ☀️

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Camilla,

    Tak for de søde ord! Det er en rigtig god ide – og jeg skal nok holde øje med gode tilbud på sådanne rejser! 🙂

  3. Benjamin Ørskov says:

   Hvordan er vejret der på det tidspunkt? 

   • Aa says:

    Google det Benjamin

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Benjamin,

    Det kommer lidt an på, hvor du befinder dig på Filippinerne. Der er altid et tropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25 grader hele året. I november-februar er der omkring de 25 grader og i marts-maj er der over 30 grader. I juni-oktober kan der komme regn (lige som i Thailand, hvor det regner kort og så er fint resten af dagen) – er du mere sydpå vil du ikke mærke noget til regnen 🙂