• 23 jul 2019

  Storbyferie i London: f.eks. 3 dage på et 4* hotel til kun 825 kr. inkl. fly

  London er lig med shopping, sightseeing, musicals og meget, meget mere! Bl.a. på grund af sin enorme alsidighed og variation er den engelske hovedstad en af mine absolutte favoritter blandt Europas storbyer. Shop amok på Oxford Street, besøg de mange museer, nyd et lækkert måltid på en af de mange restauranter – ja, man kan det hele i London! Og det er faktisk superbilligt at købe pakkerejser til netop London. Med en enkelt booking kan du klare både fly og 4* hotel for under 1.000 kr.

  Storbyferie i London
  året rundt
  fra825 kr.
  København, Billund, Aalborg, Aarhus
  London
  3 dage i London med fly og hotel
  f.eks. på det 4* MOXY London Excel
  fra825 kr.

  Pakkerejse til London

  Ovenfor har jeg fundet et lækkert pakketilbud (fly og hotel) på det anmelderroste 4* MOXY London Excel. Dette stilfulde hotel ligger i Docklands-området i det østlige London. Selvom der er et stykke ind til centrum, har du fra hotellet fantastiske transportmuligheder. Derfor kan du med toget fra den nærliggende Royal Albert DLR-station befinde dig i centrum på ca. 20 minutter. Hotellet har i øvrigt fået meget ros for et imødekommende og serviceminded personale, sine flotte værelser og den gode beliggenhed.

   

  Jeg har ovenfor fundet en pakkerejse fra København Lufthavn fra den 22. august til den 24. august til kun 825 kr. pr. person. Du kan også flyve fra Billund, Aalborg og Aarhus. Vil du hellere finde et andet hotel, har du også rig mulighed for det i London.

   

  Herunder kan du finde de billigste pakkerejser fra din nærmeste lufthavn.

   

  Tilbud fra København

   

  Tilbud fra Billund

   

  Tilbud fra Aalborg

   

  Tilbud fra Aarhus

   

   

  Tip

  Du kan hurtigt få et overblik over de billigste datoer ved at kigge på de lilla søjler øverst på siden. Hvis du holder musen på en specifik dato, kan du se den billigste pris netop den dag.

   

   

   

  Oplevelser i London

  London er nok verdens største storby-buffet af oplevelser. Hvis du trænger til et overblik over alle dine muligheder, så kan du med fordel kigge forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige steder i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster fra kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Storbyferie i London: f.eks. 3 dage på et 4* hotel til kun 825 kr. inkl. fly

  1. Anja Träger says:

   Hej rejsespejder…
   Kan du hjælpe mig med en svip tur til London til min datter og jeg det skal være med fly og hotel… og gerne i uge 30… vh Anja

  2. Simon Christensen says:

   Findes der slet ingen rejser i påsken til billige penge? 

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Simon,

    Jeg har fundet et par stykker for lidt tid siden, men siden da har jeg ikke kunne finde det helt store til billige penge. Jeg holder selvfølgelig øje, og håber meget på at finde nogle lastminute/afbudsrejser i påsken! 🙂

  3. adel says:

   hvilken god tilbud til marokko

  4. Kira Olsson says:

   Hej 

   Tak for de mange gode rejse tilbud det er virkelig inspirerende og spændende. Jeg valgte lige det super tilbud til Marokko

   Bedste hilsner 

   Kira Olsson 

    

    

    

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kira,

    Tusind tak for de rosende ord – det er jeg bare glad for! Jeg håber du får en alletiders tur til Marokko 🙂

  Se tilbud her