• 31 jan 2018

  Påskeferie i Tisvildeleje: 2 dage på skønt strandhotel til kun 375 kr. inkl morgenmad

  Trænger du til nogle dage med ren afslapning, og drømmer du om ægte badehotelsstemning? Så har jeg fundet et rigtig godt tilbud til dig! Tilbring et par dage på det skønne Tisvildeleje Strandhotel i påsken, hvor der er plads til både par og familier.

  Påskeophold på Tisvildeleje Strandhotel
  inkl. morgenmad
  375 kr.

  Tisvildeleje Strandhotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) ligger i Nordsjælland tæt på strand og smuk natur. Hotellet er optimalt for dig, som ønsker en ferie, hvor du kan slappe af, nyde en god bog, måske få en massage og samtidig have adgang til forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. bygge din helt egen drage, som du kan prøve af i den friske forårsluft, eller nyde en omgang afstressende yoga, som er for både børn og voksne. Prisen for et 2-dagesophold (dvs. 1 nat) er 375 kr. pr. person, hvis I rejser 2 personer (750 kr. i alt).

  Tilbuddet indeholder 1 nat i dobbeltværelse, klassisk dansk morgenbord, påskeaktiviteter, såsom dragebygning, børne- og voksenyoga og ”festsalon”, gratis wifi og gratis parkering ved stranden.

  Du kan benytte opholdet med ankomst i påsken d. 29.03, 30.03., 31.03. og 01.04. Det er muligt at vælge mellem 1 eller 2 nætter, men du kan også købe flere datoer, så I på den måde får flere nætter i træk. Herudover kan du også tilkøbe 1 times massage. Og ønsker I at spise middag på hotellet, så husk at bestille bord. Ellers risikerer I, at der ikke er plads.

  **OBS** Tilbuddet er tidsbegrænset. Det slutter mandag den 05.02.!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *