• 09 okt 2017

  Overjordiske Mauritius: 9 dage på et skønt 3* hotel til kun 5.076 kr. inkl. fly ** UDSOLGT **

  Hvordan mon paradis ser ud? Lidt ligesom Mauritius ville ikke være noget helt tosset bud! Mauritius er nemlig så billedskøn en ø, at den meget vel kunne være faldet ned direkte fra himmelen, hvor den nu ligger som en lille tropisk perle lidt øst for Madagaskar i det Indiske Ocean. På Mauritius finder du de smukkeste og mest uimodståelige sandstrande med krystalklart vand og masser af palmer. Mauritius er stedet, man drømmer sig væk til, når vinteren banker på døren. Men i stedet for at drømme, kan du pakke kufferten! For drømmen kan gøres til virkelighed for bare 5.000 kr.!

  ** OPDATERING ** Tilbuddet findes ikke længere (flypriserne er steget til omkring 6.000 kr.)

  Oplev paradis på Mauritius
  december - marts
  5.076 kr.
  København
  Mauritius
  Hotel på Mauritius
  f.eks. det 3* Hotel West Sand Holidays
  1.297 kr.
  Billige fly til Mauritius
  inkl. 30 bagage
  3.779 kr.
  Hotel
  1.297 kr.
  Fly
  3.779 kr.
  Total (pr.person)
  5.076 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et rigtig fint 3* lejlighedshotel i en af Mauritius’ smukkeste strandbyer: Flic-en-Flac. Hotellet hedder West Sand Holidays, og det ligger dejligt tæt på stranden – hvilket er et must, når du tager på strandferie til Mauritius! West Sand Holidays byder også på en fin udendørs pool og gratis wifi, og samtlige lejligheder kommer med aircondition, et fuldt udstyret tekøkken med ovn og mikroovn og eget badeværelse. Desuden er hotellet ret nyt – det trækker bestemt heller ikke ned! TripAdvisor-scoren skal du nok tage med et gran salt, da scoren på 3 ud af 5 er baseret på 4 bedømmelser. På booking.com har hotellet derimod fået en rigtig fin 8,1 ud af 10 baseret på 186 bedømmelser.

  Prisen for en lejlighed i 8 nætter er 2.594 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.297 kr. pr. person. Hvis du gerne selv vil søge efter det hotel, der rammer dine behov bedst, kan du finde en fin hoteloversigt her. Og planlægger du at rejse alene til Mauritius, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  Fly til Mauritius plejer at være en dyr fornøjelse – især i vinterhalvåret. men på Skyscanner.dk kan du lige nu finde super billige fly til paradisøen fra november og frem til marts 2018 (untagen jul/nytår). Og du flyver endda med et af verdens allerbedste flyselskaber, Emirates! Jeg har f.eks. billetter fra d. 16.01. til d. 25.01. til kun 3.797 kr. Men der findes rigtig mange andre datoer (se nedenfor) og du kan sagtens rejse i flere elller færre de 9 dage i eksemplet.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 16.01. – 25.01. – men her får du eksempler på andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 28.11. – 07.12.
  • 05.12. – 14.12.
  • 23.01. – 31.01.
  • 20.02. – 01.03.
  • 27.02. – 08.03.
  • 06.03. – 15.03.
  • 13.03. – 22.03.
  • Og mange andre

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 34 minutters kørsel fra lufthavnen til hotellet i Flic-en-Flac, så du kan benytte dig af forskellige taxaservices. Du kan også tage bussen. Du skal med bus 198 fra lufthavnen til Port Louis og så videre med bus 123 fra Port Louis til Flic-en-Flac. Billetterne er superbillige, og turen tager ca. 2 timer i alt – du kan se mere her.

  Hvis du ved, at du vil ud og opleve lidt mere af øen på egen hånd, så kan jeg også anbefale, at du lejer din egen bil. Du kan se mere på rentalcars.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Overjordiske Mauritius: 9 dage på et skønt 3* hotel til kun 5.076 kr. inkl. fly ** UDSOLGT **

  1. Lonesen says:

   ja æv, kan heller ikke finde det mere…

  2. Ida says:

   tilbudet fra d.12-21 er væk på fly 🙁

   • Rejsespejder says:

    Hej Ida,
    tak for din kommentar. Ja – desværre ser det ud, som om tilbuddet allerede er væk (på alle datoer – så vidt jeg kan se) :/.

  se fly se hotel