• 12 sep 2016

  ”The Oscars”: 8 dage i Los Angeles på det 4* ”The Hollywood Hotel” til kun 4.836 kr. inkl. morgenmad og direkte fly

  rsz_shutterstock_93089554

  I februar næste år er det igen den tid, hvor verdens største stjerner kommer til Los Angeles for for 89. gang at høre "and the Oscar goes to….”. Det er en meget speciel tid at besøge ”The City of Angels” – hele byen er en stor fest med masser af koncerter, årets største partys og ikke mindst er det der chancen er størst for, at du kan møde (eller se) nogle af de hele store kendisser.

  I dag har jeg fundet et fremragende tilbud på en tur til ”The Academy Awards”

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et fremragende tilbud på det meget lækre ”The Hollywood Hotel” (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Hollywood, så du bor der, hvor det hele kommer til at ske. The Hollywood Hotel byder på udendørspool, spa-område og fitness-center. Dette hotel plejer at være meget dyrere (især når ”The Oscars” are i byen), men lige nu kan du få 7 nætter til kun 2.333 kr. Men skynd dig, jeg kan godt forestille mig at dette tilbud snart er udsolgt!

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-09-12-12_49_08-capture SE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly til Los Angeles. Du flyver direkte fra København i et af Norwegians nye Dreamliner-fly. fra d. 22. februar til d. 1. marts  til kun 2.503 kr. Der findes endnu billigere billetter (2.232 kr.) på andre datoer fra november til april 2017.

  2016-09-12-12_53_15-captureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  2.333 kr.

  Fly

  2.503 kr.

  TOTAL (per person)

  4.836 kr.

   

  Pas og visum

  Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering, ligesom du kan checke din ESTA-status på dette link.

  Husk at hos Norwegian er der inkluderet 10 kg håndbagage – vil du have mere med koster de 250 kr. oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *