13 mar 2017

Oplev Sort Sol ved Vadehavet: 2 dage med hotel, 3-retters menu, morgenmad og guidet tur til kun 719 kr.

rsz_shutterstock_94328242

Tag med til Vadehavet, og oplev Danmarks mest fascinerende naturfænomen: Sort Sol! Om foråret samles kæmpestore stæreflokke over marsken og opfører fantastiske danseopvisninger på aftenhimlen, og på denne tur kan du komme helt tæt på den imponerende forestilling. Du får en spændende guidet Sort Sol-tur, og oven i det venter der en overnatning med 3-retters middag, vin og morgenmad på Hotel Ballumhus. Kort fortalt kan du være helt sikker på en weekend fuld af oplevelser.

Årets naturoplevelse venter på dig! Når stærene mødes ved Vadehavet, kan du på forårsaftener opleve det forunderlige naturfænomen Sort Sol. Her samles stæreflokke på helt op til 1 million fugle og flyver i kæmpestore formationer på himlen – nogle gange så tæt, at de næsten forårsager en total solformørkelse.

TravelBird.dk har jeg fundet er super tilbud om at komme til Vadehavet og prøve at opleve fænomenet Sort Sol. Tilbuddet gælder i marts og april. Lige nu kan du få en tur med overnatning i dobbeltværelse, 3-retters middag, en halv flaske vin, morgenmad samt transport og guidet tur af Sort Sol til kun 719 kr. ved en rejse for to. Overnatningen er på Hotel Ballumhus, som ligger i naturskønne omgivelser, kun godt et kvarters gang fra Vadehavet. Hotellet er en oplagt base for at gå på opdagelse i den omkringliggende natur og besøge Nordeuropas bedste badestrand. Du ankommer til kaffe og kage på hotellet, og om aftenen byder hotellet på en specielt tilrettelagt 3-retters Sort Sol-menu med vin, og om morgenen står du op til et dejligt morgenbord. 

Desuden kan det være nødvendigt at medbringe pas, da grænsen til Tyskland nogle gange krydses på turen.

SE TILBUD HER

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *