08 aug 2016

Oplev Israel: tur/retur fly til Tel Aviv til kun 992 kr. – f.eks. 4 dage weekend i Tel Aviv til kun 1.639 kr. med hotel og fly

rsz_shutterstock_235079188

Har du altid drømt om en rejse til Israel men flybilletterne har været for dyre? Så har jeg i dag fundet det helt rigtige til dig! Turen går til Tel Aviv, Israels midtpunkt for handel og moderne kultur byder hvert år 1,5 millioner turister velkommen. Byen har en 14 kilometer lang sandstrand og har et af verdens bedste nattevil, som er også derfor den bliver kaldt ”Mellemøstens Miami”. Tel Aviv byder også på masser af museer, kunst gallerier og andre kulturelle oplevelser.

Tel Aviv er også det perfekte udgangspunkt for at opleve resten af landet. Og fordi Israel er et meget lille land (2/3 af størrelsen af Jylland), er det også nemt at komme rundt – selv det enormt smukke Døde Hav ligger kun 3 timers kørsel fra Tel Aviv. Hvis du vil opleve Israel på egen hånd, anbefaler jeg at tage busserne. Landets primære offentlige transportmiddel og er både sikkert, kører til tiden og er meget billigt. Turen fra Tel Aviv til Jerusalem tager ca. 1 time og koster blot 32 kr. Du kan købe billetterne direkte i Tel Aviv. En super hjemmeside med masser af praktiske tips er turistisrael.com.

momondo.dk har jeg fundet meget billige fly til Tel Aviv. Du flyver direkte med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage) fra København. Lige nu kan du få billetter til kun 997 kr. på mange datoer fra november til marts 2017 (lidt dyrere hen over jul/nytår). Og med en gennemsnitstemperatur på 22 grader i november og december er Israel det perfekte vinterrejsemål. Norwegian flyver hver torsdag og søndag og ud fra det kan du selv kombinere i hvor lang tid du rejser. Jeg har f.eks. fundet fly til en forlænget weekend fra d. 1. til d. 4. december.

2016-08-08 15_46_54-Capture SE FLY-TILBUD HER

 

Hoteller

Der findes masser af lækre hoteller i Tel Aviv i alle prisklasser. På trivago.dk har jeg f.eks. fundet det dejlige Geula Suites Hotel til kun 642 kr. pr. person ved en rejse for to (4 dage). Hotellet ligger kun 100 meter fra stranden og få skridt fra den berømte Carmel Market og shopping-gaden Shenkin Street. Sammen med de billige fly kan du så få en 4 dages tur til Tel Aviv til kun 1.639 kr.

2016-08-08 15_48_56-CaptureSE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

 

Vil du selv kigge efter hoteller i Tel Aviv kan du få et overblik her

HOTELLER I TEL AVIV

 

Lejebil

rentalcars.com kan du få en oversigt over alle store udlejningsfirmaer. Israels veje er meget sikre og de fleste skilte er skrevet på både hebraisk og engelsk.

 

Pas og visum

  • Visumfri i indtil 90 dage (danske statsborger)
  • Gyldig returbillet skal forevises
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Oplev Israel: tur/retur fly til Tel Aviv til kun 992 kr. – f.eks. 4 dage weekend i Tel Aviv til kun 1.639 kr. med hotel og fly

  1. Mikkel says:

    Husk at man altid kan tjekke udenrigsministeriets rejsevejledning for Israel og andre lande. Se eksempelvis: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/israel/ , det kan være en god idé inden man tager afsted.