25 maj 2017

Oplev Indian Summer: billige fly til Boston tur/retur til kun 1.769 kr.

Sidder du og spekulerer på, hvad du skal få dit efterår til at gå med? Så kan jeg måske hjælpe dig et skridt videre. Jeg har i dag fundet billige billetter til Boston, USA. Når du rejser i efteråret er du så heldig at opleve fænomenet ”Indian Summer” – sommeren, der strækker sig ind i efteråret og giver naturen de smukkeste glødende farver. Boston er en grøn universitetsby, der holdes ung og relevant af de mange studerende byen tiltrækker – og stemningen er afslappet og hyggelig. Men hvis du har lyst til at opleve mere af denne del af USA, så kunne en rute til Toronto, hvor du slår et smut forbi Niagara Falls og derefter forbi Ottawa, Montreal og så til Acadia National Park for derefter at tage tilbage til Boston helt klart være et hit! Se nedenfor for rejseinspiration.

 

momondo.dk har jeg fundet billige billetter til Boston. Du flyver direkte fra København og de billigste billetter findes i september og oktober – perfekt rejsetidspunkt for Indian Summer. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 05.10. – 17.10. til kun 1.769 kr. inkl. håndbagage. Men der findes rigtig mange andre datoer (se nedenfor).

 SE FLY-TILBUD HER

Hos Norwegian er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 260 kr. oveni (hver vej).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.09. – 19.09.
  • 14.09. – 26.09.
  • 21.09. – 03.10.
  • 28.09. – 10.10.
  • 05.10. – 17.10.
  • 05.10. – 24.10.
  • 26.10. – 12.11.
  • 13.11. – 26.11.
  • Og flere

 

Lejebil

Hvis du gerne vil opleve noget af denne del af USA på egen hånd, så vil jeg helt klart anbefale dig at leje en bil. Du kan se et stort udvalg af lejebil på rentalcars.com – du kan f.eks. leje en bil i 12 dage til kun 2.294 kr., dvs. 1.147 kr. pr. person ved en rejse for 2.. Husk, de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hoteller

Jeg vil anbefale dig at bruge trivago.dk når du vil finde hoteller i denne del af USA. Du kan f.eks. se udvalget af hoteller i Boston her – her kan du danne dig et overblik og så finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker.

 

Rejseinspiration

Nedenfor kommer jeg med et eksempel på en rute du kan vælge at følge – dette er som sagt bare et eksempel, der tager dig igennem nogle af områdets seværdigheder og highlights. Det står dig helt frit for selv at sammensætte din egen rute og rejse.

 

Niagara Falls

Niagara Falls består af 3 vandfald på grænsen mellem Canada og USA. Det er virkelig et syn du ikke må snyde dig selv for! Du kan læse mere om området her, så du kan planlægge din tur til de smukke vandfald bedst muligt.


Toronto

Toronto er Nordamerikas fjerdestørste by og den byder på masser af museer, et livligt natteliv og nogle af verdens bedste restauranter. Toronto ligger på den østlige del af Lake Ontario og er omgivet af pragtfuld natur.

 

Ottawa

Ottawa er Canadas hovedstad og noget for sig selv. Er du til museer er du kommet til det rigtige sted – her er der hele 8 nationale museer.

 

Montreal

Denne storby en farverig og livlig by, hvor stemningen er mere europæisk end nordamerikansk. Nogle highlights du ikke bør snyde dig selv for er bl.a. Montreal Casino, Notre-Dame Basilica og Ile-Sainte-Helene.

 

Acadia National Park

Acadia National Park ligger i Maine, USA – her bliver du mødt af både vilde udsigter, fjorde, klipper og smukke sandstrande. Helt klart et besøg værd!

 

Visum

Når du skal til USA, så du ansøge om ESTA – det kan du nemt gøre online her. I Canada skal du også ansøge, du kan se mere her – det koster 5 dollars og gælder i 5 år.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *