• 20 okt 2016

  Oplev Florida (Fort Lauderdale/Miami): 1 uge på et skønt 3* strand-hotel til kun 3.943 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_428711317

  Klar til en tur til ”The Sunshine State”? Florida byder på mange forskellige ting, her er blandt andet Miami Beach, hvor du finder hvide sandstrande, høje palmer, smukke Art Deco-bygninger, fest og farver, Disney World eller Everglades, hvor du kan tage på en bådtur og opleve alligatorer. Når du rejser til dette tropiske paradis kan du ikke undgå at blive ramt af den sydamerikanske stemning. Florida har det bedste af begge verdener – du kan stå med fødderne begravede i det hvide sand og kigge ud over det turkisblå hav den ene dag og den anden dag kan du opleve det sprudlende byliv med masser af oplevelser lige fra shopping, mad fra alle verdenshjørner til pulserende diskoteker og festlige drinks.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* Marlin Beachside Hotel (5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.876 kr. pr. person ved en rejse for to (7 dage). Hotellet byder på udendørs pool og ligger 20 meter fra Hollywood Beach – så det er det perfekte sted, hvis du også vil slappe af ved stranden. Hotellet ligger også kun få meter fra den berømte Ocean Drive, hvorfra Miami Beach ligger kun 20 km sydpå. Hotellet har dermed en perfekt beliggenhed – direkte ved stranden og tæt på Miami Beach – det er lige netop det, folk fremhæver i deres anbefalinger på TripAdvisor.

  hotel-floridaSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person

   

  Fly

  Jeg har fundet billige flybilletter til Florida (Fort Lauderdale) på momondo.dk. Du kan f.eks. flyve direkte fra København til Florida med Norwegian d. 29.11 – 06.12 til kun 2.067 kr. Der findes billetter til denne pris eller lidt flere penge fra slut november til januar.

  fly-floridaSE FLY-TILBUD HER

  Eksempler på rejsedatoer:

  • 29.11 – 06.12
  • 06.12 – 13.12
  • 10.01 – 17.01
  • 17.01 – 24.01
  • 24.01 – 31.01

  Husk at hos Norwegian er der 10 kg håndbagage inkluderet i prisen, vil du have mere med koster det 250 kr. oveni.

   

  Hotel

  1.876 kr.

  Fly

  2.067 kr.

  TOTAL (per person)

  3.943 kr.

   

  Lejebil

  Jeg vil helt klart anbefale en lejebil i Miami. Ikke kun så du kan komme rundt i Miami, men det giver også mulighed at se andre steder i Florida, f.eks. Orlando med Disney World og Universal Studios. På rentalcars.com kan du leje en bil i 7 dage til f.eks. 1.182 kr. (591 kr. pr. person ved 2 personer). Bilen er forsikret med selvrisiko. Jeg anbefaler, at du tjekker med din rejseforsikring for at høre om, hvor meget selvrisiko de dækker inden du går i gang med at bestille yderlig dækning.

  bil

   

  Pas og visum

  Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering, ligesom du kan checke din ESTA-status på dette link.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *