• 08 maj 2018

  Oplev Emirates Stadium & Museum i London: 2 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.409 kr. inkl. fly og rundvisning på Emirates Stadium & Museum

  Premier League-sæsonen 17/18 er snart ovre, og for Londonklubben Arsenals vedkommende blev det et specielt år. Ikke på grund af sportslig succes, men fordi sæsonen blev den sidste med manager-legenden Arsene Wenger ved roret. Det er derfor det perfekte tidspunkt at mindes den legendariske manager og reflektere over hans enorme betydning for Arsenal. Og der findes næppe nogen bedre måde at gøre det på end med en rundvisning på det fantastiske Emirates Stadium og det tilhørende museum!

  London-tur med stadionbesøg
  maj - oktober
  fra1.409 kr.
  Aalborg, Billund, Aarhus, København, Hamborg
  London
  Rundvisning på Emirates Stadium & Museum
  inkl. centralt 3* hotel, morgenmad og fly
  fra1.409 kr.
  OBS jeg har faktisk fundet rejsen til 1.409 kr.

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et tilbud, der i særlig grad henvender sig til Arsenal-fans – eller folk med en generel interesse i engelsk fodbold. Du kan nemlig få 2, 3 eller 4 nætter i London på det meget anmelderroste 3* Premier Inn London City Old Street (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) og billetter til en rundvisning på Emirates Stadium & Museum.

  Hotellet ligger, som navnet antyder, tæt på Old Street og undergrundsstationen af samme navn. Du får derfor en superfed beliggenhed centralt i London i det meget populære Shoreditch-distrikt med fantastiske transportforbindelser til resten af London. Shoreditch byder på mange spændende barer og restauranter og er et godt sted at gå i byen. Så hvis du er til den slags, er Shoreditch lige noget for dig!

  Stadionrundvisningen og museumsbesøget har fået superflotte anmeldelser på TripAdvisor, og flere beskriver det som en stor fanoplevelse. Desuden er det ret interessant, at adskillige anmeldere har rost turen, selvom de ikke har været Arsenalfans.

  Opholdet er inklusive morgenmad og kan som sagt bookes med 2, 3 eller 4 nætter. Det er desuden muligt at flyve fra både Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og København. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet rejsen fra Aalborg den 10.06. – 12.06. til 1.409 kr. pr. person.

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her