• 22 jun 2017

  Oplev Brasilien: billige fly til Rio de Janeiro fra kun 3.198 kr. – også under karneval

  Har du altid drømt om at danse til sambarytmer og opleve Brasilien? Så er det nu du skal slå til – jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Rio De Janeiro i højsæsonen! I Rio bliver du mødt af en venlig befolkning med livsglæde, virkelig smuk og frodig natur, fantastiske strande, shopping i både moderne butikker og lokale markeder og ikke mindst de berømte sambarytmer – især hvis du sætter kursen mod Rio under karnevallet. Så hvis du er klar til at ryste rumpetten i brasilianske omgivelser, så er det bare med at komme afsted!

  Højsæson i Rio
  december til marts
  3.198 kr.
  Hamborg
  Rio de Janeiro
  Billige fly
  inkl. håndbagage
  3.198 kr.

  I dag har jeg fundet billige flybilletter til Rio de Janeiro. De billigste billetter findes fra december – marts med flest afgange i februar, hvilket gør det oplagt at besøge Rio i din vinterferie og under karnevallet (fra d. 09.02. – 14.02.). Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Hamborg d. 10.12. – 18.12. til kun 3.198 kr. inkl. 8 kg. håndbagage (hvis du vil have ekstra bagage med, så skal du regne med omkring 400 kr. pr. vej). Billetpriserne ligger fra 3.198 – 3.500 kr. og inkluderer et stop i Lissabon. På de fleste afgange er stoppet på omkring 8 timer i dagtimerne, hvilket gør det muligt for dig at opleve lidt af denne dejlige by.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.12. – 18.12.
  • 18.01. – 05.02.
  • 06.02. – 19.02.
  • 12.02. – 19.02.
  • 19.02. – 05.03.
  • 05.03. – 19.03.
  • Og flere

   

  Hoteller

  I Rio er der et stort udvalg af hoteller – du kan både få luksushoteller lige ved stranden og fine 3* hoteller – det er helt op til dig, så kig listen igennem her og find præcis det hotel, der passer dig bedst.

  Karneval i Rio de Janeiro (09.02. – 14.02.)

  Karneval i Rio er verdenskendt og flybilletpriser plejer at ligge omkring 7.000 kr. på dette tidspunkt. Så det er en super billig chance at opleve en af verdens største fester!

   

  Rio de Janeiro highlights

  Copacabana: verdens mest kendte strand er et must see. Her finder du utallige strandbarer, hvor du kan købe Caipirinhas (ca. 10 BRL) og friske kokosnødder (ca. 5 BRL). Fra Copacabana kan du spadsere langs kysten til Ipanema og Leblon. Der er masser af liv ved Copacabana døgn rundt med fodbold og beachvolley kampe ved stranden, surfing og live-musik.

  Cristo Redentor og Corcovado: Rios varetegn er helt klart et besøg værd. De fleste vil tage op den 700 meter høje bjerg med toget – som er hyggeligt men du skal være forberedt på ventertid på op til 3 timer! Tip: Alternativt kan du tage shuttlebussen, hvor der sjældent er en ventetid. Fra bjertoppen har du en vidunderligt udsigt over byen og du skal ikke glemme at tage et selfie med verdens mest kendte statue (Cristo Redentor).

  Lapa: her er Rios natteliv-kvarter med masser barer, restauranter og nightclubs

  Urca-kvarter: tag herhen ved solnedgang og køb en drink ved en af de mange barer og bare nyde den smukkeste udsigt.

  Favelas: Slumområderne i Rios bakketopper har i årtier været lukket land – de var simpelthen for farlige at begive sig ind i – dette har i løbet af de seneste år ændret sig. Mange Favelas er blevet mere sikker og hvis du vil opleve det rigtige Rio så skal du en tur forbi her – det er både oplysende og inspirerende!

   

  Hvordan du kommer til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det ca. 2 timer i bil til Hamborg. Alternativt kan du tage bussen fra København, hvor du kan rejse med FlixBus. Du kan tage toget fra Jylland til Hamborg, da Rødbillet ikke kører til Hamborg før foråret 2017 igen. Toget koster omkring de 430 kr. Du kan finde billetterne på DBs hjemmeside.

   

  Indrejse

  Brasilien er visumfri for turister i op til 90 dage – dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *