• 08 apr 2017

  Oplev 7 fantastiske lande på én tur: 25 dage til bl.a. Thailand, Maldiverne og Bali til kun 5.972 kr. inkl. alle fly

  Hvem har ikke drømt om det – tag 3-4 uger ud af kalenderen og opleve verden. Hvis du vil gøre denne drøm til virkelighed så er jeg sikker på så skal du læse videre! Fordi med denne tur kommer du til at opleve 7 fantastiske lande hvor du kommer til at tage forbi til Bangkok – Phuket – Singapore – Bali – Kuala Lumpur – Maldiverne – Indien – London. Lyder det ikke for vildt? Og ja, som lille sidenote – så kommer du til at se nogle af verdens absolut smukkeste strande!

  Lige nu kan du få rigtig billige oneway-billetter med Norwegian fra Danmark til Bangkok (til 1.099 kr.) og herfra er der uanede muligheder for, hvor du kan rejse til af spændende destinationer og bountystrande til meget få penge. Dette er bare et eksempel til inspiration, så du kan se, hvor meget du kan få for pengene. Du kan finde de billige billetter fra april til juni!

  Dette rejseeksempel tager udgangspunkt i d. 06.05. – 31.05., men der findes billige oneway-billetter til Bangkok fra slutningen af april til maj.

   

  Bangkok (dag 1-2)

  Turen starter i København, hvor du flyver direkte til Bangkok til kun 1.099 kr. Du lander tidligt om morgenen, hvilket vil sige, at du har mulighed for at få mest muligt ud af dagen. Thailands hovedstad er en charmerende sammensmeltning af højhuse, templer og pagoder, over 11 millioner indbyggere, boder og markeder i alle hjørner af byen, både til vands og til lands.

  SE FLY-TILBUD HER

  rsz_shutterstock_420944626

   

  Overnatningsmulighederne er mange – priserne ligger fra 80 kr. for gode hostels, 95 kr. for dejlige 3* hoteller til 800 kr. og mere for 5* hoteller.

  HOTELLER I BANGKOK

   

  Phuket (dag 2-6)

  Nu går turen videre til Phuket. Indenrigsfly i Thailand er enormt billige, og her kommer du fra Bangkok til Phuket for kun 152 kr. I Phuket har du nu fem dage til at slappe af og nyde de flotte strande, spise lækker mad (som i øvrigt er super billig), og måske nyde en god drink.

  SE FLY-TILBUD HER

  rsz_shutterstock_150596114

  I Phuket kan du bo på fine 3* hoteller til omkring 60 kr. pr. nat til dejlige 5* hoteller fra 370 kr. pr. nat.

  HOTELLER I PHUKET

   

  Singapore (dag 6-8)

  Så er det tid til lidt storby og tempo igen. Turen går til Singapore – og du flyver hertil for kun 188 kr. Selve byen er i sig selv en kæmpe oplevelse – den er en sammensmeltning af mange kulturer og det kan man opleve på hvert et gadehjørne.

  SE FLY-TILBUD HER

  Singapore byder på mange hotelmuligheder – her kan du bo på fine hostels fra 200 kr. pr. nat og hvis du er til lidt mere luksus kan du finde skønne 4* hoteller fra 600 kr. pr. nat.

  HOTELLER I SINGAPORE

   

  Bali (dag 8-16)

  Efter et par dage i storbyens pulserende liv, så går turen til afslapning og strand. Du flyver fra Kuala Lumpur til paradisøen Bali for kun 438 kr. Her er landskabet frodigt med tropiske planter, mægtige vulkaner, farverige blomster og smukke plateauer af rismarker.

  SE FLY-TILBUD HER

  På Bali finder du et utal af overnatningsmuligheder. Du kan bo på fine hoteller fra 80 kr. pr. nat, men det er også muligt at finde smukke 5* hoteller fra kun 500 kr. pr. nat

  HOTELLER PÅ BALI

   

  Kuala Lumpur (dag 16-18)

  Næste stop på turen er Kuala Lumpur, som er en af Asiens største transportknuder, og herfra kan man komme til næsten alle steder i området for meget få penge. Byen kan nogen gange virke lidt hektisk, men er helt klart et besøg værd! Fra Bali til Kuala Lumpur giver du 423 kr. for en flybillet.

  SE FLY-TILBUD HER

  rsz_shutterstock_337521797

  Om du er til fine hostels eller vilde hoteller, så finder du det hele i Kuala Lumpur og priserne varierer fra 100 kr. pr. nat til 350 kr. og op efter.

  HOTELLER I KUALA LUMPUR

   

  Maldiverne (dag 18-22)

  Nu kommer du til (måske) turens absolutte højdepunkt, Maldiverne. Her venter nogle af de smukkeste bountystrande i verden. Og du må endelig ikke gå glip af en snorkel- eller dykkertur ved de mange fantastiske koralrev – nogle af verdens bedste! Du kan komme fra Kuala Lumpur til Maldiverne for kun 373 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  rsz_shutterstock_444622738

  På Maldiverne har du virkelig mulighed for at leve nogle vilde drømme ud og bo som man ellers kun ser det på film – du kan finde vilde 5* strand-resorts fra 1.300 kr. pr. nat, men du kan også bo på dejlige 3* hoteller til 250 kr. pr. nat.

  HOTELLER PÅ MALDIVERNE

   

  Kochi (dag 22-24)

  Nu er det igen blevet tid til lidt byliv og turen går denne gang til Kochi i Sydindien. Ingen andre steder i Indien kan du finde en mere spændende blanding: gigantiske fiskenet fra Kina, en 400 år gammel synagoge, gamle moskeer, portugisiske huse og de smuldrende rester af den britiske Raj. Flyv fra Maldiverne til Kochi for 1.003 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  rsz_shutterstock_104171129

  Kochi byder på mange forskellige overnatningsmuligheder – bo på fine hostels fra 60 kr. pr. nat til 5* hoteller fra 430 kr. pr. nat.

  HOTELLER I KOCHI

   

  London (dag 24-25)

  Så er turen ved at være slut men ikke uden at afslutte den i en af verdens mest spændende storbyer! Du flyver nemlig fra Kochi til London, hvor jeg har fundet billetter til 2.187 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  I London har du en enkelt overnatning inden turen går helt hjem. Hvis du ikke har fået nok ferie, så kan du finde et hotel i centrum – men hvis du bare gerne vil slappe af og ikke se noget af London centrum, så kan jeg anbefale dig at finde et hotel tæt på lufthavnen (vær opmærksom på, at du ikke flyver hjem til København fra samme lufthavn i London som du landede i)

  HOTELLER I LONDON

   

  Efter en overnatning i London, flyver du tilbage til København til kun 109 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Pris

  • Fly til Bangkok: 1.099 kr.
  • Fly til Phuket: 152 kr.
  • Fly til Singapore:188 kr.
  • Fly til Bali:438 kr.
  • Fly til Kuala Lumpur: 423 kr.
  • Fly til Maldiverne: 373 kr.
  • Fly til Kochi: 1.003 kr.
  • Fly til London:2.187 kr.
  • Fly til København:109 kr.
  • TOTAL (pr. person): 5.972 kr.

   

  Vær opmærksom på, at nogle flyselskaber i dette eksempel kun har håndbagage inkluderet i rejseprisen. Du skal forvente at betale ca. 500 – 600 kr. oveni for hele rejsen med 20 kg. bagage udover håndbagagen, hvis du vil rejse med ekstra bagage.

   

  Visum

  Thailand: Her får du automatisk 30 dages turistvisum når du ankommer med flyet.

  Kuala Lumpur: Visumfrit op til 90 dage.

  Maldiverne: Visumfrit op til 30 dage.

  Kochi (Indien): Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet). Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Oplev 7 fantastiske lande på én tur: 25 dage til bl.a. Thailand, Maldiverne og Bali til kun 5.972 kr. inkl. alle fly

  1. Majbritt says:

   Hej.

   Jeg følger i denne tid dine spændende tilbud. Flot arb.

   Jeg er ved at planlægge en rejse på 6 uger til Bali og øerne omkring. Der er nu sået tvivl om, hvor vidt jeg SKAL rejse gennem rejsebureau eller kan bestille flyrejserne selv. Skal jeg gennem et rejsebureau for at få visum? Jeg har allerede bestilt AirB&B og mangler fly. Ved du tilfældigt om AirB&B tæller for en overnatning som der kræves for at kunne få visum?

   Kan man rejse rundt m åben returbillet? Regner nemlig med at fortsætte turen i yderligere 6 uger og tage fra Bali til Sydafrika, men vil helst ikke ligge helt fast på afrejsetidspunktet.

   Håber du har tid til at besvare min mail.

   Mvh Majbritt

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Majbritt,

    tak for rosen! Du behøver absolut ikke at gå igennem rejsebureauerne for at få visummet. DNår man har dansk pas kan man få et gratis 30-dag-visum. MEN fordi du rejser i længere tid SKAL du købe et "visum-on-arrival" (som koster 35 dollars) da det kan forlænges med 30 yderlige dage – og det kan du gøre mange steder på Bali. Så du kan være i alt 60 dage på Bali. Det gratis 30-dages-visum kan ikke forlænges!

    Så længe at du kan kvitteret at du faktisk har booket ophold tæller AirBnB tæller, som en overnating – myndighederne vil bare se, at du har et sted at sove.

    "Open-end-tickets" er ikke noget du kan bestille gennem "normale" sider som f.eks. momondo henviser. Der skal du enten få fat i selve flyselskaber eller et rejsebureau. Men være obs på at de fleste flyselskaber ikke tilbyder dem og at de tit er meget dyrere og hvis de tilbyder det kan det ofte ikke kan de ikke betale sig. Dvs. det er billigere at ombooke dit fly end det er at købe en åben returbillet.

    Obs! Når du på forhånd ved at du måske kommer til at ændre på datoerne af dit fly vil jeg meget stærkt anbefale at booke din billet direkte gennem flyselskabet og ikke gennem et af de mange OTA (som f.eks. ticket.dk eller rejsefeber.dk osv.). Grunden er at de også tager et gebyr (oveni gebyret fra flyselskabet) for at lave ændringer i din billet – og det kan være rigtig dyrt!!!!

    Håber det giver mening – ellers skriver du bare igen :). Og hvor lyder det bare, som den mest fantastiske tur du er ved at planlægge :).

     

  2. Nicolai says:

   Halløj, flot arbejde!

   En lille forespørgsel. Jeg er allerede på tur i Asien nu, og planlægger at flyve hjem  til København omkring d. 10 maj fra Vietnam(Hanoi). De billigeste billetter jeg kan finde pt. ligger på 3000kr (33t rejsetid..) Har du nogle idéer til en alternativ rute til billigere penge?

   • Rejsespejder says:

    Hej Nicolai,

    nej desværre – one-way-billetter er bare rigtig dyrt hos ikke-lavpris-selskaber. Så det eneste jeg kan anbefale er, at du evt. prøver at finde en vej hjem med flere one-way-billetter. Dvs. f.eks. fra Saigon til Bangkok og derfra til DK eller Saigon til Manila og derfra med Cebu Pacific til Dubai og fra Dubai til DK. Men, som du kan læse bliver det bare lidt besværligt og du kommer måske til at spare et par hundrede kroner (hvis overhovedet det).

  3. Jonathan says:

   Hej. Det er godt nok flot arbejde. Jeg har lige rejst rundt i asien i 3 måneder og det var godt nok besværligt at finde en god flypris. 

   Jeg går og leger med tanken om at tage til 3-4 uger til asien i 2018 1. Halvår. Hvilken periode vil du anbefale at man tager afsted ift at finde nogle billige flybilletter. Nærmere konkret så tænker jeg for asien en blanding af thailand, maylaisia, indonesion og maldiverne (ikke nødvendigvis alle lande) og for sydamerika (brasilien, peru, ecuador (galapagos)). 

   • Rejsespejder says:

    Det er helt klart billigst, hvis du rejser fra slut marts til slut juni. Der kan du tit finde rigtig billige billetter. Hvis du på forhånd ved, at du kommer til at flyve meget i området kan noget, som AirAsia ASEAN-pas evt. godt betale sig. Du kan læse mere om det her: https://rejsespejder.dk/fly-asien/ Obs! artiklen er fra 2015, så jeg er ikke sikker på, hvorvidt priserne stadig passer :).

  4. Marie Lange says:

   Jeg er dybt imponeret over din evne til at finde billige flyrejser. Og jeg fatter ikke hvad hemmeligheden er. Når jeg bruger momondo, synes jeg ikke jeg kan gennemskue hvor de helt billige flybilletter gemmer sig. Handler det om bare at være heldig og klikke sig lidt rundt? Jeg vil så gerne finde en dejlig billig rejse fra d. 18. Maj og 7-10 dage frem men jeg kan ikke gennemskue det. Har du nogle gode forslag? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Marie,

    Tusind tak for rosen – det varmer så meget! Det tager rigtig lang tid at finde de her slags rejser og kræver rigtig meget arbejde for at få hele puslespillet til at gå op – så det er super dejligt, at du anerkende det, tak! 🙂 Måske du kan prøve at se på denne rejse til Halkidiki (Grækenland), til Malta eller til Algarvekysten – så skal du bare selv lege lidt med datoerne 🙂