• 12 feb 2020

  Forlænget weekend på smukke Ischia: 3 nætter på Ischia og i Napoli med hoteller og fly fra kun 926 kr.

  Savner du inspiration til en ny og relativt ukendt rejsedestination? Så lad mig introducere dig for vulkanøen Ischia! Denne billedskønne ø ligger i Napolibugten i det sydlige Italien og bliver kaldt Isola Verde – Den Grønne Ø. Ischia er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme væk på en afslappende og afstressende ø-ferie i smukke omgivelser. Samtidig kan du opleve et stykke af det autentiske Italien og fordybe dig i regionens rige kultur og eminente køkken! På denne rejse tilbringer du samtidig lidt tid i Napoli – du får med andre ord den skønneste kombination af ægte storbyferie og afslappende ø-ferie!

  Ischia og Napoli
  februar - oktober
  fra926 kr.
  København (og Hamborg)
  Napoli
  Billige fly til Napoli
  241 kr.
  Hotel på Ischia
  f.eks. det lækre 4* Villa Durrueli Resort & Spa
  523 kr.
  Hotel i Napoli
  f.eks. det centrale 3* Royal Art House H Duomo
  162 kr.
  Hotel
  685 kr.
  Fly
  241 kr.
  Total (pr.person)
  926 kr.

  Billige fly til Napoli

  Ryanair flyver direkte mellem København og Napoli året rundt. Og det gør de for utrolig billige penge! I februar og marts kan du finde direkte afgange på alle tirsdage og lørdage (fra april kan du også finde afgange på torsdage). Priserne for tur/retur-billetterne til Napoli ligger på de fleste afgange mellem ca. 200 – 550 kr.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en forlænget weekend-afgang fra København fra lørdag den 28. marts til tirsdag den 31. marts til kun 241 kr. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige og direkte fly fra Jylland. Alternativt kan du vælge at flyve fra Hamborg. Priserne fra Hamborg er dog væsentligt dyrere og ligger i skrivende stund fra ca. 1.100 kr. tur/retur.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt gratis medbringe en mindre håndtaske. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 28.03. – 31.03. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer. Du kan som sagt finde flyafgange helt frem til oktober, så du er velkommen til at lege med datoerne og finde lige præcis den afgang, der passer bedst til din rejse.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på tirsdage og lørdage- fra april tilføjes torsdag)

  • 22.02. – 25.02. – WE
  • 29.02. – 03.03. – WE
  • 07.03. – 10.03. – WE
  • 21.03. – 24.03. – WE
  • 18.04. – 21.04. – WE
  • 25.04. – 28.04. – WE
  • 09.05. – 12.05. – WE
  • 16.05. – 19.05. – WE
  • 23.05. – 26.05. – WE
  • 06.06. – 09.06. – WE
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Ischia

  Om vinteren og foråret er det naturligvis for koldt til at bade i havet eller i en udendørs pool. Hvad gør man ved det? Jo, man bader bare indenfor! Ovenfor har jeg fundet det superlækre 4* spahotel Villa Durrueli Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), og her finder du en indbydende spa-afdeling.

   

  Villa Durrueli ligger ganske tæt på den gamle fiskerlandsby Ischia Ponte, og fra hotellet har du den mest fantastiske udsigt over slottet Castello Aragonese (se billederne nedenfor). Som jeg allerede har løftet sløret for, så har hotellet en lækker wellnessafdeling, hvor du bl.a. finder en opvarmet indendørs swimmingpool, tyrkisk bad og et udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger (som dog koster penge).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra lørdag den 28. marts til mandag den 30. marts til 1.046 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 523 kr. pr. person.

   

  Hvis du hellere selv vil finde et hotel i Ischia, skal du naturligvis være velkommen til at gøre det.

   

   

  Hotel i Napoli

  Da du flyver om formiddagen om tirsdagen, har jeg valgt at tilbringe den sidste nat i Campanias hovedstad. I Napoli vil du sikkert gerne bo så centralt som muligt, og det kriterium opfylder det 3* Royal Art House H Duomo (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”).

   

  Hotellet ligger i det centrale Napoli. Det er bl.a. her, du finder hovedbanegården, så transport til og fra hotellet bliver intet problem. Herudover har du kun 150 meter til den gamle, historiske bymidte, så hotellets beliggenhed fejler i det hele taget intet. Lige rundt om hjørnet finder du også et hav af forskellige restauranter og barer, så du har med andre ord de perfekte muligheder for at nyde den sidste dag i skønne Napoli.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et ophold på en enkelt nat fra mandag den 30. marts til tirsdag den 31. marts til 323 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 162 kr. pr. person.

   

  Prisniveauet for lignende ophold i Napoli og på Ischia ligger og svinger mellem ca. 350 og 890 kr. pr. nat i de fleste måneder. Jo tættere på sommerferien du kommer, stiger prisen naturligvis. Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli eller på Ischia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport fra Napoli til Ischia

  Først skal du finde vej fra lufthavnen til færgelejet. Den billigste løsning vil være at tage en Alibus, der kører direkte fra lufthavnen til havnen (Stazione Marittima). Herfra har du ikke særlig langt til færgelejet. Alibussen standser undervejs ved hovedbanegården (Piazza Garibaldi), så hvis du blot vil ind til centrum af Napoli, kan du også tage denne bus. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter.

   

  Ift. færgebilletter kan du tjekke priser (omkring 11 – 15 euro) og afgangstider på ok-ferry.com. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du nemlig for bookinggebyret på 10 euro. Fra færgelejet på Ischia har du mindre en to km til hotellet, så den tur kan du sagtens klare på gåben.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder og rejseinspiration til Ischia og Napoli

   

  Castello Aragonese – en imponerende fæstning bygget i år 474 f.Kr.

   

  Sant’Agnelo – en malerisk smuk by i det sydlige Ischia.

   

   

  En ferie i Napoli er et fantastisk udgangspunkt for at opleve nogle enestående attraktioner i det omkringliggende område – f.eks. Pompeji, Vesuv og Amalfikysten. Vil du gerne opleve nogle af disse steder, kan du finde gode tilbud på f.eks. guidede ture og entrébilletter på getyourguide.dk.

  Oplevelser i (og omkring) Napoli

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Forlænget weekend på smukke Ischia: 3 nætter på Ischia og i Napoli med hoteller og fly fra kun 926 kr.

  1. Lasse Wiecker says:

   Hej
   Kan jeg få et link, så jeg direkte kan købe tilbuddet på en gang? Hvordan for jeg booket rejsen du skriver om?
   Mvh Lasse Wiecker

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lasse,
    Dette tilbud er desværre ikke nogen pakkerejse, det vil sige, at du skal booke hoteller og fly separat. Det gør du ved at følge de links (ved at klikke på knapperne med “se hotel/fly-tilbud her” eller ved at klikke på de screenshots, der er af hoteller og fly), der er i artiklen 🙂
    Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  2. Christian says:

   Kan man ikk videresende/dele tilbudene via appen?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christian 🙂

    Det kan man desværre ikke (endnu). Men det er bestemt en funktion, jeg kigger nærmere på 😉