21 maj 2018

Ølspa i Polen: 2 nætter inkl. fly, morgenmad, ølbad og wellness fra kun 759 kr.

Har du haft svært ved at overtale kæresten til at tage på en spa-tur med dig? Så kan du måske overbevise ham med denne tur! Du kan nemlig komme på et “øl-spa” ved Gdansk i Polen – og så til en ret vild pris! Hotellet du skal bo på er et renoveret bryghus helt tilbage fra 1856. Her kommer du til at nyde et par dage med afslappende wellness og lækker, velbrygget specialøl fra hotellets eget bryggeri! Det kan ikke andet end at blive godt!

Ølspa ved Gdansk
juni - oktober
739 kr.
Aarhus, Malmø, Billund, København og Hamborg
Gdansk
Ølrejse i Polen
inkl. hotel, fly, morgenmad, ølbad og ølsmagning

travelbird.dk  har jeg fundet dette unikke rejsetilbud med 2, 3 eller 4 nætter på det 3,5* Stary Browar Koscierzyna (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger ca. 50 km udenfor Gdansk i den charmerende by Koscierzyna. Under jeres ophold har I adgang til hotellets flotte wellnessområde, og I får endda lov at prøve et såkaldt ølbad, hvor store træbadekar fyldes med dejligt varmt vand tilsat en naturlig og aromatisk blanding af humle, ølgær og malt. Et ølbad skulle eftersigende virke meget afslappende og hjælpe med at reducere stress, stimulere hjertet, åbne porerne og sænke blodtrykket. Ølbadsoplevelsen fuldendes naturligvis med en lækker ølsmagning af Stary Browars egne specialøl!

Du kan finde rejsen fra maj til oktober, og det er muligt at flyve fra både Billund, København, Hamborg og Malmø. Det er billigst at flyve fra Malmø og Billund. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra den 25.06. til den 27.06. til 1.518 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 759 kr. pr. person.

Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

 

Tilbuddet inkluderer

  • Stary Browar Koscierzyna: 2, 3 eller 4 overnatninger
  • Morgenmad
  • Fly fra Hamborg, København, Billund, Malmø til Gdansk tur-retur
  • Håndbagage
  • Adgang til hotellets wellness-område
  • Velkomstøl
  • Ølbad med ølsmagning
  • Sen check-ud (til kl. 15.00)

 

Transport til/fra Gdansk

Du flyver til Gdansk, der ligger ca. 55 km nordøst for Koscierzyna. I forhold til transport skriver Travelbird dog, at man fra lufthavnen i Gdansk kan tage toget til Kościerzyna. På hverdage afgår det første tog kl. 06.00 og det sidste tog kl. 21.45. I weekender afgår det første tog kl. 08.22. Togturen tager ca. 1 time og koster ca. 40 kr. per person (betales på stedet). Fra lufthavnen kan man også tage en taxa til Kościerzyna. Det tager ca. 40 minutter og koster mellem 260-340 kr. (hver vej).

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her