• 06 nov 2017

  Nytår eller jul på Tenerife: 1 uge på et dejligt 4* hotel til kun 3.691 kr. inkl. morgenmad og fly

  Nytår eller jul på Tenerife – lyder det ikke lækkert? Normalt er det rasende dyrt at rejse i perioden omkring jul og nytår, men i dag har jeg fundet fly til Tenerife, der ligger et godt stykke under den normale pris. Drømmen om at fejre nytår med sol og varme er derfor en realistisk mulighed i år! Faktisk kan du også flyve juleaften, hvis du hellere vil det! Så hvis du drømmer om at rejse ned til Sydens varme til jul eller nytår, så får du her et godt tilbud!

  Jul eller nytår på Tenerife
  december - januar
  3.691 kr.
  Aalborg eller Billund
  Tenerife
  Hotel på Tenerife
  f.eks. det 4* Blue Sea Costa Jardin & Spa
  2.342 kr.
  OBS. Du skal logge på hotels.com, før du bliver vist denne pris - det er gratis at oprette en konto.
  Billige fly til Tenerife
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.349 kr.
  Hotel
  2.342 kr.
  Fly
  1.349 kr.
  Total (pr.person)
  3.691 kr.

  Hotel

  Hoteller – ligesom flybilletter – plejer i denne forrygende travle jule-nytårsperiode at være dyre. Heldigvis det lykkedes mig at finde et fint hotel til en fornuftig pris! Det kommer i form af det 4* Blue Sea Costa Jardin & Spa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). På Trivago hedder hotellet ganske vist Diverhotel Spa & Garden, men både hotels.com og Trivago burger nogle af de samme billeder, og så er adressen den samme. Så mon ikke bare Trivago mangler at opdatere navnet på hotellet.

  Hotellet ligger ca. 1 km fra strandene ved Puerto de la Cruz og er omgivet af en flot tropisk have. Desuden vil du sikkert være glad for at høre, at der er spa, udendørs swimmingpool og værelser med balkon. Prisen for et dobbeltværelse i en uge er 3.962 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.981 kr. pr. person inkl. morgenmad. Det er desuden også muligt at tilkøbe halvpension eller all-inclusive.

  Der findes en del andre hoteller på Tenerife og turen kan sagtens lade sig gøre billigere (til under 2.000 kr. – hvis du holder dig til budget-hoteller) du kan få et overblik her. Og vil du gerne alene til Tenerife, kan du se enkeltværelser her.

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet et par meget billige billetter fra Aalborg til Tenerife. Du kan enten rejse den 24.12. – 31.12. til 1.649 kr. eller den 31.12. – 07.01 til 1.349 kr.  Det er altså et valg mellem jul eller nytår på Tenerife! I eksemplet her rejser du fra Aalborg den 31.12. – 07.01.

  Du kan også flyve med Spies fra Billund på de samme datoer – bare en anelse dyrere. Den 24.12. – 31.12. koster 1.899 kr., mens den 31.12. – 07.01. koster 1.599 kr.

  Fra København er der ikke rigtigt nogle billige fly på disse datoer, men du kan få et overblik over deres billigste afgange til Tenerife her (vær opmærksom på, at nogle af flyene her er til andre destinationer end Tenerife).

  Hos Spies må du medbringe 6 kg håndbagage. Hvis du vil have mere bagage med, kan du købe 20 kg indchecket bagage for 300 kr. tur/retur.

   

  Transport til/fra hotellet

  Fra lufthavnen går der en bus (343) til Puerto de la Cruz, hvor hotellet ligger. Turen tager 1,5 time og koster omkring 100 kr.

   

  Billeje

  Du kan også overveje at leje en bil. På den måde kan du nemt og bekvemt selv udforske øen hele ugen. På rentalcars.com kan du vælge mellem et stort udvalg af lejebiler – det er bare om at finde den rette. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel