• 07 jul 2019

  Nytår i London: 2 nætter på et 3* hotel til kun 1.155 kr. inkl. fly og morgenmad

  Jo, jo, der er lang tid til nytår. Men skal der være fest, så lad der være fest! Den her rejse er til dig, der ønsker en nytårsaften, du aldrig glemmer. London behøver næppe den store introduktion fra min side – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Her får du mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i den engelske hovedstad. Og om du vil feste i farverige Leicester Square, det populære Shoreditch eller et helt tredje sted, er fuldstændig op til dig. En ting er dog sikkert – det bliver et brag af en fest!

  Nytårsfest i London 2019/2020
  31.12. - 02.01.
  1.155 kr.
  Billund og København
  London
  Hotel i London
  f.eks. det 3* Holiday Inn Express London -Wandsworth
  703 kr.
  Billige fly til London
  452 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  703 kr.
  Fly
  452 kr.
  Total (pr.person)
  1.155 kr.

  Hotel i London

  Det er altid en udfordring at finde (billige) hoteller i London – og det gælder i særlig grad henover nytår. For hvis man vil bo centralt, kommer man til at betale en formue. Her har jeg dog fundet et rigtig godt bud på et budgetvenligt hotel, der rammer det perfekte kompromis mellem pris, beliggenhed og kvalitet.

   

  Det 3* Holiday Inn Express London – Wandsworth ligger i det sydvestlige hjørne af det centrale London. Wandsworth Town train station ligger små 2 minutters gang fra hotellet, og herfra har du forbindelser ind til centrum. Hotellet ligger lige syd for Themsen, mens du på den anden (nordlige) side har bydelen Fulham, hvor fodboldklubberne Fulham og Chelsea hører til. Hotellet har fået ganske fine anmeldelser af flere danskere på TripAdvisor, og morgenmad er inkluderet i opholdet (hvilket altid er en bonus). Alt i alt får du et rigtig fint hotel til prisen, som tilmed har en lækker beliggenhed.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter med morgenmad er 1.406 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 703 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at gøre det.

   

   

  Fly til London

  Normalt er det altid nemt og billigt at komme til London, men ved højtider kan priserne godt stige. Jeg har dog fundet ret billige flybilletter til den engelske hovedstad henover nytårsaften fra både Billund og København. Du kan f.eks. rejse fra Billund den 31. december til den 2. januar til kun 452 kr. Fra København kan du på de samme datoer finde fly til 552 kr.

   

   

  Rejsetips til London

  London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12? Du bør i hvert fald kraftigt overveje at bruge 10 pund på en billet til London New Year’s Eve Fireworks 2019/2020, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, mens et storslået festfyrværkerishow oplyser nattehimlen over London Eye! Lyder det som noget for dig, kan du købe billetter på www.london.gov.uk (billetsalget er dog ikke startet i skrivende stund). Herunder kan du se en video fra sidste års fyrværkerishow.

   

   

   

   

  London er en meget populær by, og den bliver ikke mindre populær på årets sidste dag. Så hvis du har planer om at besøge en bestemt restaurant, eller bare vil være sikker på at have et sted at spise nytårsaften, kan det være en rigtig god idé at booke et bord i forvejen – også hvis du gerne vil besøge en bestemt club, diskotek eller fest.

   

  På nytårsaften er der gratis transport i hele London fra kl. 23.45 – 04.30 (TfL public transport services, som blandt andet varetager driften af metroen og busserne). Så her behøver du ikke stå og vente på en dyr taxa.

   

  Dagen efter nytårsaften kan du passende (hvis hovedet holder til det) nyde en frokost på en af Londons mange hyggelige cafeer og bagefter se New Year’s Day Parade. Et stort og spektakulær optog med tusindvis af optrædende, der starter ved Picadilly Circus og slutter ved Big Ben – en oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Nytår i London: 2 nætter på et 3* hotel til kun 1.155 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Kimmie says:

   Hvordan er taxa priserne der? Kan man ikke tage taxa fra lufthavn?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kimmie 🙂

    Der er ca. 60 km fra Stanstad Airport til London centrum, så jeg vil bestemt ikke anbefale en taxi – det vil i hvert fald blive meget dyrt. Jeg vil som sagt anbefale National Express, der har en rigtig fin busservice. Du kan også overveje Stansted Express-toget 🙂

  2. Kirsten Ramsing says:

   Hejsa Hvor langt er der fra lufthavnen til hotellet? Vh Kirsten

   • Rejsespejder says:

    Hej Kirsten,
    hotellet ligger i Wandsworth lige ved Wandsworth station. Alt om hvilken transportmulighed du vælger (bus eller tog) skal du regne med at bruge mellem 1 time (tog og metro) til 1,5 timer (bus), som er ganske almindelig transportid mellem London og Stansted Airport.

  3. Benjamin Thomsen says:

   Hej.
   Har du nogle anbefalinger til Restauranter nytårs aften ?
   Hilsen Benjamin

  4. Linda Elling says:

   Hvordan booker man ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Linda,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel