• 24 mar 2020

  Nytår i London: 2 nætter på et lækkert 4* hotel midt i centrum til kun 1.354 kr. inkl. fly

  Nytår er et af årets absolutte højdepunkter. Og det skal selvfølgelig fejres! Den her rejse er til dig, der ønsker en nytårsaften, du aldrig glemmer. London behøver næppe den store introduktion – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Her får du mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i den engelske hovedstad. Og om du vil feste i farverige Leicester Square, danse natten lang i det populære Shoreditch eller noget helt tredje – det er fuldstændig op til dig. En ting er dog sikkert. Det bliver et brag af en fest!

  Nytårsfest i London 2020/2021
  31.12. - 02.01.
  1.354 kr.
  København
  London
  Billige fly til London
  inkl. håndbagage
  fra479 kr.
  Hotel i London
  f.eks. det 4* Crowne Plaza London Kings Cross
  875 kr.
  Hotel
  875 kr.
  Fly
  479 kr.
  Total (pr.person)
  1.354 kr.

  Fly til London

  Normalt er det altid nemt og billigt at komme til London, men ved højtider kan priserne godt stige. Jeg har dog fundet ret billige flybilletter til den engelske hovedstad henover nytårsaften fra København til Gatwick Airport.

   

  Fra den 31. december til den 2. januar koster flybilletter 479 kr. hos easyJet. Og hos easyJet er der endda en stor håndbagage inkluderet i prisen (noget de fleste lavprisselskaber er begyndt at tage penge for).

   

  Der findes desværre ikke tilsvarende billige billetter fra de andre danske lufthavne omkring nytår lige pt.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i London

  Det er oftest en udfordring at finde billige hoteller i London – og det gælder særligt henover nytår. I dag har jeg dog fundet, hvad jeg ikke vil kalde et rigtig godt hoteltilbud!

   

  Du kan nemlig bo på det 4* Crowne Plaza London Kings Cross til en kanonpris! Hotellet ligger tæt ved St. Pancras Station i centrum af London – en vildt god beliggenhed, hvis jeg selv skal sige det! St. Pancras-stationen er en af Londons mest velforbundne stationer, så du kan ikke få bedre transportforbindelser.

   

  Hotellet er indrettet i et moderne og superelegant design og har tilmed et wellness-center med indendørs pool, sauna, dampbad og fitnesscenter, der kan benyttes mod et gebyr.

   

  Det bedste af det hele er dog prisen. To nætter fra den 31. december til den 2. januar koster 1.749 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 875 kr. pr. person.

   

  Vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis også være velkommen til selv at gøre det.

   

   

   

  Rejsetips til London

  London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12? Du bør i hvert fald kraftigt overveje at bruge 10 pund på en billet til London New Year’s Eve Fireworks 2020/2021, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, mens et storslået festfyrværkerishow oplyser nattehimlen over London Eye! Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om billetter til showet på www.london.gov.uk. Herunder kan du se en video fra sidste års fyrværkerishow.

   

   

  London er en meget populær by, og den bliver ikke mindre populær på årets sidste dag. Så hvis du har planer om at besøge en bestemt restaurant, eller bare vil være sikker på at have et sted at spise nytårsaften, kan det være en rigtig god idé at booke et bord i forvejen – også hvis du gerne vil besøge en bestemt club, diskotek eller fest.

   

  På nytårsaften plejer transport i hele London at være gratis fra kl. 23.45 – 04.30 (TfL public transport services, som blandt andet varetager driften af metroen og busserne). Så her behøver du ikke stå og vente på en dyr taxi.

   

  Dagen efter nytårsaften kan du passende (hvis hovedet holder til det) nyde en frokost på en af Londons mange hyggelige cafeer og bagefter se New Year’s Day Parade. Et stort og spektakulær optog med tusindvis af optrædener, der starter ved Picadilly Circus og slutter ved Big Ben – en oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Gatwick Airport kan du tage et tog direkte til dit hotel. Toget kører ca. hvert 12. minut og turen tager omkring 50 minutter. Hvis du tager toget mod Bedford og står af ved Pancras St. har du herfra kun 5 minutters gang til hotellet. Du kan købe togbilletten online.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Nytår i London: 2 nætter på et lækkert 4* hotel midt i centrum til kun 1.354 kr. inkl. fly

  1. Sebastian says:

   Hej.
   Hvor finder jeg de billige busbilletter til 5 pund inde på nationalexpress? Jeg skal fra Stansted til Paddington den 29. december 😀

   • Sebastian says:

    De eneste jeg kan finde er 2 billetter fra 28 pund og opefter..

    • Rejsespejder says:

     Hej Sebastian,
     de 5 pund er deres frapris, som gælder, hvis man booker en del tid i forvejen – og så er d. 29. også en af de mere travle datoer, så jeg tror ikke, at du kan finde noget til under de 28 pund du skriver om. Prøv evt. at sammenligne priser med StanstedExpress (tog) eller easyBus (et andet busselskab).

  2. Kamilla says:

   Hej! Det nye hotel du har sat ind, Maitrise Hotel Maida Vale. Hvad er afstanden fra det hotel, til centrum, lufthavn og det sted der bliver afholdt det store New Years Firework? Er ikke den skarpeste på geografien, så håber du kan hjælpe!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kamilla 🙂

    I den situation kan jeg varmt anbefale google maps 😉

    London “centrum” er et vidt begreb. London er jo en kæmpe by, så “centrum” dækker i sig selv et ret stort område. Fra hotellet har du under 300 meter til Kilburn Park Station. Herfra kan du tage metroen ind til Paddington Station på kun 4 minutter – og så er du i hvert fald i det centrale London 😉

    I artiklen har jeg allerede skrevet et afsnit om lufthavnstransporten 😉

    Ift. nytårseventen (som finder sted ved Themsen omkring London Eye) kan du faktisk tage Bakerloo line hele vejen fra fra Kilburn Park Station til Embankment Station uden at skifte undervejs 😉 Den tur tager ca. 20 minutter 🙂

  3. Daniel says:

   Hej, synes ikke jeg kan få lov at booke hotellet??

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Daniel 🙂

    Jeg har lige forsøgt at booke, og du har helt ret. Det er ikke muligt at booke hotellet længere, da det er udsolgt. Jeg har lavet en søgning til dig på de samme datoer med hoteller i London her: https://rejsespejder.dk/go/191022-2/

    Det kan dog ofte være en udfordring at finde billige hoteller i London og særligt henover nytår – men man kan være heldig og finde et supergodt tilbud på et budgethotel, som også ligger nogenlunde centralt.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 😉

  4. Kimmie says:

   Hvordan er taxa priserne der? Kan man ikke tage taxa fra lufthavn?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kimmie 🙂

    Der er ca. 60 km fra Stanstad Airport til London centrum, så jeg vil bestemt ikke anbefale en taxi – det vil i hvert fald blive meget dyrt. Jeg vil som sagt anbefale National Express, der har en rigtig fin busservice. Du kan også overveje Stansted Express-toget 🙂

  5. Kirsten Ramsing says:

   Hejsa Hvor langt er der fra lufthavnen til hotellet? Vh Kirsten

   • Rejsespejder says:

    Hej Kirsten,
    hotellet ligger i Wandsworth lige ved Wandsworth station. Alt om hvilken transportmulighed du vælger (bus eller tog) skal du regne med at bruge mellem 1 time (tog og metro) til 1,5 timer (bus), som er ganske almindelig transportid mellem London og Stansted Airport.

  6. Benjamin Thomsen says:

   Hej.
   Har du nogle anbefalinger til Restauranter nytårs aften ?
   Hilsen Benjamin

  7. Linda Elling says:

   Hvordan booker man ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Linda,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel