• 14 nov 2019

  Nytår i London: 2 nætter på et lækkert 4* hotel midt i centrum til kun 1.220 kr. inkl. fly

  Nytår er et af årets absolutte højdepunkter. Og skal der være fest, så lad der være fest! Den her rejse er til dig, der ønsker en nytårsaften, du aldrig glemmer. London behøver næppe den store introduktion fra min side – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Her får du mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i den engelske hovedstad. Og om du vil feste i farverige Leicester Square, danse natten lang i det populære Shoreditch eller noget helt tredje – det er fuldstændig op til dig. En ting er dog sikkert. Det bliver et brag af en fest!

   

  ** OPDATERING ** OBS! Ved det 4* hotel (Pullman), som jeg har skrevet om i første omgang, ser det ud til, at prisen stiger en del nu, når man prøver at booke! Jeg har derfor valgt et alternativt 4* hotel i ca. samme prisklasse og med en fin beliggenhed. Dette hotel ligger tæt på Kilburn High Road i den vestlige del af London.

  Der findes selvfølgelig masser af andre muligheder (også til billigere priser). Du kan få en oversigt over alle hoteller ved at klikke på “andre hoteller” nedenfor

  Nytårsfest i London 2019/2020
  31.12. - 02.01.
  1.220 kr.
  Aalborg og (København og Billund)
  London
  Hotel i London
  f.eks. det 4* Pullman London St. Pancras
  1.054 kr.
  Billige fly til London
  313 kr.
  Hotel
  1.054 kr.
  Fly
  313 kr.
  Total (pr.person)
  1.367 kr.

  Fly til London

  Normalt er det altid nemt og billigt at komme til London, men ved højtider kan priserne godt stige. Jeg har dog fundet ret billige flybilletter til den engelske hovedstad henover nytårsaften fra Aalborg. Fra den 31. december til den 2. januar koster fly kun 313 kr. hos Ryanair (fra København kan du finde billetter til 827 kr. og fra Billund til 802 kr.).

   

  Når du flyver med Ryanair, må du altid gratis medbringe en lille håndtaske. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i London

  ** OPDATERING ** Jeg har fundet et alternativt hotel, da det oprindelige tilbud ikke længere virkede.

  Hotellet jeg har fundet hedder Maitrise Hotel Maida Vale og ligger ved Kilburn High Road, en af byens bedste shopping-områder i den vestlige del af London. Både Hyde Park og det hyggelige Paddington ligger lige i nærheden af hotellet. Desuden ligger Kilburn High Road Station få skridt fra hotellet, så det er super nemt at komme rundt i byen.

  Prisen for 2 nætter (31.12. – 02.01.) ligger på 2.109 kr. for et dobbeltværelse, dvs. 1.054 kr. pr. person ved en rejse for to. En ganske fin pris mht. hotellets beliggenhed og, at det er henover nytår!

   

   

  Det er altid en udfordring at finde (billige) hoteller i London – og det gælder i særlig grad henover nytår. I dag har jeg dog fundet, hvad jeg ikke vil tøve et sekund med at kalde et usædvanligt godt hoteltilbud!

   

  Du kan nemlig bo på det anmelderroste 4* Pullman London St. Pancras (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til en kanonpris! Hotellet ligger tæt ved St. Pancras Station i centrum af London – en rasende god beliggenhed, hvis jeg selv skal sige det! St. Pancras-stationen er en af Londons mest velforbundne stationer, så du kan ikke få bedre transportforbindelser.

   

  Udover en førsteklasses beliggenhed i det centrale London er Pullman London St. Pancras i sig selv et fantastisk lækkert hotel – præcis som man forventer det af et Pullman-hotel. Hotellet er indrettet i et moderne og superelegant design, og hotelværelserne er store og komfortable. Perfekt til en nytårsrejse!

   

  Det bedste af det hele er dog prisen. To nætter på et dobbeltværelse fra den 31. december til den 2. januar koster 1.814 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 907 kr. pr. person. Og det er tæskebilligt! På rigtig mange bookingsider som booking.com, hotels.com, expedia osv. koster hotellet over 2.000 kr. pr. nat. Så forvent ikke at tilbuddet holder specielt længe – det er først til mølle!

   

  Vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis også være velkommen til selv at gøre det.

   

   

   

  Rejsetips til London

  London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12? Du bør i hvert fald kraftigt overveje at bruge 10 pund på en billet til London New Year’s Eve Fireworks 2019/2020, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, mens et storslået festfyrværkerishow oplyser nattehimlen over London Eye! Lyder det som noget for dig, kan du købe billetter på www.london.gov.uk. Herunder kan du se en video fra sidste års fyrværkerishow.

   

   

  London er en meget populær by, og den bliver ikke mindre populær på årets sidste dag. Så hvis du har planer om at besøge en bestemt restaurant, eller bare vil være sikker på at have et sted at spise nytårsaften, kan det være en rigtig god idé at booke et bord i forvejen – også hvis du gerne vil besøge en bestemt club, diskotek eller fest.

   

  På nytårsaften plejer transport i hele London at være gratis fra kl. 23.45 – 04.30 (TfL public transport services, som blandt andet varetager driften af metroen og busserne). Så her behøver du ikke stå og vente på en dyr taxi.

   

  Dagen efter nytårsaften kan du passende (hvis hovedet holder til det) nyde en frokost på en af Londons mange hyggelige cafeer og bagefter se New Year’s Day Parade. Et stort og spektakulær optog med tusindvis af optrædener, der starter ved Picadilly Circus og slutter ved Big Ben – en oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Nytår i London: 2 nætter på et lækkert 4* hotel midt i centrum til kun 1.220 kr. inkl. fly

  1. Sebastian says:

   Hej.
   Hvor finder jeg de billige busbilletter til 5 pund inde på nationalexpress? Jeg skal fra Stansted til Paddington den 29. december 😀

   • Sebastian says:

    De eneste jeg kan finde er 2 billetter fra 28 pund og opefter..

    • Rejsespejder says:

     Hej Sebastian,
     de 5 pund er deres frapris, som gælder, hvis man booker en del tid i forvejen – og så er d. 29. også en af de mere travle datoer, så jeg tror ikke, at du kan finde noget til under de 28 pund du skriver om. Prøv evt. at sammenligne priser med StanstedExpress (tog) eller easyBus (et andet busselskab).

  2. Kamilla says:

   Hej! Det nye hotel du har sat ind, Maitrise Hotel Maida Vale. Hvad er afstanden fra det hotel, til centrum, lufthavn og det sted der bliver afholdt det store New Years Firework? Er ikke den skarpeste på geografien, så håber du kan hjælpe!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kamilla 🙂

    I den situation kan jeg varmt anbefale google maps 😉

    London “centrum” er et vidt begreb. London er jo en kæmpe by, så “centrum” dækker i sig selv et ret stort område. Fra hotellet har du under 300 meter til Kilburn Park Station. Herfra kan du tage metroen ind til Paddington Station på kun 4 minutter – og så er du i hvert fald i det centrale London 😉

    I artiklen har jeg allerede skrevet et afsnit om lufthavnstransporten 😉

    Ift. nytårseventen (som finder sted ved Themsen omkring London Eye) kan du faktisk tage Bakerloo line hele vejen fra fra Kilburn Park Station til Embankment Station uden at skifte undervejs 😉 Den tur tager ca. 20 minutter 🙂

  3. Daniel says:

   Hej, synes ikke jeg kan få lov at booke hotellet??

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Daniel 🙂

    Jeg har lige forsøgt at booke, og du har helt ret. Det er ikke muligt at booke hotellet længere, da det er udsolgt. Jeg har lavet en søgning til dig på de samme datoer med hoteller i London her: https://rejsespejder.dk/go/191022-2/

    Det kan dog ofte være en udfordring at finde billige hoteller i London og særligt henover nytår – men man kan være heldig og finde et supergodt tilbud på et budgethotel, som også ligger nogenlunde centralt.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 😉

  4. Kimmie says:

   Hvordan er taxa priserne der? Kan man ikke tage taxa fra lufthavn?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kimmie 🙂

    Der er ca. 60 km fra Stanstad Airport til London centrum, så jeg vil bestemt ikke anbefale en taxi – det vil i hvert fald blive meget dyrt. Jeg vil som sagt anbefale National Express, der har en rigtig fin busservice. Du kan også overveje Stansted Express-toget 🙂

  5. Kirsten Ramsing says:

   Hejsa Hvor langt er der fra lufthavnen til hotellet? Vh Kirsten

   • Rejsespejder says:

    Hej Kirsten,
    hotellet ligger i Wandsworth lige ved Wandsworth station. Alt om hvilken transportmulighed du vælger (bus eller tog) skal du regne med at bruge mellem 1 time (tog og metro) til 1,5 timer (bus), som er ganske almindelig transportid mellem London og Stansted Airport.

  6. Benjamin Thomsen says:

   Hej.
   Har du nogle anbefalinger til Restauranter nytårs aften ?
   Hilsen Benjamin

  7. Linda Elling says:

   Hvordan booker man ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Linda,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel