• 26 nov 2018

  Nytår i London: 2 nætter på et 3* hotel til kun 1.297 kr. inkl. fly

  Skal der være fest, så lad der være fest! Den her rejse er til dig, der ønsker en nytårsaften, du aldrig glemmer! London behøver næppe den store introduktion fra min side – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Her får du mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i den engelske hovedstad! Og om du vil feste i farverige Leicester Square, det populære Shoreditch eller et helt tredje sted, er fuldstændig op til dig. En ting er dog sikkert – det bliver et brag af en fest!

  Nytårsfest i London
  31.12. - 02.01.
  1.297 kr.
  Billund og Aarhus
  London
  Hotel i London
  f.eks. det 3* Holiday Inn Express London - Newbury Park
  820 kr.
  OBS! Det er meget billigt at tilvælge morgenmad
  Billige fly til London
  OBS! For få penge ekstra kan du få bedre flytider
  Hotel
  820 kr.
  Fly
  477 kr.
  Total (pr.person)
  1.297 kr.

  Hotel i London

  Det er altid en udfordring at finde (billige) hoteller i London – og det gælder i særlig grad henover nytår! For hvis man vil bo bare nogenlunde centralt, kommer man til at betale en formue. Her har jeg dog fundet et rigtig godt bud på et budgetvenligt hotel, der rammer det perfekte kompromis mellem pris, beliggenhed og kvalitet.

   

  Det 3* Holiday Inn Express London – Newbury Park (4 ud af 5 på TripAdvisor) ligger i det nordøstlige hjørne af London. Transport til og fra centrum bliver dog intet problem, for hotellet ligger små 20 meter fra undergrundsstationen Newbury Park. Og herfra har du direkte transport ind til centrum (du skal med central line). Oxford Circus ligger således ikke mere end 35 minutter væk!

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 1.640 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 820 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til London

  Normalt er det altid nemt og billigt at komme til London, men ved højtider kan priserne godt stige. Jeg har dog fundet ret billige flybilletter til den engelske hovedstad henover nytårsaften fra både Billund og Aarhus. Du kan f.eks. rejse fra Billund d. 31.12. – 02.01. til kun 477 kr. (og for lidt flere penge kan du endda få endnu bedre flytider). Fra Aarhus kan du på de samme datoer finde fly til 542 kr. Fra København koster flybilletter desværre over 1.000 kr.

   

   

  Rejsetips til London

  London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12? Du bør i hvert fald kraftigt overveje at bruge 10 pund på en billet til London New Year’s Eve Fireworks 2018/2019, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, mens et storslået festfyrværkerishow oplyser nattehimlen over London Eye! Hvor fedt er det lige?! Lyder det som noget for dig, kan du købe billet her. Og herunder kan du se en video fra sidste års fyrværkerishow.

   

   

  London er en meget populær by, og den bliver ikke mindre populær på årets sidste dag. Så hvis du har planer om at besøge en bestemt restaurant eller bare være sikker på at have et sted at spise nytårsaften, så kan det være en rigtig god idé at booke et bord i forvejen – også hvis du gerne vil besøge en bestemt club, diskotek eller fest.

   

  Der er gratis transport (TfL public transport services, som blandt andet består af undergrunden og busser) i hele London fra kl. 23.45 – 04.30 på nytårsaften, så her behøver du ikke stå og vente på en dyr taxa, men du kan hurtigt og nemt komme rundt.

   

  Dagen efter nytårsaften, kan du passende (hvis hovedet holder til det) nyde en omgang brunch på en af Londons mange hyggelige cafeer og bagefter se New Year’s Day Parade. Et stort og spektakulær optog med tusindvis af optrædende, der starter ved Picadilly Circus og slutter ved Big Ben – en oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget. Dette tog bringer dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Nytår i London: 2 nætter på et 3* hotel til kun 1.297 kr. inkl. fly

  1. Benjamin Thomsen says:

   Hej.
   Har du nogle anbefalinger til Restauranter nytårs aften ?
   Hilsen Benjamin

  2. Linda Elling says:

   Hvordan booker man ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Linda,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel