• 08 jul 2020

  VILDT! Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 182 kr.

  Så er jeg faldet over et rigtig lækkert tilbud, hvis du vil rejse hurtigt mellem Jylland og Sjælland. I løbet af de sidste par uger er nemlig opstået en ægte priskamp i mellem DAT og Norwegian på ruten mellem Aalborg og København, som gør, at du lige nu kan finde fly mellem de to byer til kun 182 kr. Det er i hvert fald den laveste pris jeg nogensinde har set på denne rute og det bedste er, at du kan finde billige datoer på nærmest alle dage fra nu og langt hen på efteråret!

  Billige fly
  182 kr.

  Billige fly mellem Aalborg og København

  De billige fly findes med både Norwegian og DAT, hvor du på de fleste datoer kan finde billetter til under 200 kr. for en enkelbillet. Hos begge flyselskaber indgår der håndbagage i prisen. DAT er pt. billigst med billetter til 182 kr. mens de billigste billetter med Norwegian koster 192 kr. Fordelen med DAT er, at der er en alm. håndbagage (op til 8 kg) inkluderet i prisen. Hos Norwegian får man en mindre håndbagage (som skal passe under sædet) med i den billigste billetkategori.

  Du kan finde billige billetter i hele sommerferien og også langt hen mod efteråret.

   

   

  Billige hoteller i København

  Der findes mange fine hoteller i København indenfor en rimelig pris. I mit eksempel nedenunder har jeg fundet Zleep Hotel Copenhagen til 294 kr. pr. person pr. nat, og så ligger hotellet oveni købet midt på Vesterbro! Men klik endelig ind og se hvilke hotel tilbud der er.

  Hotel i København
  f.eks. Zleep Hotel Copenhagen City
  294 kr.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på VILDT! Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 182 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se fly-tilbud her