• 26 jan 2018

  New York: 4 nætter på et lækkert 4* hotel midt på Manhattan til kun 2.818 kr. inkl. direkte-fly

  Så er jeg faldet over et helt vanvittigt tilbud til New York. Takket være et Norwegian-udsalg kan du lige nu komme til “The Big Apple” til under 1.800 kr. Men det stopper ikke her. Fordi jeg har også fundet et vildt tilbud på et lækkert 4* hotel midt på Manhattan! Så du kan komme alt i alt på en lille 5-dages tur til New York til under 3.000 kr.!  Så er der i hvert fald penge tilbage til masser af shopping, broadway shows, restaurantbesøg og alt det andet man kan opleve i denne verdensmetropol!

  New York
  februar - marts
  fra2.818 kr.
  København
  New York
  Hotel i New York
  F.eks. det 4* The MArcel at Gramercy midt på Manhattan
  fra1.145 kr.
  OBS! Sørg for at vælge booking.com - når du logger ind, får du nemlig en rabat!
  HUSK at logge ind (eller oprette en bruger - det er gratis) på Booking.com for at se denne pris!
  Billige fly til New York
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.798 kr.
  Hotel
  1.020 kr.
  Fly
  1.798 kr.
  Total (pr.person)
  2.818 kr.

  Hotel

  Elsker du at bo midt i centrum, hvor alting sker lige uden for døren? Så vil du uden tvivl elske det hotel, jeg i dag har fundet på skyscanner! Det retro 4* hotel The Marcel at Gramercy (4 ud af 5 på TripAdvisor) ligger nemlig midt i Manhattan! Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

  Som du nok kan regne ud af navnet, ligger The Marcel at Gramercy i det kendte Gramercy-kvarter i Manhattan, og du har en metrostation 325 meter væk fra hotellet. Empire State Building ligger også i nabolaget – ca. 1,3 km nord for hotellet. Herudover har du Madison Square Park 650 m væk. Så du får uden skyggen af tvivl en suveræn placering i Manhattan! Værelserne er ikke de største men til gengæld superlækre og yderst stilfuldt indrettede.

  Prisen for et dobbeltværelse i 4 nætter midt i Manhattan er 2.041 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.020 kr. pr. person. Denne pris får du kun, hvis du logger ind på booking.com (det er gratis at oprette en bruger). Har du lyst til selv at shoppe lidt rundt mellem New Yorks mange hoteller, skal du naturligvis også være velkommen til det. Du kan finde en overskuelig hoteloversigt her, og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  Norwegian kører lige nu et 4-dages-flybillet-udsalg, hvor du kan få flybilletter til New York for en slik! Du kan ikke finde disse billetter på hverken skyscanner, travelmarket eller momondo, så du skal booke gennem Norwegians egen hjemmeside.

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet billetter fra den 22.02. – 26.02. til kun 1.798 kr.! Og når du flyver med Norwegian, har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Vil du gøre rejsen længere eller kortere, kan du også sagtens det. Norwegian skilter med deres ekstra nedsætte billetter på deres lavpriskalender, som du kan finde ved at klikke på linket ovenfor. Og der er faktisk en del af de rigtig billige afgange både i februar og marts!

  OBS! Fordi disse billetter er en del af et 4-dages-udsalg, skal du bestille dem senest den 28.01. kl. 23.59! Udsalgsbilletterne til New York findes fra den 01.02. til den 31.03.

  I og med Norwegian kun flyver til New York fra København, er det desværre ikke muligt at finde disse fly fra Billund eller Aalborg. Men du kan stadig finde andre flybilletter fra Billund til omkring de 2.000 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.02. – 26.02. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer. Brug Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer der passer dig bedst.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du skal fra JFK Lufthavn ind til Manhattan, er en af de billigere løsninger at hoppe på et AirTrain. Du skal først til Sutphin Boulevard, hvor du skifter til en metro, der tager dig ind til Manhattan. Billetter koster 7,75 dollars (ca. 50 kr.), og turen tager ca. 50 minutter.

  Vil du læse mere om dine transportmuligheder og AirTrain, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til New York: 4 nætter på et lækkert 4* hotel midt på Manhattan til kun 2.818 kr. inkl. direkte-fly

  1. khatera says:

   Hej

   Jeg ønsker at modtage jeres nyhedsbrev. Kan det lade sig gøre?

  2. Harry says:

   Send mig nyhedsbrev