• 09 dec 2019

  Hotelophold på tværs af sundet: 1-2 nætter på det fremragende 4* hotel Gässlingen fra kun 438 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til relax-afdelingen

  Det er svært at finde noget, der er mere hyggeligt end en smuttur over sundet til vores kære naboland Sverige! Især når turen går til Skåne lige på den anden side af Øresundsbroen. Her får du skøn natur og ideelle forhold til en afslappende og billig miniferie. Jeg har endda fundet et wellnessophold på et anmelderrost 4* hotel, hvor programmet står på hygge, afslapning og så lidt mere hygge!

  Wellnessophold i Sverige
  frem til 30. april
  fra438 kr.
  Miniophold på det 4* Hotell Gässlingen
  inkl. morgenmad, gratis parkering og adgang til relax-afdelingen
  438 kr.

  Hotelophold i Sverige

  På takeoffer.dk kan du lige nu booke et billigt tilbud på et miniophold for 2 personer på det anmelderroste 4* Hotell Gässlingen. Hotellet ligger i Skanör 30 km syd for Malmø – kun én times kørsel fra København.

   

  Tilbuddet inkluderer en eller to nætter på det superfine Hotell Gässlingen, der flyder over med positive anmeldelser på TripAdvisor. Af samme grund kan Gässlingen bryste sig af et Certificate of Excellence (og er før blevet tildelt en Travellers’ Choice Award). Tidligere gæster deler roser ud for stort set alt – lige fra et imødekommende personale og flotte værelser til det fantastiske spaområde. Hotellets restaurant får også mange pæne ord med på vejen, så jeg synes bestemt også, at du bør overveje at snuppe en middag der.

   

  Under hele opholdet har du fri adgang til hotellets relax-afdeling, som bl.a. byder på en varm kilde, sauna og udendørs pool (det bliver dog nok koldt!). Herudover får du også en lækker morgenbuffet, gratis wi-fi og lån af badekåber med i prisen. Skal du virkelig forkæle dig selv, kan du også købe forskellige massagebehandlinger!

   

  Prisen for 2 dage (dvs. 1 nat) er 875 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 438 kr. pr. person. Vil du hellere have 3 dage (dvs. 2 nætter), koster opholdet 1.695 kr. (848 kr. pr. person).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hvordan kommer jeg til Malmø/Skanör?

  Fra København kan du køre til Skanör på under 1 time, så har du bil, er det en oplagt kør-selv-tur. Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie, hvorfra buslinje 300 kører hver halve time til Skanör.

   

   

  Hotel Gässlingen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Hotelophold på tværs af sundet: 1-2 nætter på det fremragende 4* hotel Gässlingen fra kun 438 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til relax-afdelingen

  1. Sarah says:

   Jeps det er jeg med på. Tænkte bare, at det var lidt trælst at købe værdibeviset og så ikke kunne booke den dato man gerne ville Men ok, det er vilkårene. Tak for svar.

  2. Sarah says:

   Man kan ikke vælge dato ved køb. Hvordan kan man så se, om tilbuddet er der på de datoer man gerne vil afsted på?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Det er fordi tilbuddet er et værdibevis. Du modtager en bookingbekræftelse umiddelbart efter købet med et værdibevis og en vejledning til, hvordan du booker selve opholdet 😉

  Se tilbud her