• 19 dec 2017

  Miniophold på tværs af sundet: 2 dage på det fremragende 4* hotel Gässlingen til kun 375 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til relax-afdelingen

  Det er svært at finde noget, der er mere hyggeligt end en smuttur over sundet til vores kære naboland Sverige! Især når turen går til Malmø-området lige på den anden side af Øresundsbroen. Her har jeg fundet et afslappende og luksuriøst miniophold på et særligt anmelderrost 4* hotel, hvor programmet står på hygge, afslapning og så lidt mere hygge!

  Miniophold på det 4* Hotell Gässlingen
  inkl. morgenmad, gratis parkering og adgang til relax-afdelingen
  375 kr.

  takeoffer.dk faldt jeg i dag over et superbilligt tilbud på et miniophold for 2 på det 4* Hotell Gässlingen (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice Award“). Hotellet ligger i Skanör 30 km syd for Malmø – kun 1 times kørsel fra København.

  Tilbuddet inkluderer 2 eller 3 dage (dvs. 1 eller 2 overnatninger) på det superfine Gässlingen, der svømmer over med fantastiske anmeldelser på TripAdvisor. Af samme grund kan Gässlingen bryste sig af en eftertragtet Travellers’ Choice Award. Tidligere gæster deler roser ud for stort set alt – lige fra et imødekommende personale og flotte værelser til det fantastiske spa-område. Hotellets restaurant får også mange pæne ord med på vejen, så jeg synes endelig, at du bør overveje et besøg hos den.

  Under hele opholdet har du fri adgang til hotellets flotte relax-afdeling, som bl.a. byder på en varm kilde, sauna og udendørs pool (det bliver dog nok koldt!). Herudover er får du også en lækker morgenbuffet, wifi og lån af badekåber med i prisen. Skal du virkelig forkæle dig selv, kan du også købe forskellige massagebehandlinger!

  Prisen for 2 dage (1 nat) er 750 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 375 kr. pr. person! Vil du gerne have en ekstra dag, kan du også købe tilbuddet med 3 dage (2 nætter) til 1.450 kr. – dvs. 725 kr. pr. person. Du kan benytte dig af opholdet med ankomst alle dage fra d. 1. januar – d. 1. april 2018.

  OBS! Tilbuddet slutter om 10 dage – juleaften!

   

  Pakken indeholder (for 2 personer):

  • Ophold i dobbeltværelse på det 4-stjernede Hotell Gässlingen
  • 1 eller 2 overnatninger
  • Daglig stor, lækker morgenbuffet
  • Fri adgang til relaxafdelingen med varm kilde, sauna og udendørs swimmingpool
  • Lån af badekåber på værelset
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering
  • Ophold er muligt med ankomst alle dage fra d. 1. januar – 1. april 2018.

   

  Hvordan kommer jeg til Malmø/Skanör?

  Fra København kan du køre til Skanör på under 1 time, så har du bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie, hvorfra buslinje 300 kører hver halve time til Skanör.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Miniophold på tværs af sundet: 2 dage på det fremragende 4* hotel Gässlingen til kun 375 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til relax-afdelingen

  1. Sarah says:

   Man kan ikke vælge dato ved køb. Hvordan kan man så se, om tilbuddet er der på de datoer man gerne vil afsted på?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Det er fordi tilbuddet er et værdibevis. Du modtager en bookingbekræftelse umiddelbart efter købet med et værdibevis og en vejledning til, hvordan du booker selve opholdet 😉

  2. Sarah says:

   Jeps det er jeg med på. Tænkte bare, at det var lidt trælst at købe værdibeviset og så ikke kunne booke den dato man gerne ville Men ok, det er vilkårene. Tak for svar.