• 19 jul 2017

  Miniferie i Harzen: 3 nætter på et dejligt 3* hotel til kun 849 kr. inkl. halvpension og fri adgang til hotellets spaområde

  Afsted til Harzen med smukke naturområde, hvor der mulighed for både mountainbike, vandreture, stå på ski om vinteren og ikke mindst nyde livet på en af de mange wellness-hoteller. I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en 4 dages mini-ferie til smukke Harzen med halvpension og fri adgang til hotellets spa-område, der inkluderer indendørs pool med vandfald og modstrøm samt fitnesscenter.

  Miniferie i Harzen
  juli - oktober
  849 kr.
  4 dage i Harzen
  inkl. halvpension
  849 kr.

  takeoffer.dk har jeg fundet dette skønne tilbud til mini-ferie i Harzen. Tilbuddet indeholder 3 overnatninger på det skønne 3* hotel Berliner Bär, der ligger i bjergbyen Lauthenthal. På hotellet finder du en skøn restaurant, hvor du kan nyde halvpensionen, der er med i tilbuddet (3 x morgenmad og 3 x aftensmad), samt en indendørs pool, fitness og et spaområde. Spaområdet har en opvarmet pool, vandfald, modstrøm, sauna og dampbad – dog er sauna og dampbad mod betaling. Tilbuddet koster 849 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Det er en perfekt kør-selv ferie, da der også er gratis parkering i området – og hvis du er lidt frisk, så kan du jo tage mountainbiken med, da der er nogle fantastiske ruter i området, derudover så kan det også være en god idé at pakke vandrestøvlerne, da der er rig mulighed for at tage på nogle gode vandreture.

  Dette skønne tilbud kan bruges fra d. 13.07. og helt frem til d. 31.10. (ophold kun muligt med ankomst mandag og hjemrejse torsdag eller med ankomst torsdag og hjemrejse søndag) – hvilket også gør det muligt at benytte sig af dette tilbud i f.eks. efterårsferien.

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, så det burde ikke være et problem at køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, så kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du se nærmere på her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Miniferie i Harzen: 3 nætter på et dejligt 3* hotel til kun 849 kr. inkl. halvpension og fri adgang til hotellets spaområde

  1. Jette Jensen says:

   Jeg var så langt i bestillingen, at jeg skulle betale. Men ingen datobestilling. Jeg vil jo kun bestille opholdet til en bestemt dato. Har du et forslag?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jette,
    Du bestiller opholdet via Takeoffer (der formidler tilbuddet for Lauritzen Rejser) – så det er i princippet et gavebevis du køber og derefter bestiller du opholdet på bestemte datoer ved Lauritzen Rejser. Jeg håber det giver mening, ellers er du meget velkommen til at skrive 🙂

    • Mathias says:

     Lige et opfølgende spørgsmål 🙂
     Når man køber gavebeviset af jer, hvor lang tid har man så til at bestemme dato for opholdet?
     Jeg tænker på om man kunne komme ud for at tilbudet blev udsolgt på et tidspunkt 🙂

     Mvh Mathias

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej Mathias,
      Du bestiller opholdet via Takeoffer (der formidler tilbuddet for Lauritzen Rejser), så det er Lauritzen Rejser du skal have fat i for at få det mest konkrete svar på dit spørgsmål 🙂

  2. Stine says:

   Ja tak☺️