• 13 nov 2015

  MiniCruise: 3 dage fra København til Oslo og tilbage til kun 49 kr.

  rsz_dfds

  Grib chancen og tag med Oslobåden på MiniCruise. Få frisk luft på havet, nyd vintersolen fra dækket, og tilbring en dag i smukke Oslo. Du kan f.eks. få ordnet julegaveindkøbene, tage på museum, eller prøve en af Oslos udsøgte restauranter.

  Takket være en læser af bloggen har jeg fundet et super fedt tilbud!

  DSDFSeaways.dk kan du lige nu bestille et 3-dages mini-krydstogt på Oslobåden til kun 49 kr. pr. person (+ 37,50 kr. bookinggebyr)!

  Oslobåden er specialister i romantiske middage, udsigten er perfekt og maden og betjeningen helt i top. Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet.

  oslo

  SE CRUISE-TILBUD HER

  På et MiniCruise til Oslo får du to nætter om bord på skibet. Du tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler du tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

  Værdibeviset er kun gyldigt til et MiniCruise til Oslo med DFDS Seaways og værdibeviset skal indløses senest 24. november 2015. Men du kan rejse fra november 2015 indtil januar 2016.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til MiniCruise: 3 dage fra København til Oslo og tilbage til kun 49 kr.

  1. Jette says:

   Det er da en gammel nyhed. Vi har 2018