• 28 aug 2017

  Mini-ferie i Cinque Terre: 3 nætters italiensk eventyr til kun 1.186 kr. inkl. alle hoteller og fly

  Hvem drømmer ikke om smukke Italien – fantastisk mad, lokal vin og den smukkeste natur, alt dette kan du opleve med dette mini-ophold ved Cinque Terre. Cinque Terre er en kyststrækning tæt på Pisa, der består af 5 byer – Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Alle disse byer ligger ud til kysten og jeg kan love dig for, at du ikke lader kameraet blive i tasken, da alle byerne er så smukke og kontrasten af disse farverige tætbyggede huse mod naturen og det vilde hav simpelthen er så smukt et syn. Byerne er forbundet af vandreruter – så husk endelig de gode sko, så du kan komme ud og opleve naturen på egen hånd!

  Oplev Cinque Terre
  slut august - oktober
  1.186 kr.
  Billund
  Pisa
  Hoteller ved Cinque Terre
  f.eks. Dune Blu
  603 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne 01.10. - 03.10.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne 01.10. - 03.10.
  Hoteller i Pisa
  f.eks. A Due Passi
  160 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoen 03.10. - 04.10.
  Billige fly til Pisa
  inkl. 10 kg håndbagage
  423 kr.
  Hotel
  763 kr.
  Fly
  423 kr.
  Total (pr.person)
  1.186 kr.

  Hotel

  Når du ankommer til Pisa, så kan du tage videre mod Cinque Terre med det samme – det er det udgangspunkt jeg har taget med dette rejseeksempel, så derfor har jeg fundet et hotel i Riomaggiore til de 2 første nætter og et i Pisa den sidste nat.

  Cinque Terre

  tripadvisor.dk har jeg fundet det hyggelige Dune Blu (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du i Riomaggiore med kun 1 minuts gang til stranden. Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.205 kr., dvs. 603 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du booker via tripadvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoerne (01.10. – 03.10.) øverst på bookingsiden.

  Hvis du ønsker at se en liste over hoteller i Cinque Terre området, så kan du se mere her og leder du efter enkeltværelser, så sætter du søgningen efter dette i toppen af bookingsiden.

   

  Pisa

  Efter 2 nætter i Cinque Terre, vil jeg forslå, at du sætter kursen mod Pisa om aftenen, da du rejser fra Pisa næste morgen kl. 07:20. Jeg har på tripadvisor.dk fundet det dejlige og simple A Due Passi dal Centro B&B (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Dette B&B ligger kun 1 km fra Det Skæve Tårn i Pisa og 6 km fra lufthavnen. Et dobbeltværelse i 1 nat koster kun 320 kr. inkl. morgenmad dvs. 160 kr. pr. person ved en rejse for to. Da det kun handler om en enkel overnatning har jeg valgt et værelse med fællesbad. Hvis man vil have eget bad koster det kun 220 kr. pr. person ved en rejse for 2. Som altid med en booking på tripadvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoen – i dette tilfælde d. 03.10. – 04.10.

  Her kan du se en hel liste over hoteller i Pisa – så har du mulighed for at finde det bedste hotel for dig. Hvis du er på udkig efter hoteller med enkeltværelse kan du indstille søgning til dette i toppen af bookingsiden.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Pisa fra slutningen af august – oktober med forskellige varigheder fra 1 uge til 3 dage med priser fra 349 – 700 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 01.10. – 04.10. til kun 423 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 01.10. – 04.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 30.08. – 06.09.
  • 17.09. – 20.09.
  • 27.09. – 04.10.
  • 04.10. – 11.10.
  • 08.10. – 11.10.
  • 18.10. – 25.10.
  • 22.10. – 25.10.
  • Og flere

   

  Transport

  Fra “Pisa Centrale” kan du tage toget til Riomaggiore – dette tager ca. 1,5 time og du kan finde billetter fra 35 – 150 kr. Du kan også vælge at leje bil og køre selv. Hvis du tager toget, så skal du huske at stemple din billet på stationen inden du sætter dig ind i toget. Dette glemte jeg selv sidst jeg tog toget fra Pisa, og det kan udløse en bøde (jeg kunne heldigvis snakke mig fra det, da det var en oprigtig fejl og jeg ikke vidste noget om det), men nu er rådet givet videre – husk at få stemplet billetten!

   

  Lejebil

  Du kan også vælge at leje bil selv – det kan give en større frihed i forhold til, hvad du vil se osv., du skal bare være opmærksom på, at nogle af byerne er ”bilfrie” – men så er der altid parkeringspladser i nærheden. Du kan se et stort udvalg af lejebiler på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Rejsetip

  Cinque Terre er en slags nationalpark, så hvis du vil vandre her, så er det mod betaling via et køb af ”Cinque Terre Card” for at være med til at bevare den smukke natur. Du kan f.eks. tage på den 12 km vandretur, der forbinder de 5 kystbyer. Hvis du ikke er så meget til vandreture, så er der også et tog, der forbinder byerne, så du alligevel får mulighed for at opleve dem. Du kan selvfølgelig også vælge andre kortere ruter.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *