• 10 apr 2018

  MID SEASON SALE hos Sunweb: f.eks. 1 uge på et charmerende 3* hotel på Kreta til kun 1.499 kr. inkl. fly og transport

  Så er der udsalg hos Sunweb! Og det betyder, at du lige nu kan finde en række lækre tilbud på forskellige charterrejser til Tyrkiet, Grækenland, Portugal, Spanien osv.! Det gode ved Sunwebs rejser er, at de altid inkluderer hotel, fly og transport til og fra lufthavnen – så du får altid en pakkerejse, hvor der er taget hånd om det hele. Nedenfor har jeg fundet et eksempel på et rigtig godt tilbud til Kreta – men der er virkelig mange spændende muligheder!

  MID SEASON SALE hos Sunweb
  maj - juni
  fra1.499 kr.
  Billund og København
  Kreta
  1 uge på det 3* Hotel Kamaria
  inkl. fly og lufthavnstransport
  fra1.499 kr.

  sunweb.dk har jeg fundet et lækkert udsalgstilbud på det anmelderroste 3* Kamaria (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) på Kreta.

  Kamaria ligger ved den lille, charmerende kystby Gouves på Kretas nordlige kyst – kun en kort gåtur fra centrum og byens børnevenlige strand. Hotellet er et lille, hyggeligt lejlighedskompleks med en imødekommende og personlig atmosfære. Lejlighederne er forholdsvist enkelt indrettet og byder på et tekøkken, hvor du selv kan stå for lidt madlavning.

  Selvom stranden ligger ganske tæt på, har du også altid muligheden for at snuppe en dukkert i hotellets fine pool.

  Du kan finde rejsen til tilbudspriser (som er markeret med sort) fra maj til juni – og både fra København og Billund. Som du kan se i hotelboksen ovenfor, kan du finde tilbuddet til 1.499 kr. pr. person både den 04.05. og den 12.05. Herudover findes rejsen til dejligt lave priser på en række andre datoer – i juni er der f.eks. en del datoer til 2.179 kr. pr. person. I juli stopper tilbudspriserne desværre. Her starter priserne fra 4.529 kr.

  Som jeg fik nævnt tidligere, er der en række spændende tilbud lige nu, og vil du gerne selv sondere terrænet, så kan du gøre det her.

   

  Lejebil

  Kreta er et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her