• 10 jul 2015

  Billige fly til Mexico: med British Airways fra Kbh. til Cancun i højsæsonen til kun 3.181 kr.

  rsz_11cancun

  ”Hola amigas i amigos"! I dag har jeg fundet et lækkert tilbud til dig, som vil slippe væk fra den kolde danske vinter og i stedet for nyde en drink ved stranden i Mexico.

  Turen går til feriebyen Cancun, som er kendt for sine meget smukke strande og spændende natteliv. Cancun er også det perfekte sted, for at rejse videre gennem Mexico og Latinamerika. Du kan f.eks. flyve til Mexico City til omkring 500 kr., eller tage bussen til Guatemala eller Belize til omkring 125 kr.

  Jeg har fundet masser af billige fly fra København til Cancun på Skyscanner.dk. Der findes billetter til 3.181 fra midten af november til midten af december og igen fra midten af januar 2016 til midten af marts 2016. Det eneste du skal holde øje med er, at du rejser fra tirsdag til tirsdag i denne periode. Og det er ligegyldigt om du vil rejse i en eller flere uger.

  Her er et rejseeksempel, som jeg har fundet:

  fra 24.11. til d. 08.12.

  mex

   

  BOOK FLYET HER

   

  De fleste fly har et længere stop i London, hvor jeg anbefaler at booke et hotel. Jeg har f.eks. fundet hotellet ”easyhotel London Heathrow” (med shuttle service) til 130 kr. pr. person. Du kan booke hotellet her.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til Mexico: med British Airways fra Kbh. til Cancun i højsæsonen til kun 3.181 kr.

  1. Kim bülling says:

   Hej

   ja kan godt fastlåst dig Ved Cancun ligger i Mexico spørsmålet gik faktisk på at jeg ville bo i Cancun ville så tag på en tur til Mexico citi den dato skal være 14-03-16 ( rolling stoens) formentlig med en overnatning og retur igen til Cancun ved ikke hvor langt men det skal nok være med fly som du skriver koster ca 500 

   venlig hilsen kim

  2. Kim bülling says:

   Rejse tirsdag d. 8-03-16 hjem den 15-03 eller22-03 hvor langt er der fra Cancun til Mexico

   hilsen kim