29 okt 2015

Mexico: 2 uger i Playa del Carmen på et fremragende 3* hotel til kun 4.603 kr. inkl. direkte fly

rsz_playa

Playa del Carmen var en gang et roligt fiskerleje beliggende midt på Mexicos "Riviera Maya". Nu er det et populært rejsemål, som tiltrækker turister fra især Europa. Selvom turistmængden er øget, er atmosfæren stadig lige afslappet.

Det er først og fremmest de smukke hvide sandstrande, der trækker turisterne til, men på en rejse til Playa del Carmen, eller "Playa", som stedet kaldes lokalt, kan du opleve meget andet.

Tag dig også tid til at se på mayaruiner. Der findes mange af dem på dette sted, blandt andet i Playa del Carmens Playacar-område.

Spring om bord på en færge, og tag en dagstur til øen Cozumel, som kan ses fra stranden. Cozumel, der er et populært sted at dykke og snorkle, blev kendt i 1960'erne, da Jacques Cousteau erklærede, at revene her var et af de smukkeste steder i verden at dykke.

I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Playa del Carmen!

 

 

Hotellet

trivago.dk har jeg fundet det fremragende 3* hotel ”Casa Bella Vida” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Tidligere gæster roser især de dejligt indrettede værelser og hotellets super service. Casa Bella Vida ligger i et roligt område af Playa del Carmen ca. 1,5 km fra stranden.

Du bor på en af hotellets store studiolejligheder med egen kitchnette inkl. køleskab. Alle værelser har desuden aircondition, faldskærm tv og gratis WiFi.

Der findes mange restauranter, bars og indkøbsmuligheder in gåafstand af hotellet.

playa2

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

 

 

Flyet

StarTour.dk har jeg fundet billige fly til Mexico fra d. 16. til d. 30. november 2015. Du flyver direkte fra København til Cancun til kun 2.998 kr.

playa3

SE FLY-TILBUD HER

 

Fly

2.998 kr.

Hotel

1.605 kr.

TOTAL (per person)

4.603 kr.

 

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 17.10. – 30.11.2015
  • Rejselængde: 15 dage (2 uger)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Playa del Carmen, Mexico
  • Hotel: Casa Bella Vida
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

 

 

Transport fra lufthavnen

Der køres en shuttle-bus hver halv time fra lufthavnen til Playa del Carmen. Busselskabet hedder ADO og du kan købe billetterne til 80 pesos (ca. 32 kr.) ved lufthavnen.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *