• 20 okt 2016

  Mega billige fly til Cuba: tur/retur til Varadero til kun 1.898 kr.

  rsz_shutterstock_322698260_1

  Så er jeg faldet over et helt vanvittig tilbud! Har du altid drømt om en rejse til Cuba. Landet i det Caribiske Hav er måske et af de absolut mest unikke rejsemål, man kan besøge. Cubanske salsa, kridhvide strande, amerikanske veteranbiler og det velkendte cuba-sæt (cigar og rom), har dette historiske land rigt meget at byde på!

  I dag har jeg fundet fly, som kan gøre din drøm om en Cuba-rejse til virkeligheden – til meget få penge!

  Ving.se (det svenske Spies) kan du lige nu få utrolig billige fly til Cuba. Du flyver med Thomas Cook fra København direkte til Varadero. Lige nu kan du få tur/retur-billetter til kun 2.475 svenske kroner (ca. 1.898 kr.). F.eks. fra d. 28. november til d. 13. december. Desværre findes der kun to afgange til billige penge, men med så billige billetpriser er det næsten oplagt at tage på en spontan tur til denne perle i det Caribiske Hav.

  2016-10-20-12_58_16-captureObs! Prisen vises i svenske kroner!

  SE FLY-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** Prisen er desværre steget (til ca. 2.284 kr.), som stadig er ekstrem billigt – alternativt kan du i december komme afsted til 2.377 kr. (se nedenfor)

  Alternativt kan du flyve fra d. 12. til d. 27. december til kun 3.099 svenske kroner (ca. 2.377 kr.)

  Hos Ving er der håndbagage inluderet i prisen, vil du have mere med koster det kun 275 svenske kroner (ca. 210 kr.) for hele rejsen.

   

  Hoteller på Cuba

  trivago.dk kan du sammenligne alle store hoteller på Cuba. Priserne i turistbyen Varadero er højre i resten af landet men alligevel kan man få et godt hotel til omkring 400 kr. pr. nat.

  2016-10-20-12_56_15-captureHOTELLER PÅ CUBAHusk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Et alternativ er de såkaldte ”Casa Particular”. Siden den Cubanske regering har givet lov til privatpersoner at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder til Cuba. Det er en meget hyggelig måde at bo på Cuba og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubansk kultur at kende! En nat koster omkring 20-35 Cubanske Pesos (ca. 160 kr.). Kig f.eks. forbi AirBnB, hvis du vil booke det hjemmefra.

   

  Transport på Cuba

  Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har alle sammen aircondition og plejer at komme til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

  Seværdigheder

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus fra Havana (billetten koster omkring 70 kr.).

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale en tur forbi her, selvom der kun sejler en færge 2 gange om dagen dertil.

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig gammel bydel, der giver dig en følelse af at tiden er stoppet her. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonialtiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og havet omkring gør denne by til et "must-see" i Cuba!

  Og mange mange andre

   

  Pas og visum

  • Visumpligt
  • Turistvisum udstedes for 30 dage, og koster 175 kr. hvis du selv henter det på den Cubanske ambassade i København. Hvis det skal sendes med posten koster det 355 kr.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Mega billige fly til Cuba: tur/retur til Varadero til kun 1.898 kr.

  1. Henrik Nilsson says:

   Hej

   Vi påtænker at rejse til USA og videre tilCUBA.

   Er det korrekt at det er mere bevsærligt at rejse til CUBA fra USA end det er fra EUROPA

  2. Johnny Mortensen says:

   Hej

   man kan ikke mere købe visa på den cubanske ambassade i KBH

   men hos Alt rejser, Svane rejser

  3. Jacob says:

   Er det generelt udrejse mandag og retur en tirsdag hvis man skal finde debillige?